• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün çift çizgiyi gördüm yumurtam çatlamış mı oluyor. Gebelik testinde de hepimize çift çizgiyi görmeyi nasip etsin Rabbiiimmmmm

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 116
Arkadaşlar merhaba, normalde ovulasyon günüm 19 20.günde olurdu. Bu ay ilk defa femara kullandım dün hem adetim hem de ilacım bitti, bugün adetimin 8.günü ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı. Adetim dün bittiği için güvenemedim bir de kaset ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Sizce yumurtlama olmuş mudur?

Eklentiler

• BBB25485-5AB5-4F10-A7C7-D7EC7F127F8F.jpeg
    BBB25485-5AB5-4F10-A7C7-D7EC7F127F8F.jpeg
    132,9 KB · Görüntüleme: 107
  • 56FA7335-CBEA-4657-A292-0193315F9E16.jpeg
    56FA7335-CBEA-4657-A292-0193315F9E16.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 97
Arkadaşlar merhaba, normalde ovulasyon günüm 19 20.günde olurdu. Bu ay ilk defa femara kullandım dün hem adetim hem de ilacım bitti, bugün adetimin 8.günü ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı. Adetim dün bittiği için güvenemedim bir de kaset ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Sizce yumurtlama olmuş mudur?
Benim böyle çıktıktan 1 gün sonra kopkoyu şekilde pik olmuştu. Ne olur ne olmaz o günü de degerlendirmistim.

testleri yorumlarımısnız biri akşam 6 da diğeri akşam 10 da yapılan test saat farkeder mi ? sizce pik mi saat 10 da yaptığım daha koyu olan ...dünde böle oldu

Eklentiler

• 82B78049-2195-4A84-8C6E-9ADBA421D5D1.jpeg
    82B78049-2195-4A84-8C6E-9ADBA421D5D1.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 99
  • 9A4F3299-B542-4C7E-AF61-B8475E3E02F3.jpeg
    9A4F3299-B542-4C7E-AF61-B8475E3E02F3.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar ben bugun adet oldum. Ovulasyon testi yapmak istiyorum bende bu ay. Anlatırmısınız nasıl oluyor bu süreç ne zaman başlanmalı bu teste ?

Ben klomeni bitirdim yarın kontrolüm var nasıl olacak yarın biraz bilgi verir misniz kullanan varsa çok korkuyorum kötü bi şey diyecek diye :/

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz? Sizce yumurtam oluşmuş ve çatlamış mı?
20201220_145724.jpg

Henüz çatlama olmamış gibi duruyor c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor sonra tekrar silikleşene kadar devam edip testte o günleri değerlendirmelisiniz yukarılarda yumurtlama görülen test örnekleri var 🌸
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz? Sizce yumurtam oluşmuş ve çatlamış mı?

Henüz çatlama olmamış gibi duruyor c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor sonra tekrar silikleşene kadar devam edip testte o günleri değerlendirmelisiniz yukarılarda yumurtlama görülen test örnekleri var 🌸
Bende onu anlamadim 19 unda ikiside ayni renk oldu 20 sinde siliklesti kafam karisti😒

Kızlar ben bugun adet oldum. Ovulasyon testi yapmak istiyorum bende bu ay. Anlatırmısınız nasıl oluyor bu süreç ne zaman başlanmalı bu

Bende onu anlamadim 19 unda ikiside ayni renk oldu 20 sinde siliklesti kafam karisti😒
Oyle olduysa yumurtanız çatlamış oluyor. Ben 22.gunumdeyim hala ayni koyulugu yakalayamadım 17 ve 18.gunler biraz koyulasti ama c cizgisi kadar koyu degildi sonra iki gun siliklesti sonra tekrar koyulasti ama yine tam koyu olamadı benim de kafam karıştı 😑

Eğer siz sonucu dediğiniz gibi koyu okuduysanız yumurtanız oluşmuş ve çatlamıştır 🤗 testler beklediğinde silikleşebiliyor testleri ilk 5 dk da değerlendirmek önemli

Oyle olduysa yumurtanız çatlamış oluyor. Ben 22.gunumdeyim hala ayni koyulugu yakalayamadım 17 ve 18.gunler biraz koyulasti ama c cizgisi kadar koyu degildi sonra iki gun siliklesti sonra tekrar koyulasti ama yine tam koyu olamadı benim de kafam karıştı 😑
Vallahi ne zor seymis 🤦‍♀️

