- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım pik gibi görünüyor... Çok sürmüş adet gecikmesi ama tekrar test mi yapsan acaba ?Kızlar ben 44.gunum hala adet olmadim ve pik yapti ovulasyon testi tekrar mi yumurtluyorum
Canim elimde gebelik testi kalmadi ama bu hafta o kadar cok akintim olduki anlatamam iki gun once normal test yaptim bisi çıkmadı anlamadimki bendeEvet canım pik gibi görünüyor... Çok sürmüş adet gecikmesi ama tekrar test mi yapsan acaba ?
Seninle pik günlerimiz çok benzerdi 12 şubattı benim , o yüzden acaba mı dedim Varsa geç mi belli edecek kendini? .Benim cuma günü pozitif çıktıinşallah sağlıklıdır , daha önce birkez hamile kalıp çok kötü şeyler yaşamıştım , şimdi çok korkuyorum inşş sağlıklıdır Bana dua eder misiniz?Canim elimde gebelik testi kalmadi ama bu hafta o kadar cok akintim olduki anlatamam iki gun once normal test yaptim bisi çıkmadı anlamadimki bende
Ya cok sevindim canim ins saglikli bir sekilde kucagina alirsinhic bilmiyorum ki canim pikten sonra 12.gun kan verdim diyorumki daha gec mi dollenme oldu çünkü asiri akintim vardi dedimki icimden kan vermesem hamileyim kesin derdim ki yinede evde normal kaset testler vardi yaptım çıkmadı haftaya yine adet olmazsam ve ovulasyon testleri cok koyulasirsa kan vericem.bir gebenin gunlugu sayfasinda oyle hemen cikmayanda olmus yaziyorlar orda acaba oyle mi diyorum cunku bu hayatta hicbir seyim normal olmuyorSeninle pik günlerimiz çok benzerdi 12 şubattı benim , o yüzden acaba mı dedim Varsa geç mi belli edecek kendini? .Benim cuma günü pozitif çıktıinşallah sağlıklıdır , daha önce birkez hamile kalıp çok kötü şeyler yaşamıştım , şimdi çok korkuyorum inşş sağlıklıdır Bana dua eder misiniz?
Hadi inşallah vardır sağlıklaYa cok sevindim canim ins saglikli bir sekilde kucagina alirsinhic bilmiyorum ki canim pikten sonra 12.gun kan verdim diyorumki daha gec mi dollenme oldu çünkü asiri akintim vardi dedimki icimden kan vermesem hamileyim kesin derdim ki yinede evde normal kaset testler vardi yaptım çıkmadı haftaya yine adet olmazsam ve ovulasyon testleri cok koyulasirsa kan vericem.bir gebenin gunlugu sayfasinda oyle hemen cikmayanda olmus yaziyorlar orda acaba oyle mi diyorum cunku bu hayatta hicbir seyim normal olmuyor
Dün kan verdim hamile degilim canim yumurtlamam gerceklesiyor bugun 47.gun ve tam olarak piki bugun yakaladım nasil biseymis anladim aninda kopkoyu oldu oncekinde iki ayri test yapmistim tam koyuluk yoktu esitlik vardi o zaman demekki yeterli boyuta ulasmamisti yumurtam pco oldugu icin tekrar yumurtluyorum ve bu sefer iyi bir boyuta ulasti diye tahmin ediyorum dun de koyuydu bugun daha da koyu dun ve onceki gunu degerlendirdik catlamaya kadar hergun degerlendiricem ins catlar bir an önce dua et bana da hamislerin duasi kabul olur bu sefer tutsun hayırlısı iseHadi inşallah vardır sağlıkla
Ay hadi inşallahhh Sağlıkla geliversin bebik; sen genelde yakalayamıyordun ya böyle şeyler bana işaret gibi geliyorDün kan verdim hamile degilim canim yumurtlamam gerceklesiyor bugun 47.gun ve tam olarak piki bugun yakaladım nasil biseymis anladim aninda kopkoyu oldu oncekinde iki ayri test yapmistim tam koyuluk yoktu esitlik vardi o zaman demekki yeterli boyuta ulasmamisti yumurtam pco oldugu icin tekrar yumurtluyorum ve bu sefer iyi bir boyuta ulasti diye tahmin ediyorum dun de koyuydu bugun daha da koyu dun ve onceki gunu degerlendirdik catlamaya kadar hergun degerlendiricem ins catlar bir an önce dua et bana da hamislerin duasi kabul olur bu sefer tutsun hayırlısı ise
