Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl gününde diyorsun hamilelik olmasın

Kizlar ise giderken yapmistim gelince boyle oldu sanirim pik oldu bu seferde sari papatya silik cıktı biraz ama zannimca yumurtlama olucak galiba
Eki Görüntüle 2781824
Cillop gibi pik prowomen bence de iyi geldi
Ben laboquicke guveniyorum ya.
Inşallah mis gibi yumurta olgunlaşmıştır ve sağlıkla bu ay yüzün güler canım benim.

Canim oyle sumugumsu degil beyaz su gibi ya da seffaf su gibi sumugumsu oldugunda adet oluyorum.aynen agrilarim fena bakalim uyumuştum birazdan tekrar yapicam merak ediyorum nasil cikacak:)

Pik olmuş mu sizce daha mı koyu olmalı kızlar ?

Eklentiler

• 58AA3B6E-86CD-4485-9C70-BF435343B598.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 36
Kizlar aksamki yaptigim testde t cizgisi c kadar koyu degildi ben sari papatya testlerine guvenip dün yumurtlaama bugun catlama olarak dusunuyorum bugunu degerlendirdim 2 gun oncesini de degerlendirmistim yarini da degerlendirip 11 gun beklemeye baslicam bakalim hayirlisi umarim yumurtlama olmuştur

Ben de ne zaman değerlendirsem diye arada kaldımYarın koyu olur mu diye düşünceler
Bence her gunu degerlendir canim suan esit çünkü iki gun pik olup catlayabilir hergunu degerlendir bir gebenin gunlugunde bana persembe cuma cumartesi dedi bir gun oncesi o gun ve catlayinca bir gun sonrasi o arayi hergun degerlendirmek lazim

Günaydın kızlar 11 şubatta yaptığım ovu testim koyulaşmaya başlar gibi oldu dün yaptığım test silikleşti yani pik olmadan t çizgisi silikleşti. Neden. Oldu anlamadım ne yapmam gerekiyor bu durumda

Günaydın kızlar 11 şubatta yaptığım ovu testim koyulaşmaya başlar gibi oldu dün yaptığım test silikleşti yani pik olmadan t çizgisi silikleşti. Neden. Oldu anlamadım ne yapmam gerekiyor bu durumda
Benim hep oyle oluyor canim bi bu ay oyle olmadi yumurtan olgunlasmamis olabilir ama yapmaya devam et tekrar koyulasma olabilir

Kizlar 27.gun pik 28.gun catlama oluyor dimi? Siliklesmeye başladı simdi hangi gunden itibaren saymaya baslicam 11 gun için yumurtlama gunumu catlama günümü?ya da soyle diyeyim 11 subat yumurtlama 12 subat catlama en erken ne zaman test yapmaliyim?

Sanırım yumurtlama gününden itibaren , çünkü benim regller pik olduğu günden 14 gün sonra oldu 2 aydır

B Birmuhendisinruyasi yumurtlama gününden 14 gün sonrasını bat olarak belirleyebilirsin.
Bir kaç gün oncesinde erken test yapabilirsin. Ya da yumurtlamadan 12 gün sonra falan kanda çıkar kuzum. Bence bat gününü bekle en temizi

Her gün olunca kalitesiz oluyor diyorlar ya kafam ondan karışmıştı ama haklısın
Ovulasyon testi yaptığım ay her gün degerlendirmistik yumurtlama 1 gün öncesinden çatlamaya kadar. Ama eşimin durumunu bilmiyoruz. Ona hiç test yapılmadı. O ay gebelik olmayınca ben ocakta yumurtlama dönemi gün aşırı denemeye karar verdim. Hatta bazen 2 Gün değil 3 gün oldu ara. Çok şükür böylesi hayirliymis. Sen içine sindigi gibi yap canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…