- 14 Mart 2017
- 380
- 400
- 103
inşallah canım.en azından ben hamile olmasam bile sen olsan da çok mutlu olurum.mutlaka haber ver.Bir şey sorucam biz şimdi gebelik testini ne zaman yapıcaz?10. gün görende var ,12. gün görende var silik çizgiyi.Birde senin hiç belirtilerin felan var mı?Ben de sizin gibi ilk bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için kürtaj oldum.. ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum bu ay.
Benim de yumurtlama günüm 14'ü. Zaman geçmek bilmiyor, inşallah güzel haberler alırız. Bat 26 Aralık..
Kafamda deli sorular en erken ne zaman öğrenirim diye arastirdim çok.inşallah canım.en azından ben hamile olmasam bile sen olsan da çok mutlu olurum.mutlaka haber ver.Bir şey sorucam biz şimdi gebelik testini ne zaman yapıcaz?10. gün görende var ,12. gün görende var silik çizgiyi.Birde senin hiç belirtilerin felan var mı?
Pcos var bende. 19. Gün yumurtladım. Geç olabilir endişe etmeyin teste devam sabır ve umutla..Kizlar hakkinizda hayirlisi olsun zor seyler yasamissiniz ins hamissinizdirhic yumurtlama yasanmama gibi bir durum oluyor mu ben 23.gunumdeyim hala tam olarak koyulugu yakalayamadim yumurtladim mi bilmiyorum kasik agrim var en az bir haftadir
canım bak ben burayı bayağı araştırdım.Bazı kadınlarda tam olarak çift çizgi eşit olmuyor.T çizgisi silik olabiliyor.Önemli olan çok koyu gördüğünde(kendi yaptıklarının içindekilerden bahsediyorum) değerlendirmen.Eğer adet oluyorsan yumurtlamama ihtimalin yok merak etme.Kizlar hakkinizda hayirlisi olsun zor seyler yasamissiniz ins hamissinizdirhic yumurtlama yasanmama gibi bir durum oluyor mu ben 23.gunumdeyim hala tam olarak koyulugu yakalayamadim yumurtladim mi bilmiyorum kasik agrim var en az bir haftadir
Bende kendimden pco dan supheleniyorum ama en so gittigim doktoe bisey yok dedi adetin 5.gununden beri yapiyorum cok erken baslamisimPcos var bende. 19. Gün yumurtladım. Geç olabilir endişe etmeyin teste devam sabır ve umutla..
o zaman 12. günü bekleyip aynı gün test yapıcaz.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.Haberdar edelim birbirimizi mutlaka.Bende kayda deeğer bir belirti yok.Her zaman ki rutin gibi.Artık ümitlerim o kadar azaldı ki test yaparken korkuyorum inan.Kafamda deli sorular en erken ne zaman öğrenirim diye arastirdim çok.
Bebeğin rahme tutunması yerleşmesi ovulasyon sonrası 6-10 Gün sürüyor ortalama. Hcg hormonu da yerleşmeden 3-4 gün sonra salgılaniyor.
Bu hesaba göre ortalama 11. Gün öğrenebiliriz diye düşünüyorum. Doktor da 12 gün dedi..
Önceki gebeligimde akintim olmuştu şeffaf, şuan var yine. Göğüsler hassaslasmaya başladı ama yanıyor gibi biraz, çok yoğun değil. Kasık ağrısı fena.. iki gündür ağrıyor. Sistit mı oldum bebiş mı bilmiyorum. Mide yanması var hiç olmazdı. Umarım kayda değerdir bunlar :)
Hakkımızda hayırlısı. Canımızın yandığı günlerin mükafatı olarak güzel günler görelim inşallah.
Ben de öyle yapmış erken başlamıştım çok iyi yapmışsınız tedbir işte :)Bende kendimden pco dan supheleniyorum ama en so gittigim doktoe bisey yok dedi adetin 5.gununden beri yapiyorum cok erken baslamisimdevam ediyorum bakalim ne olacak
15.ve 16.gunler koyulasti sonraki iki gun siliklesti sonra tekrat koyulasti 19.gun ama tabi yine tam koyuluk yoktu dunden beride siliklesmeye basladi ama bi 15.ve 16.gun gibi degildi o gunlerde zamanla koyulasti ama 19.gun ilk dakikada cizgi belirdi karisik bisiler oldu anlayamadim bende umarim 15 ve 16.gunlerde yumurtlamışımdır o gunleri degerlendirdik çünkücanım bak ben burayı bayağı araştırdım.Bazı kadınlarda tam olarak çift çizgi eşit olmuyor.T çizgisi silik olabiliyor.Önemli olan çok koyu gördüğünde(kendi yaptıklarının içindekilerden bahsediyorum) değerlendirmen.Eğer adet oluyorsan yumurtlamama ihtimalin yok merak etme.
