- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Bir de benim adet olmadigim aylar var ilacla oldugum ama yilda bir iki kez olurdu oyle de olmus olabilir diye ümidimi kaybetmeye basladim umitlemecek kuruma cizgisi bile olmuyorValla icimi rahatlattin bir gebenin gunlugu sayfasinda hamileler yazmis kacinci gun oldugunu falan 11.gun silik de olsa gorduk diyenler vardi hoş idrarda cikmayip kanda cikan da olmus ama ben hep olumsuzu düşündüğüm için 11i baz aldim
Bütün postlara bakmıştım en erken kacinci gün pozitifi görmüşler diye. Ben de 11. Gün diye şartlamıştım kendimi. Ama şu an çok erken geliyorValla icimi rahatlattin bir gebenin gunlugu sayfasinda hamileler yazmis kacinci gun oldugunu falan 11.gun silik de olsa gorduk diyenler vardi hoş idrarda cikmayip kanda cikan da olmus ama ben hep olumsuzu düşündüğüm için 11i baz aldim
Hahahaha aynen bende oyle yapmistim yumurtlama gununu sayacakmiyiz yoksa ondan sonraki günu mu 1.gun sayicaz?sen ne zaman ogrenmistin kuzum? Birde hamilelik nasil gidiyor var mi sıkıntı Allah sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insBütün postlara bakmıştım en erken kacinci gün pozitifi görmüşler diye. Ben de 11. Gün diye şartlamıştım kendimi. Ama şu an çok erken geliyoren iyisi birazcık daha beklemek. Çünkü geç döllenmede biraz daha uzayabilecegini düşünüyorum.
Içın rahat olsun, çok çok erken
Ben son ay ovulasyon testi kullanmadım kuzum. Ama tahmini olarak 12-13 gün sonra (bat'tan 1 Gün once) erken testte silik, 13-14 gün sonra da kanda beta hcg 38 ile öğrenmiştimHahahaha aynen bende oyle yapmistim yumurtlama gununu sayacakmiyiz yoksa ondan sonraki günu mu 1.gun sayicaz?sen ne zaman ogrenmistin kuzum? Birde hamilelik nasil gidiyor var mi sıkıntı Allah sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ins
Ins saglikli olsun da dedigin gibi tuzu biberi olsunBen son ay ovulasyon testi kullanmadım kuzum. Ama tahmini olarak 12-13 gün sonra (bat'tan 1 Gün once) erken testte silik, 13-14 gün sonra da kanda beta hcg 38 ile öğrenmiştim
Hepinize nasip olsun da gebeliği de birlikte geçirelim inşallah
Düşük öyküm olduğu için coraspin kullanıp haftalık kontrole gidiyorum. Her şey yolunda çok şükür. Belirtiler bile tatlı geliyo. Bulantı vs çok var tuzu biberi
Hayırlısı olsun canım , belki hala erkendir yine de biraz daha bekle 11 inde pik olduysa daha sonra da çıkabilir.Kızlar ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim yumurtlamadan sonra 12.günüm ve silik de olsa cizgi falan çıkmadı yarin tahlil yaptirmaya gidecektim vazgectim
Sanmıyorum canim adet olacak gibi agrim başladı yineHayırlısı olsun canım , belki hala erkendir yine de biraz daha bekle 11 inde pik olduysa daha sonra da çıkabilir.
Olsun yapmaktan zarar gelmez. Varsa erken öğrenip dikkat etmek güzel olur .Ben de geçen aylar çok yaptım test sanırım artık hevesim kalmadı ya da hiç his yok belirti yok umudum yok yineSanmıyorum canim adet olacak gibi agrim başladı yinehos idrarda hic çıkmayıp hamile olanda oluyormus ama ben olumlu düşününce üzülüyorum hayal kırıklığı oluyor persembe yada cumayi beklicem olmazsam tahlil vercem erken davrandim herzamanki gibi sabirsiz olmak kotu
Haklisin canim.senin kac gun oldu yumurtlamadan itibaren? Ben istisnasiz hergun normal test yaptim dedim erken gebelik yapayim bir suru param gitti sabirsizlik kotu gercekten. Bende de hic his belirti yoktu iki uc gundur az once agrilarim akintim başladı adet oncesi boyle oluyor 14 gun olunca adet olcam zannimcaOlsun yapmaktan zarar gelmez. Varsa erken öğrenip dikkat etmek güzel olur .Ben de geçen aylar çok yaptım test sanırım artık hevesim kalmadı ya da hiç his yok belirti yok umudum yok yine
Ya parası bir yandan bir de insan üzülüyor ve sonra yine de belki çıkmamıştır yine deniyim döngüsü çok yoruyor üzüyor . İnşallah yakın zamanda bir gün yüzümüz gülerHaklisin canim.senin kac gun oldu yumurtlamadan itibaren? Ben istisnasiz hergun normal test yaptim dedim erken gebelik yapayim bir suru param gitti sabirsizlik kotu gercekten. Bende de hic his belirti yoktu iki uc gundur az once agrilarim akintim başladı adet oncesi boyle oluyor 14 gun olunca adet olcam zannimca
Aynen testler üzüyor insani feneri açıp bakmaktan sıkıldım bu ayda olmazsa zaten temmuza kadar denemicem hayırlısı artıkYa parası bir yandan bir de insan üzülüyor ve sonra yine de belki çıkmamıştır yine deniyim döngüsü çok yoruyor üzüyor . İnşallah yakın zamanda bir gün yüzümüz gülerBen 12 sinde gördüm eşit çizgi sonra silikleşti, diğer aylar gibi koyu yakalayamadım zaten 14 gün sonra regl oldum ben de genelde bakalım 26 27 sinde bekliyorum göreceğiz
Tez zamanda hayırlısıyla yüzün gülsün inşallahKızlar kan testim negatif hamile degilim
Sağol canım amin temmuza kadar denemicem ins o zamanTez zamanda hayırlısıyla yüzün gülsün inşallahbu gunlerin mükafatı olsun canım benim. Dualarımdasın
Ovulasyon testiyse Daha pik olmamış canim
tatlım yeni halinide eklermisin testin
canım allah büyük sen dene olur bakalım hemen pes etmeTez zamanda hayırlısıyla yüzün gülsün inşallahbu gunlerin mükafatı olsun canım benim. Dualarımdasın
yaşın kaçKızlar kan testim negatif hamile degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?