• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar yardımmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erkek çocuklarında da ovülasyon ilemi takip ettin çatlama günleri mi onlar oldu🤭😳
Klomen kullandım 5 gün boyunca sabah akşam sonra çatlatma iğnesi 36 saat sonra ilişkiyle oğlum oldu canım ilk oğlumda ilk günden hamile kaldım o zaman sorunumda yoktu ama tam yumurtlama dönemine denk geldi çünkü çok düzenliydi adetlerim adetim bitti 2 fata sonra düğünüm oldu yani tam 14. Gün ayarlasam bu kadar denk gelmezdi sanırım

Bende cumartesi pazar yumurtlama gördüm. Cumartesi günü birliktelik oldu eşimle. Pazar ara vermek zorunda kaldım. Bugün yumurtam çatladı. 🤷‍♀️Ama bugünü de değerlendiricem yine. İnşallah gebelik oluşur.

Klomen kullandım 5 gün boyunca sabah akşam sonra çatlatma iğnesi 36 saat sonra ilişkiyle oğlum oldu canım ilk oğlumda ilk günden hamile kaldım o zaman sorunumda yoktu ama tam yumurtlama dönemine denk geldi çünkü çok düzenliydi adetlerim adetim bitti 2 fata sonra düğünüm oldu yani tam 14. Gün ayarlasam bu kadar denk gelmezdi sanırım
Yumurtanın çatladığı günde gebe kalma ŞANSIM var mı.?

Bende cumartesi pazar yumurtlama gördüm. Cumartesi günü birliktelik oldu eşimle. Pazar ara vermek zorunda kaldım. Bugün yumurtam çatladı. 🤷‍♀️Ama bugünü de değerlendiricem yine. İnşallah gebelik oluşur.
2 gün sonra çatladı yani benim nasıl olcak ya ne zaman çatlıcak bugün olsamı olmasamı ayyy bi hamile kalsaydık valla

Aminnn sağlık herşeyden önemli Rabbim inş nasip eder gönlümdekini verir oğluşlarımında hayatı boyunca dertleşeceği bi kız kardeşleri olur aminnnn 🤲🤲🤲🤲
Bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim ama siz domtor gözetim.altında olsaydınız cok iyi olurdu nekdr yumurtanız oldu nekdr boyuta geldi kendi çalıcakmi catlamicakmi ben igne oldugum haldeee tek yumurtam catlamisti insalllah tez zamanda sagliklica bi kiz evladın olur

Yumurtanın çatladığı günde gebe kalma ŞANSIM var mı.?
Yumurtlamayi gördünüz yumurtlama.ile 3 gun pes pese birlikte olun çatladığı gunde onemli tabi 2 gun yumurtlarsan 4 gun iliski olsun tabi eslerinizede keciboynuzu pekmezi keciboynuzu cerez bal karisim yapin yedirin tez zamanda hamis kalirsinz insalllah

Bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim ama siz domtor gözetim.altında olsaydınız cok iyi olurdu nekdr yumurtanız oldu nekdr boyuta geldi kendi çalıcakmi catlamicakmi ben igne oldugum haldeee tek yumurtam catlamisti insalllah tez zamanda sagliklica bi kiz evladın olur
Hastaneler çok kötü die doktorum gelme dedi bilmiyorum valla çatlamama durumuda olabiliyomu hiç bilmiyprum

Hastaneler çok kötü die doktorum gelme dedi bilmiyorum valla çatlamama durumuda olabiliyomu hiç bilmiyprum
Ben yasadigimi anlatmak isdedim canim 2 yumurtadan dgeri catlamamis benim doktlrum igneden sonra kntrole cagirmisti orda gördük umarim sen bu ay hamile kalirsin

Ovulasyon testinde belli oluyomuş o 2. Çizgi silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyomuş
Ben onuda kullandim insalllaaah kalırsınız hemen ben catlatma ignesiyle hamile.kaldigimi düşünüyorum demekki benim yumurtalarda çatlamıyormuştu

Kızlar benim dünde böylese değerlendirdim bugünde değerlendiricem 2 gün böyle çıkması normal heralde
image.jpg

Herkese merhaba , ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim sonuç bu şekilde bugün . Sizce yumurtlama var mi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻

Eklentiler

• AFB95129-49F6-4E03-B346-7F88DF19866B.jpeg
    AFB95129-49F6-4E03-B346-7F88DF19866B.jpeg
    182,5 KB · Görüntüleme: 21
IMG_20200418_145047.jpg
çatlamayıda gördüm kızlar artık gebelik testi için geri sayım başladı inşallah sağlıklı gebelikle sonuçlanır dua edin nolur sizlerde dualarımdasınız

Back