Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım benim sol kasigim cok agriyor kalcama vuruyor boyle biseyi de ilk defa yasiyorumsenin hamilelik nasil canim degerlerin nasil

Devam edicem ama sanırım yumurtam olgunlaşmıyor diğer günlerde koyu olacağını sanmıyorum
Cikmadik candan umit kesilmez canim bu ay ven hep lavaboya adet olucam diye gittim olmadim yumurtlama oldu belli olmaz olumsuz düşünme kafani dagit ben bu ay baska seylerle cok mesgul oldum rahattım belki o da etki etti bilmiyorum prowomen de etki etmis olabilir hayirlisi olsun hakkinda

Sağol canım haklısın hemen ümitsizliğe kapılıyorum işte 2 kere başarısız tüp bebek te olunca umutsuzluk kaplıyor işte az önce de bel ve kaşık ağrısı girdi hayırlısı bakalım

Sana şeyi dicem ters Rahim pozisyonunu denedin mi bu sefer denedim faydası var diyorlar

Yok canim denemedim o sıkıntısı olanlarda oneriliyor diye biliyorum instagramda bir gebeningunlugu var orayi takip et canim etmiyorsan faydali seyler soyluyor ebru hanim.ben pik gormeden onceki gece yumurtlama olmayacagini dusundum o gece adet olayim diye masaji var o sayfada gordum onu yapmistim cok agrim vardi belkide o etkili oldu bir kere yaptim sabah pik oldu ne oldu niye oldu bilmiyorum ama nasip hersey onu biliyorum.tup bebek sureci zor oluyor yakin arkadasim ve ablamdan biliyorum ki erkekte problem vardi kadindaki problemler daha kolay hallediliyor o yuzden umidini kesme Allah ol der ve olur

Ters rahim sıkıntısı olmayanlarda uygulayabilir diyordu videolarında bence onu dene derim

Eşimde sıkıntı yok benim yaşım 39 o yüzden hemen tüpe yönlendiriyorlar zaten son 1 sene içinde birkaç ay kendimiz denedik olmayınca doktora gittim ve tüp bebeğe o şekilde başladım başarısız olunca da tekrar evde deneyeyim dedim hasta bir annem var çalışıyorum bir Yandan tekrar tüpe başvurmak istemiyorum maddi manevi çökertiyor insanı

Anladim canim öncelikle annene acil şifalar diliyorum. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ablam bir yerde yaptirdi tutmamiati sonra istanbulda memorial de yaptirdi oldu direk sanırım hastaneden hastaneye farkediyor hakkinda hayirlisi olsun canim yaş o kadar takilma millet 50 yasinda doguruyor valla Allah buyuk

Sağol çanım çok teşekkürler ben yaşa takılmıyorum zaten doktor değiştirdim ama biraz toparlanmak istiyorum
Bu arada normal yolla olmazsa tekrar başvurucam hatta dün hemşire aradı niye gelmiyorsun diyor

Tamam canım benim sol kasigim cok agriyor kalcama vuruyor boyle biseyi de ilk defa yasiyorumsenin hamilelik nasil canim degerlerin nasil
Geçen pazartesi son kez betaya baktirdim. Bu salı keseyi gördük kuzum. Daha önce bebeğimin kalbi durup kurtaj olmak zorunda kaldığım için coraspin kullanıyorum. Bu salı kontrol var dua edin olur mu, rabbim bu sefer sağlıkla tamamına erdirsin sizlere de nasip etsin. Bu ay güzel bi ay olsun

Allah yardimcin olsun kuzum Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins.amin canim guzel bir ay ve yil olsun ins

Kızlar dün atmıştım eşitti, bugün daha koyu bekliyordum ama değil . Size de atayım dün ve bugünü tekrar , çatlamış mı

Eklentiler

• 5413C979-1355-45C0-AFD9-69C457BE5770.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 33
  • BC79495F-D8F6-4B88-B44A-B79133E6EF09.jpeg
    71,6 KB · Görüntüleme: 36
Belki de saatini kaçırdım, koyu halini yakalayamadım Dün kararsız kalıp değerlendirdim bugün de değerlendireyim madem . Bu ayı böyle kapatmış olayım. Benim demek 9. 10. Günler oluyor bitiyor
Olabilir canim degerlendirmen iyi olmus hadi hayirlisi olsun

Kizlar merhaba. Bugun 37.gunum adet olmadım yumurtlama 11 subat yani 27.günümde oldu 12 subatta çatladı gebelik testi ve ovulasyon testi yaptim ikisindede yok ovulasyon testi pik degil ama cok silik de degil gebelik testinde kuruma cizgisi bile yok cok mu aceleci davranıyorum sizce? Yumurtlamadan itibaren 7 gun cok fena agrilarim vardi suan hic agrim yok sanirim hamile değilim degilsem neden adet olmadim hala adetlerim gecikirdi ama her zaman bu kadar olmazdı moralim bozuk ya

Daha erken canım sanki testlerde çıkmayabilir . İniallah vardır Biraz daha bekle bence . Benim de 12 şubatta eşitti çizgi 13 ü silikleşti regli haftaya cumartesiye bekliyorum.

Kuzum daha çok erken
Hele de idrarda çıkması için çok çok erken. Varsa daha kanda bile çıkmaz şimdi.
Yumurtlama sonrası idrarda en erken 12. Gün çıkar. 14. Günü de bat olarak belirleyebilirsin, o gün yapabilirsin hadi güzel haberler olsun inşallah

Benim tavsiyem ovulasyon testi yapma. Ben bu ay bat'tan önceki günler arada bi bakiyodum silikti. Bat günü koyulaşıyomuş gebelik varsa zaten o güne gebelik testi yaparsın

Daha erken canım sanki testlerde çıkmayabilir . İniallah vardır Biraz daha bekle bence . Benim de 12 şubatta eşitti çizgi 13 ü silikleşti regli haftaya cumartesiye bekliyorum.
Cok aceleciyim elimdeki testleri hergun kullaniyorum sabirsizim ama hic hamile gibi hissetmiyorum ondan agri falan hicbisi yok

Valla icimi rahatlattin bir gebenin gunlugu sayfasinda hamileler yazmis kacinci gun oldugunu falan 11.gun silik de olsa gorduk diyenler vardi hoş idrarda cikmayip kanda cikan da olmus ama ben hep olumsuzu düşündüğüm için 11i baz aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…