• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen, inşallah güzel haberler alırız hepimiz 🥰 adetim normalde 38-39 günde bir olurken en son 28. Günde oldu hayatımda ilk defa. O yüzden bat ı tahmin edemiyorum Sat 26 Kasım 🤷‍♀️🥺
İnşllah canım benim bende ilklez bu ay ovü takıbı yaptım adam akıllı umarım tutar bat benim de 25arqlık güzel haberler ile dolar buraları umarım🙏Eylülde kimyasal yaşadım ben hevesim kursağımda kaldı bir günlük annelik duygusu bile muhteşemmiş inşllah çok sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar alırız kucağımıza🙏☺️

İnşllah canım benim bende ilklez bu ay ovü takıbı yaptım adam akıllı umarım tutar bat benim de 25arqlık güzel haberler ile dolar buraları umarım🙏Eylülde kimyasal yaşadım ben hevesim kursağımda kaldı bir günlük annelik duygusu bile muhteşemmiş inşllah çok sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar alırız kucağımıza🙏☺️
Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca nasip etsin isteyen herkese inşallah kuzum🥰 aslında Allah herşeyi vakitlice veriyor ama bu konuda biz çok sabırsızlanıyoruz 🤷‍♀️

Doktora gittin mi canım? Bana inofolic toz verdi. Pcos var ama ileri seviye değil bendeki. Hamile kalmadan 3 ay önce folik asit d vitamini falan öneriyor doktorlar
Gittim canım folikasit verdi denemeye devam edin dedi ama bahsettiğin tozdan vermedi. Yıllardır pcos var daha önce 2 sefer operasyon da oldum. Pcos olmasam bu kadar kafaya takmam ister istemez stres yapıyorum 😔

Selam kızlar, yumurta çatladı bugün.
Inşallah güzel olur herşey ❤

Eklentiler

• 20201216_164027.jpg
    20201216_164027.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 173
Yumurtlama öncesi 1 gün, yumurtladigim 2 gün ve çatlamaya başladığı gün değerlendirdim. Bugün ovulasyon testinde tamamen siliklestigini, çatladığını öğrendim. Bu gece yerine yarın sabah degerlendirsem sıkıntı olur mu sizce..

Slm arkadaşlar, bende aranıza katılmak istedim, kısaca özetlemek gerekirse erken menopozuyum, bu ay tüp bebeğe başlayacaktım ama fsh yüksek olduğundan erteledim ve evde ovulasyon testi yaptım galiba yumurtlama oldu , yani öyle düşünüyorum,hiç umutlu değilim tutmasından , çünkü her ay görüyorum pozitifi ama sonuç olumsuz.İnşallah burası uğurlu gelir hepimize 🤲
A49B6C05-35F4-4E66-83D5-215A9AC8C91B.jpeg

Arkadaslar daha oncede yazmistim ben adetimin 5.gununden itibaren ovulasyon testi yapiyorum simdi fotograf aticam sizce 15 ve 16 aralikta pik yapmis mi yorumlarmisiniz siliklesmeye basladi ama o gunler c cizgisi daha koyuydu kafam karisti😏

Eklentiler

• 20201217_200722.jpg
    20201217_200722.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 165
Arkadaslar daha oncede yazmistim ben adetimin 5.gununden itibaren ovulasyon testi yapiyorum simdi fotograf aticam sizce 15 ve 16 aralikta pik yapmis mi yorumlarmisiniz siliklesmeye basladi ama o gunler c cizgisi daha koyuydu kafam karisti😏
Benimle aynı olmuş sanki sizin de , ben sadece 15. Günü değerlendirdin

Arkadaslar daha oncede yazmistim ben adetimin 5.gununden itibaren ovulasyon testi yapiyorum simdi fotograf aticam sizce 15 ve 16 aralikta pik yapmis mi yorumlarmisiniz siliklesmeye basladi ama o gunler c cizgisi daha koyuydu kafam karisti
Benimle aynı olmuş sanki sizin de , ben sadece 15. Günü değerlendirdin
Suan gördüm sizin testleri de yani araştırıyorum ne zamandır ama c kadar koyu olmuyor. Ben testi yapiyorum 5 dkkada koyulasmiyor biraz zaman sonra koyulasiyor sizde hemen koyulasiyor mu

Arkadaslar daha oncede yazmistim ben adetimin 5.gununden itibaren ovulasyon testi yapiyorum simdi fotograf aticam sizce 15 ve 16 aralikta pik yapmis mi yorumlarmisiniz siliklesmeye basladi ama o gunler c cizgisi daha koyuydu kafam karisti

Suan gördüm sizin testleri de yani araştırıyorum ne zamandır ama c kadar koyu olmuyor. Ben testi yapiyorum 5 dkkada koyulasmiyor biraz zaman sonra koyulasiyor sizde hemen koyulasiyor mu
Merhaba, 10 dakikadan sonrası gecerli olmuyor testte. Koyulaştığı günler hızlıca çıkıyor. Laboquick ve artı med markalar kullandım.

Merhaba, 10 dakikadan sonrası gecerli olmuyor testte. Koyulaştığı günler hızlıca çıkıyor. Laboquick ve artı med markalar kullandım.
Benim testler zaman gecince koyulasti koyu olan günler.10 dakikadan daha fazla sürmüş olabilir.yumurtlama olmus olabilir diye dusunuyorum o tarihlerde kasiklarim agridi çünkü bende anlamadim tam o zaman yumurtlamamis oluyorum😏

Bende de hemen koyulaşmıyor 10 dk içinde koyulaşıyor ama en koyu çıkan test daha erken koyulaştı

Test hatalı olsaydı diğer günlerde koyu çıkardı, sonuçta sadece 2 kez çok koyu olmuş, bence o günlerde yumurtlama olmuştur
Iste c cizgisi daha koyuydu orda t cizgisinden o benim kafami bulandırdı gece yatmadan tekrardan test yapicam

Her ihtimale rağmen 3 günü degerlendirdik yumurtlama olduysa ne zamana kadar degerlendirmek lazim
Silikleştiği günde değerlendirenler var, ben hafta sonu ve salı gününü değerlendirdim , gerisi nasip, zaten ümidim yok benim adetle birlikte tüp bebeğe başlıcam inşallah

Silikleştiği günde değerlendirenler var, ben hafta sonu ve salı gününü değerlendirdim , gerisi nasip, zaten ümidim yok benim adetle birlikte tüp bebeğe başlıcam inşallah
Anladim Allah herkesin gönlüne gore versin ins. Ins tup bebege gerek olmadan hamile kalirsiniz🙏

Back