Regl gününde diyorsun hamilelik olmasınSagol canım sabah koyu degildi t bu kadar sonradan koyulasmis ama hic sonradan bu kadar koyulasma olmadi testlerde yumurtluyorum bencede zaten kasik agrim var birde adet oldum saniyorum akıntı var uykum var halsizlik var tum yumurtlama belirtilerini yasiyorum. Prowomen ise yaradi zannimca hayırlısı olsun Allah herkesin gonlune gore versin ins
Cillop gibi pikKizlar ise giderken yapmistim gelince boyle oldu sanirim pik oldu bu seferde sari papatya silik cıktı biraz ama zannimca yumurtlama olucak galiba
Eki Görüntüle 2781824
sevindim valla hadi bakalımKizlar ise giderken yapmistim gelince boyle oldu sanirim pik oldu bu seferde sari papatya silik cıktı biraz ama zannimca yumurtlama olucak galiba
Eki Görüntüle 2781824
Canim oyle sumugumsu degil beyaz su gibi ya da seffaf su gibi sumugumsu oldugunda adet oluyorum.aynen agrilarim fena bakalim uyumuştum birazdan tekrar yapicam merak ediyorum nasil cikacak:)bayağı beklemiş testin ben 10 dakika geçtikten sonraki çizgiyi baz alıyorum ama yumurtlama belirtilerin var yumurtluyor olabilirsin. inş. öyledir canım. belki yarın ki testin daha net bir fikir verir sana ( akıntın şeffaf dimi yumurta akı giibi mi)
Ins canim hepimizin gülsün insCillop gibi pikprowomen bence de iyi geldi
Ben laboquicke guveniyorum ya.
Inşallah mis gibi yumurta olgunlaşmıştır ve sağlıkla bu ay yüzün güler canım benim.
Esit bence canım pik olmus yarin daha da koyulasirPik olmuş mu sizce daha mı koyu olmalı kızlar ?
Yok canim sanmam çünkü hic yumurtlama olmadi piki gormedim yaniRegl gününde diyorsun hamilelik olmasın
Benim böyle çıktıktan bi gün sonra kopkoyu olmuştu. Hatta ben böyle çıkınca belki yumurtlama günümdür diye degerlendirmistim.Pik olmuş mu sizce daha mı koyu olmalı kızlar ?
Ben de ne zaman değerlendirsem diye arada kaldımBenim böyle çıktıktan bi gün sonra kopkoyu olmuştu. Hatta ben böyle çıkınca belki yumurtlama günümdür diye degerlendirmistim.
Bence her gunu degerlendir canim suan esit çünkü iki gun pik olup catlayabilir hergunu degerlendir bir gebenin gunlugunde bana persembe cuma cumartesi dedi bir gun oncesi o gun ve catlayinca bir gun sonrasi o arayi hergun degerlendirmek lazimBen de ne zaman değerlendirsem diye arada kaldımYarın koyu olur mu diye düşünceler
Benim hep oyle oluyor canim bi bu ay oyle olmadi yumurtan olgunlasmamis olabilir ama yapmaya devam et tekrar koyulasma olabilirGünaydın kızlar 11 şubatta yaptığım ovu testim koyulaşmaya başlar gibi oldu dün yaptığım test silikleşti yani pik olmadan t çizgisi silikleşti. Neden. Oldu anlamadım ne yapmam gerekiyor bu durumda
Devam edicem ama sanırım yumurtam olgunlaşmıyor diğer günlerde koyu olacağını sanmıyorumBenim hep oyle oluyor canim bi bu ay oyle olmadi yumurtan olgunlasmamis olabilir ama yapmaya devam et tekrar koyulasma olabilir
Sanırım yumurtlama gününden itibaren , çünkü benim regller pik olduğu günden 14 gün sonra oldu 2 aydırKizlar 27.gun pik 28.gun catlama oluyor dimi? Siliklesmeye başladı simdi hangi gunden itibaren saymaya baslicam 11 gun için yumurtlama gunumu catlama günümü?ya da soyle diyeyim 11 subat yumurtlama 12 subat catlama en erken ne zaman test yapmaliyim?
Eki Görüntüle 2782241
Ovulasyon testi yaptığım ay her gün degerlendirmistik yumurtlama 1 gün öncesinden çatlamaya kadar. Ama eşimin durumunu bilmiyoruz. Ona hiç test yapılmadı. O ay gebelik olmayınca ben ocakta yumurtlama dönemi gün aşırı denemeye karar verdim. Hatta bazen 2 Gün değil 3 gün oldu ara. Çok şükür böylesi hayirliymis. Sen içine sindigi gibi yap canım benim.Her gün olunca kalitesiz oluyor diyorlar ya kafam ondan karışmıştı ama haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?