• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kadıklarım da da ince bi ağrı var ama böyle sürekli hiç kesilmiyo sende bi belirti var mı
Valla ben adetliyken goguslerime el suremezdim suan oyle kasiklarim batiyor ara ara birden kramp gibi yada ince bi sızı. İsin kötü yani ben sigara kullaniyorum azaltmaya calisiyorum ama birakamiyorum

Valla ben adetliyken goguslerime el suremezdim suan oyle kasiklarim batiyor ara ara birden kramp gibi yada ince bi sızı. İsin kötü yani ben sigara kullaniyorum azaltmaya calisiyorum ama birakamiyorum
Ya benim göğüsler hiç öyle çok agrımaz valla bnde elektronik kullanıyorum sigarayı bes aydır falan bunu bırak ak daha kolay olur dye gectim

Ya benim göğüsler hiç öyle çok agrımaz valla bnde elektronik kullanıyorum sigarayı bes aydır falan bunu bırak ak daha kolay olur dye gectim
Ben senelerdir iciyorum bi ara birakir gibi oldum esim icmiyordu oda basladi birlikte devam ediyoruz eskiden gunde iki paket iciyordum belki daha fazla simdi yine iki gunde 1 paket filan ama hamile kalirsam nasil birakirim bilmiyorum

11. Gun baslamistim ben takibe 12. Gun pozitif oldu zaten sonrasinda ovulasyonla hamilelik ogreniliyormus bunu ogrenince icime kurt dustu yapmaya devam ettim insallah bebisler geliyordur canim :halay:
İnşallah cnm ben 7. Gün bşlamıştım on dördüncü gün grdüm sende erkn yumurtlama mı oldu yoksa reglin mi kısa

Erken yumurtlama oldu galiba canim birde ben 20
Gun aslan pencesi civanpercemi cobancantasi cayi ictim heralde onunda etkisi oldu bilmiyorum
İnş bırakırsın canım ya bn e beniş bıraktırır bnm bi arkadaşımda içiyodu hamileyken tiksindi zaten bat ne zamandı senin

IMG_8828.JPG Benim de böyle çıktı

Back