Ben dayanamayıp ovulasyon testi yaptım. Gebelik varsa T çizgisi koyu çıkıyormuş falan... koyu değildi, çok sabirsizim malesef. Hayatımda ilk defa böyle oluyorum.o zaman 12. günü bekleyip aynı gün test yapıcaz.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.Haberdar edelim birbirimizi mutlaka.Bende kayda deeğer bir belirti yok.Her zaman ki rutin gibi.Artık ümitlerim o kadar azaldı ki test yaparken korkuyorum inan.
25 Aralık 2020 sabahı ilk idrarımızla test yapıyoruz o zaman ve buraya yazıyoruz.Umarım iyi sonuçlar alırızda benim gibi ümidini kaybedenlere bir ümit oluruz.o zaman 12. günü bekleyip aynı gün test yapıcaz.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.Haberdar edelim birbirimizi mutlaka.Bende kayda deeğer bir belirti yok.Her zaman ki rutin gibi.Artık ümitlerim o kadar azaldı ki test yaparken korkuyorum inan.
inan bende yaptım.bende çok aceleciyimdir hayatta ama işte beklemekten başka çaremiz yok gibi.Şimdiye kadar ben 2 defada gebelik testi yaptım :)Ben dayanamayıp ovulasyon testi yaptım. Gebelik varsa T çizgisi koyu çıkıyormuş falan... koyu değildi, çok sabirsizim malesef. Hayatımda ilk defa böyle oluyorum.
inşallah inşallah :)15.ve 16.gunler koyulasti sonraki iki gun siliklesti sonra tekrat koyulasti 19.gun ama tabi yine tam koyuluk yoktu dunden beride siliklesmeye basladi ama bi 15.ve 16.gun gibi degildi o gunlerde zamanla koyulasti ama 19.gun ilk dakikada cizgi belirdi karisik bisiler oldu anlayamadim bende umarim 15 ve 16.gunlerde yumurtlamışımdır o gunleri degerlendirdik çünkü
oyy yaa.rabbim gönlüne göre versin de en kısa zamanda bebişin olsun inşallah :) Tabiki hepimize versin kızlar.Ne insanlar var doğurup bırakıyorlar bizse hasret çekiyoruz.Tabiki rabbimin bir bildiği vardır ama elimizde değil sabırlı olmak.Tabi birde neden hala bebeğiniz olmadı niye hala yapmadınız soruları var...Ben bile yumurtlamami tam anlamadigim halde bata 12 gun kala gebelik testi yapmaya basladim cok var elimde die ama tabikide yumurtlama 17.gunde olduysa daha bir hafta oldu yani cok aceleciyim bende
Amin canim Allah büyük hayirli zamanda nasip eder insoyy yaa.rabbim gönlüne göre versin de en kısa zamanda bebişin olsun inşallah :) Tabiki hepimize versin kızlar.Ne insanlar var doğurup bırakıyorlar bizse hasret çekiyoruz.Tabiki rabbimin bir bildiği vardır ama elimizde değil sabırlı olmak.Tabi birde neden hala bebeğiniz olmadı niye hala yapmadınız soruları var...
Amin canım inşallah.Canım soğan kürünü dene mutlaka derim.bunun bir zararı yok.aksine faydası olur.Amin canim Allah büyük hayirli zamanda nasip eder insbenim adet duzensizligim var ve bazen tarlusal icmeden adet olamiyorum ama ne hikmetki hicbir doktor bisey bulamio umarim yoktur da garip geliyor bana korkum ondan benim.benim 2 ayim denemelerde bu ay ovulasyom testine basladim iste kendimi takip etmeye basladim hayirlisi bakalim Allah herkesin gonlundekini hayirli eylesin ins
Onu da yaptim 10.gununde doktora gittim doktor tavsiye etmedi tarlusalada baslayinca biraktim tarlusali icince 28 ekimde adet gordum diger ay da kendiliginden 29 kasim da adet oldum 32 gun sonra oldum ona gore hesap yaptim bende iste bakalim bu ay hamile kalmazsam ne zaman adet olucam boyle boyle yumurtlama gunumu bulacagimi dusunuyorumAmin canım inşallah.Canım soğan kürünü dene mutlaka derim.bunun bir zararı yok.aksine faydası olur.
İnşallah bu ay hamile kalırsında hesaplamak zorunda kalmazsın :)Onu da yaptim 10.gununde doktora gittim doktor tavsiye etmedi tarlusalada baslayinca biraktim tarlusali icince 28 ekimde adet gordum diger ay da kendiliginden 29 kasim da adet oldum 32 gun sonra oldum ona gore hesap yaptim bende iste bakalim bu ay hamile kalmazsam ne zaman adet olucam boyle boyle yumurtlama gunumu bulacagimi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?