Eğer siz sonucu dediğiniz gibi koyu okuduysanız yumurtanız oluşmuş ve çatlamıştır 🤗 testler beklediğinde silikleşebiliyor testleri ilk 5 dk da değerlendirmek önemli
Evet ilk 5 dakika koyuydu eşime de gosterdim hatta sonra renkleri acilmis anlamadim😀 ben en iyisi birkac gun daha teste devam edeyim degerlendirmeyi de birakmiyim 😅

Aynen 22.gunumdeyim hala ayni koyulugu yakalayamadim valla insani strese sokuyor bu durum yumurtlama donemimi cozmeye calismak icin basladim ama onu da bulamadim adet duzensizligim var cunku😑
Off o bende de var malesef. En iyisi yapmaya devam etmek 2 gunde bir ayni sekilde calismalara da devam etmek🙄

Off o bende de var malesef. En iyisi yapmaya devam etmek 2 gunde bir ayni sekilde calismalara da devam etmek🙄
Aynen yumurta catladigi gun yani siliklesme olduysa o günü de degerlendirin deniyor. Benim bir haftadir kasiklarimda ara ara gelen agri var ozellikle sag kasigim cok ağrıyor yumurtlasam agri giderdi die düşünüyorum bende

Selam arkadaşlar ben bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 8.gününden itibaren yapıyorum suan 10.gün resim ekleyeceğim şuan sanki yumurtlama var gibi🤷🏼‍♀️ Teste başlayanlar fotoğraf eklerse buraya birlikte bakalım sevgiler ❤️ (En alttan itibaren 8-9-10.gün)
benim 15.günümde yumurtlama oldu ertesi günü çatladı canım

Kaç günde bir regl olursun : 26
Son regl tarihin : 4 Aralık 2020
Reglin kaç gün sürdü : 4gün
Ovulasyon testinin markası : laboquick
Ovulasyon testini kaçıncı gün kullanmaya başladın : 7.gün başladım(10 Aralık 2020)
Ovu testinde ikinci koyu çizgiyi kaçıncı gün gördün : 11.gün gördüm(14 Aralık 2020)
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 11-14-15-16-17 Aralık
Beklenen regl tarihin : 28 Aralık 2020
Belirtiler : .....

Gebeliğini koyu çizgiden kaç gün sonra öğrendin : ....

Kızlar merhaba, bende evde kendim yumurta takibi yapıyorum ilk defa.3 senedir bebek istiyoruz .eşimde de bende de bir problem yok.tüm testleri yaptırdık fakat olmuyor diye tüp bebek denedik ve ilkinde tutmuştu bir sene önce. kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum.
Birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim.
Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin.
8. gün yumurtlama olalı.
Bakalım gebelik olacak mı?

Kaç günde bir regl olursun : 26
Son regl tarihin : 4 Aralık 2020
Reglin kaç gün sürdü : 4gün
Ovulasyon testinin markası : laboquick
Ovulasyon testini kaçıncı gün kullanmaya başladın : 7.gün başladım(10 Aralık 2020)
Ovu testinde ikinci koyu çizgiyi kaçıncı gün gördün : 11.gün gördüm(14 Aralık 2020)
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 11-14-15-16-17 Aralık
Beklenen regl tarihin : 28 Aralık 2020
Belirtiler : .....

Gebeliğini koyu çizgiden kaç gün sonra öğrendin : ....

Kızlar merhaba, bende evde kendim yumurta takibi yapıyorum ilk defa.3 senedir bebek istiyoruz .eşimde de bende de bir problem yok.tüm testleri yaptırdık fakat olmuyor diye tüp bebek denedik ve ilkinde tutmuştu bir sene önce. kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum.
Birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim.
Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin.
8. gün yumurtlama olalı.
Bakalım gebelik olacak mı?
Ben de sizin gibi ilk bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için kürtaj oldum.. ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum bu ay.
Benim de yumurtlama günüm 14'ü. Zaman geçmek bilmiyor, inşallah güzel haberler alırız. Bat 26 Aralık..

Back