Insallah canim normaldr ben olmayinca tarlusal icerdim demekki baya bi gec yumurtluyorum kendiliginden olmayi beklemem gerekiyor ondada ablam arkadas 3 ay adet olmadi sonra doktora gitti hamile kalmis ne zaman yumurtladigi belli degil o yuzden bekle demisti elimde de bir kac test vardi yapmaya baslamistim bu hafta cok akintim var diye iyiki de yapmisim.aynen canim ya bu pik olma duygusunu yaşadım buna da şükür valla tutmasada en azindan yumurtlamam oluyor diyorumAy hadi inşallahhh Sağlıkla geliversin bebik; sen genelde yakalayamıyordun ya böyle şeyler bana işaret gibi geliyor
Ins canim surecten haberdar et hersey saglikla ilerlesin insBen de bugün kan tahlilini yeniledim, cumartesii vermiştim. İnşallah iki kat artar da sağlıklı olduğunu anlarım
canım çok sevindim piki yakalamana . demek ki öncekiler pik değildi dimi.Insallah canim normaldr ben olmayinca tarlusal icerdim demekki baya bi gec yumurtluyorum kendiliginden olmayi beklemem gerekiyor ondada ablam arkadas 3 ay adet olmadi sonra doktora gitti hamile kalmis ne zaman yumurtladigi belli degil o yuzden bekle demisti elimde de bir kac test vardi yapmaya baslamistim bu hafta cok akintim var diye iyiki de yapmisim.aynen canim ya bu pik olma duygusunu yaşadım buna da şükür valla tutmasada en azindan yumurtlamam oluyor diyorum
Canim soyle soyleyeyim hic bu kadar koyu olmamıştı onceki pik oldugu zaman esitlik vardi bu labaquicte tam koyuluk yoktu esitlik yoktu bende demekki o zaman tam olgunluga ulasmadi dedim bu sefer elimde labaquick vardi yani dun bugun idrari damlatir damlatmaz c cizgisiyle ayni koyulasma oluyor saniyesinde yani.o yuzden bu sefer eminim yumurtluyorum diyorum oncekinden emin degilim ki bende pco var bir suru yumurtam gelismeye calisiyor onceki gelisti ama yeterli degildi demekki diye yorum yaptim iki kere yumurtlama olabiliyor cunku ki pco da gec de olabiliyor iki kerede olabiliyor bakalim bu sefer tutacak mi nasip herşeycanım çok sevindim piki yakalamana . demek ki öncekiler pik değildi dimi.
Tabiki haber veririm Sen de dualarımdasınIns canim surecten haberdar et hersey saglikla ilerlesin ins
Sonucun cıktı mi canim iki kat artti mi?Tabiki haber veririm Sen de dualarımdasın
Sonucun cıktı mi canim iki kat artti mi?
Canim hangi ilin saglik ocagiysa il saglik mudurlugunun tahlil sonuclarindan bak oraya direk dusuyor ben gecende saglik ocaginda 10da kan verdim 14 olmadan cikmisti sonuclar hormonlarda dahil e devlete hemen dusmuyor ki hala dusmedi benimkiYa doktor bugün sağlık ocağında ver hem de tüm tahlillerin yapılsın, benim ekstra isteyeceklerim kalsın demişti. Sağlık ocağında da geç çıkıyormuş Telaşla korkuyla bekliyorum akşam çıkar herhalde
Canım okullar açıldı ; okula başladık . Geç dönüyorum . Cumartesi 532 çıkmıştı dün 1076 ya yükselmiş . Şimdilik normal ilerliyor İnşallah hep böyle devam eder Sen de gelişmeleri haberdar etCanim hangi ilin saglik ocagiysa il saglik mudurlugunun tahlil sonuclarindan bak oraya direk dusuyor ben gecende saglik ocaginda 10da kan verdim 14 olmadan cikmisti sonuclar hormonlarda dahil e devlete hemen dusmuyor ki hala dusmedi benimki
Anladim canim sevindim bizimde esnek calisma kalkti yarin ise baslicam.hala pik benim kopkoyu cıktı bugunde elimde test kalmadı bakalim devam ediyorum degerlendirmeye catlamasi icin ne yapabilirim?Canım okullar açıldı ; okula başladık . Geç dönüyorum . Cumartesi 532 çıkmıştı dün 1076 ya yükselmiş . Şimdilik normal ilerliyor İnşallah hep böyle devam eder Sen de gelişmeleri haberdar et
Havuç iyi geliyor diyorlardı havuç yemek haşlayıp içmek filan . Bir dene istersenAnladim canim sevindim bizimde esnek calisma kalkti yarin ise baslicam.hala pik benim kopkoyu cıktı bugunde elimde test kalmadı bakalim devam ediyorum degerlendirmeye catlamasi icin ne yapabilirim?