İnşllah canım benim bende ilklez bu ay ovü takıbı yaptım adam akıllı umarım tutar bat benim de 25arqlık güzel haberler ile dolar buraları umarımEylülde kimyasal yaşadım ben hevesim kursağımda kaldı bir günlük annelik duygusu bile muhteşemmiş inşllah çok sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar alırız kucağımızaAynen, inşallah güzel haberler alırız hepimiz adetim normalde 38-39 günde bir olurken en son 28. Günde oldu hayatımda ilk defa. O yüzden bat ı tahmin edemiyorum Sat 26 Kasım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı
- Konu Sahibi peeony
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2020
- 333
- 195
- 53
Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca nasip etsin isteyen herkese inşallah kuzum aslında Allah herşeyi vakitlice veriyor ama bu konuda biz çok sabırsızlanıyoruzİnşllah canım benim bende ilklez bu ay ovü takıbı yaptım adam akıllı umarım tutar bat benim de 25arqlık güzel haberler ile dolar buraları umarımEylülde kimyasal yaşadım ben hevesim kursağımda kaldı bir günlük annelik duygusu bile muhteşemmiş inşllah çok sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar alırız kucağımıza
Kesinlikle doğruRabbim hayırlısıyla sağlıklıca nasip etsin isteyen herkese inşallah kuzum aslında Allah herşeyi vakitlice veriyor ama bu konuda biz çok sabırsızlanıyoruz
Gittim canım folikasit verdi denemeye devam edin dedi ama bahsettiğin tozdan vermedi. Yıllardır pcos var daha önce 2 sefer operasyon da oldum. Pcos olmasam bu kadar kafaya takmam ister istemez stres yapıyorumDoktora gittin mi canım? Bana inofolic toz verdi. Pcos var ama ileri seviye değil bendeki. Hamile kalmadan 3 ay önce folik asit d vitamini falan öneriyor doktorlar
- 10 Aralık 2020
- 775
- 1
- 1.303
- 28
- 19 Ağustos 2014
- 152
- 129
- 303
- 42
Slm arkadaşlar, bende aranıza katılmak istedim, kısaca özetlemek gerekirse erken menopozuyum, bu ay tüp bebeğe başlayacaktım ama fsh yüksek olduğundan erteledim ve evde ovulasyon testi yaptım galiba yumurtlama oldu , yani öyle düşünüyorum,hiç umutlu değilim tutmasından , çünkü her ay görüyorum pozitifi ama sonuç olumsuz.İnşallah burası uğurlu gelir hepimize
- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
- 19 Ağustos 2014
- 152
- 129
- 303
- 42
Benimle aynı olmuş sanki sizin de , ben sadece 15. Günü değerlendirdinArkadaslar daha oncede yazmistim ben adetimin 5.gununden itibaren ovulasyon testi yapiyorum simdi fotograf aticam sizce 15 ve 16 aralikta pik yapmis mi yorumlarmisiniz siliklesmeye basladi ama o gunler c cizgisi daha koyuydu kafam karisti
- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Arkadaslar daha oncede yazmistim ben adetimin 5.gununden itibaren ovulasyon testi yapiyorum simdi fotograf aticam sizce 15 ve 16 aralikta pik yapmis mi yorumlarmisiniz siliklesmeye basladi ama o gunler c cizgisi daha koyuydu kafam karisti
Suan gördüm sizin testleri de yani araştırıyorum ne zamandır ama c kadar koyu olmuyor. Ben testi yapiyorum 5 dkkada koyulasmiyor biraz zaman sonra koyulasiyor sizde hemen koyulasiyor muBenimle aynı olmuş sanki sizin de , ben sadece 15. Günü değerlendirdin
- 10 Aralık 2020
- 775
- 1
- 1.303
- 28
Merhaba, 10 dakikadan sonrası gecerli olmuyor testte. Koyulaştığı günler hızlıca çıkıyor. Laboquick ve artı med markalar kullandım.Arkadaslar daha oncede yazmistim ben adetimin 5.gununden itibaren ovulasyon testi yapiyorum simdi fotograf aticam sizce 15 ve 16 aralikta pik yapmis mi yorumlarmisiniz siliklesmeye basladi ama o gunler c cizgisi daha koyuydu kafam karisti
Suan gördüm sizin testleri de yani araştırıyorum ne zamandır ama c kadar koyu olmuyor. Ben testi yapiyorum 5 dkkada koyulasmiyor biraz zaman sonra koyulasiyor sizde hemen koyulasiyor mu
- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Benim testler zaman gecince koyulasti koyu olan günler.10 dakikadan daha fazla sürmüş olabilir.yumurtlama olmus olabilir diye dusunuyorum o tarihlerde kasiklarim agridi çünkü bende anlamadim tam o zaman yumurtlamamis oluyorumMerhaba, 10 dakikadan sonrası gecerli olmuyor testte. Koyulaştığı günler hızlıca çıkıyor. Laboquick ve artı med markalar kullandım.
