Düzenli adet görenlerde geç ve ya erken yumurtluyor ola bilir benimde bugün yumrutlamaBenim adetim düzenlidir 14.gün diye düşünüyordum bugün 10.gün şaşırttı beni valla
Takvim bazı aylar yanıltıyor, benimki de 2 gün önce yumurtlama günü gösteriyordu. Ama o gün test negatifti. Ovulasyon testi yaptığımız iyi olduBenim adetim düzenlidir 14.gün diye düşünüyordum bugün 10.gün şaşırttı beni valla
Selam arkadaşlar ben bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 8.gününden itibaren yapıyorum suan 10.gün resim ekleyeceğim şuan sanki yumurtlama var gibiTeste başlayanlar fotoğraf eklerse buraya birlikte bakalım sevgiler (En alttan itibaren 8-9-10.gün)
Merhaba, dün bir ihtimal siliklesme olmustur testte. Siz moral bozmayın sakin guzel düşünün ❤ diğer günleri degerlendirmissinizdir umarımÇift çizgiden sonra ne zaman ilişki gerekiyor. Ve hemen tek çizgiye döner mi silik olarak mı kaybolur 1 gün ara vermek zorunda kaldım nöbetimden dolayı bugün tek çizgi
Ben de pcosluyum. Bir gebeliğim oldu daha önce. Umut olsun bize.. bizler de hamile kalabiliriz. Eminim çok iyi anne oluruz hepimiz, kıymet bilen annelerden oluruzÖnceki 3 günü değerlendirdik bugünde değerlendiririzinşallah pcos olduğu için düzensiz olmıcak diye korkuyoruz
Stres yapmayın hiç değerlendirinÖnceki 3 günü değerlendirdik bugünde değerlendiririzinşallah pcos olduğu için düzensiz olmıcak diye korkuyoruz
Erken başlamakta çok iyi yapmissiniz, ben de öyle yaptim. benim 19. Günde pik oldu, günlere takılmayın sabırla bekleyin göreceksinizMerhaba.bende ovulasyon testine bu ay baslayanlardanim.benim adet duzensizligi var pco da yok dediler bisey bulamadilar gecen ay 33.gun adet oldum adet sokturucu kullanmadan yumurtlama günüm belirsiz ben de adetin 4.gunu basladim biraz aceleci oldu garanti olsun diye ilk gunler hayali cizgiydi ama bu ara daha net 15. gunum ama daha pik olmadi acikcasi stres oldum
Benim de dün böyleydi, tam yumurtlama gibi değil yeterince koyu değil. Bugün pik oldu.yorumlayabilir misiniz ?sizce daha var mı ?
Ilk defe denedigim icin birde surekli adet duzensizliginden muzdaribim bazen boyle 30 gunde oluyor 33 gunde oluyor bazen iki ay olmuyorum o kadar cok doktora gittim ki bazisi seni boyle kabul et dedi pco diyen bir doktor oldu digerleri demedi ondan acikcasi bir sorun cikar mi diye stres oldum ama sakin kalmaya çalışıyorumErken başlamakta çok iyi yapmissiniz, ben de öyle yaptim. benim 19. Günde pik oldu, günlere takılmayın sabırla bekleyin göreceksinizstres olunacak hiç bisey yok, endişe etmeyin. Aklınıza takılırsa buraya sunucunuzu atın hep birlikte değerlendiririz testi.
Benim de düzensizlik durumum size çok benziyor. O yüzden test kullanayim en azından önemli gunleri görmüş olurum dedim, boylesi daha iyi benim için de. Korkulacak hiç bisey yok. En düzensiz zamanımda 10 kilo daha fazlayken hamile kalmıştım. Anne olalım inşallah sağlıkla...Ilk defe denedigim icin birde surekli adet duzensizliginden muzdaribim bazen boyle 30 gunde oluyor 33 gunde oluyor bazen iki ay olmuyorum o kadar cok doktora gittim ki bazisi seni boyle kabul et dedi pco diyen bir doktor oldu digerleri demedi ondan acikcasi bir sorun cikar mi diye stres oldum ama sakin kalmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?