İnşallah canım Uğur getirsin bu ay hepimize , 2021 e hamile olarak girmek nasip olsunAnladim Allah herkesin gönlüne gore versin ins. Ins tup bebege gerek olmadan hamile kalirsiniz
Aminn ins benim esimin dogumgunu 29 aralık en guzel hediyeyi vermek istiyorum ama nasip 2021 e hamile olarak gireriz ins hayırlısı olsun hakkimizdaİnşallah canım Uğur getirsin bu ay hepimize , 2021 e hamile olarak girmek nasip olsun
Amin, inşallah eşine en güzel hediyeyi verirsinAminn ins benim esimin dogumgunu 29 aralık en guzel hediyeyi vermek istiyorum ama nasip 2021 e hamile olarak gireriz ins hayırlısı olsun hakkimizda
Amin ins canim hepimiz icin Allah büyükAmin, inşallah eşine en güzel hediyeyi verirsin
Benim elimde az kaldığı için sadece sabahları yaptım, ama sabah ve akşam yapmakta da fayda varkızlar ovuluasyon testini sabah akşam mı yapmak gerekiyor. sadece sabah yapsak olur mu
Daha pik olmamis ama yakın gibi devam etİyi akşamlar bende 2 gündür kullanmaya başladım yorumlar mısınız
Tamam teşekkür ederim yumurtlama var mı oluyo şimdi anlamıyorum da pekDaha pik olmamis ama yakın gibi devam et
Yok daha olmamış ikisi aynı r3nk olunca degerlendirirsin ertesi gün tekrar yaptığında siliklesmisse çatlamış demektir ve yine degerlendirisinTamam teşekkür ederim yumurtlama var mı oluyo şimdi anlamıyorum da pek
Hmm anladım çok teşekkür ederimYok daha olmamış ikisi aynı r3nk olunca degerlendirirsin ertesi gün tekrar yaptığında siliklesmisse çatlamış demektir ve yine degerlendirisin
Sizin de yumurtlama olmamış henüz, düzenli yapmaya devam edin benceİyi akşamlar bende 2 gündür kullanmaya başladım yorumlar mısınız
Yavaş yavaş koyulaşıyo, yumurtlama değil ama yakın gibi.Arkadaslar tekrardan merhaba.ben gece 00.07de yaptim yine silik cıktı her aksam 18.30 19.00 da yapiyordum bugunde yaptim koyulasiyor tekrar bakar misiniz acaba daha yumurtlamadim mi 20.gun bugun hicbisi anlamadim. Kasiklarimda ara ara gelen degisik bir agri var yumurtlama olmuyor mu ki
Tamam teşekkür ederim yapınca yine atsam bakar mısınız her gün akşam 9 da yapıyorumSizin de yumurtlama olmamış henüz, düzenli yapmaya devam edin bence
15 ve 16 aralikta da koyulasti sonra 17 ve 18inde siliklesti baya bi bugun tekrar koyulasmaya basladi ondan kafam karıştıYavaş yavaş koyulaşıyo, yumurtlama değil ama yakın gibi.
O günleri değerlendirdiyseniz iyi olur ama bence devam edin biraz daha test yapmaya, belki iki yumurta çatlamıştır, benim öyle olmuştu geçen ay15 ve 16 aralikta da koyulasti sonra 17 ve 18inde siliklesti baya bi bugun tekrar koyulasmaya basladi ondan kafam karıştı
Degerlendirdik aynen devam ediyorum test yapmaya.hamilemisinizO günleri değerlendirdiyseniz iyi olur ama bence devam edin biraz daha test yapmaya, belki iki yumurta çatlamıştır, benim öyle olmuştu geçen ay
Hayır maalesefDegerlendirdik aynen devam ediyorum test yapmaya.hamilemisiniz
Hayırlısı. Allah isteyen herkese hayırlısı ile hamis bıraksın insHayır maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?