- 19 Ağustos 2014
- 152
- 129
- 303
- 42
Bende de hemen koyulaşmıyor 10 dk içinde koyulaşıyor ama en koyu çıkan test daha erken koyulaştıArkadaslar daha oncede yazmistim ben adetimin 5.gununden itibaren ovulasyon testi yapiyorum simdi fotograf aticam sizce 15 ve 16 aralikta pik yapmis mi yorumlarmisiniz siliklesmeye basladi ama o gunler c cizgisi daha koyuydu kafam karisti
Suan gördüm sizin testleri de yani araştırıyorum ne zamandır ama c kadar koyu olmuyor. Ben testi yapiyorum 5 dkkada koyulasmiyor biraz zaman sonra koyulasiyor sizde hemen koyulasiyor mu
- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Benim hic oyle olmadi dk tutmadim ama 10 dk dan fazla sürmüştürBende de hemen koyulaşmıyor 10 dk içinde koyulaşıyor ama en koyu çıkan test daha erken koyulaştı
- 19 Ağustos 2014
- 152
- 129
- 303
- 42
Test hatalı olsaydı diğer günlerde koyu çıkardı, sonuçta sadece 2 kez çok koyu olmuş, bence o günlerde yumurtlama olmuşturBenim hic oyle olmadi dk tutmadim ama 10 dk dan fazla sürmüştür
- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Iste c cizgisi daha koyuydu orda t cizgisinden o benim kafami bulandırdı gece yatmadan tekrardan test yapicamTest hatalı olsaydı diğer günlerde koyu çıkardı, sonuçta sadece 2 kez çok koyu olmuş, bence o günlerde yumurtlama olmuştur
- 19 Ağustos 2014
- 152
- 129
- 303
- 42
Ama bugün silik çıkmış artık yumurtlama olmuş gibi.Iste c cizgisi daha koyuydu orda t cizgisinden o benim kafami bulandırdı gece yatmadan tekrardan test yapicam
- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Her ihtimale rağmen 3 günü degerlendirdik yumurtlama olduysa ne zamana kadar degerlendirmek lazimAma bugün silik çıkmış artık yumurtlama olmuş gibi.
- 19 Ağustos 2014
- 152
- 129
- 303
- 42
Silikleştiği günde değerlendirenler var, ben hafta sonu ve salı gününü değerlendirdim , gerisi nasip, zaten ümidim yok benim adetle birlikte tüp bebeğe başlıcam inşallahHer ihtimale rağmen 3 günü degerlendirdik yumurtlama olduysa ne zamana kadar degerlendirmek lazim
- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Anladim Allah herkesin gönlüne gore versin ins. Ins tup bebege gerek olmadan hamile kalirsinizSilikleştiği günde değerlendirenler var, ben hafta sonu ve salı gününü değerlendirdim , gerisi nasip, zaten ümidim yok benim adetle birlikte tüp bebeğe başlıcam inşallah