- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Y’a ben ovitrellele catlattigim icinmi bilmiyorum ama agrim felan vardi adet olmaktàn korktumBende hiçbir belirti yok diyebilirim benim pik bana sürpriz oldu test olmasa mümkün değil acaba yumurtluyomuyum demem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Y’a ben ovitrellele catlattigim icinmi bilmiyorum ama agrim felan vardi adet olmaktàn korktumBende hiçbir belirti yok diyebilirim benim pik bana sürpriz oldu test olmasa mümkün değil acaba yumurtluyomuyum demem
Merhaba Yumurtlama dönemine kadar da ilişki öneriliyor spermlerin yenilenmesi için testte t çizgisi c kadar koyu olduğunda yumurtlama olmuş oluyor gördüğünde yapmaya devam etmen gerek silikleşene kadar o günleride değerlendirmelisinMerhabalar bende bu ay ovulasyon testine başlayacagım. Ama ilk defa deneyeceğim yumurtlama olana kadar cinsel ilişki yaşamamak mı lazım bilen biri cvplarsa sevinirim. Çift çizgide yumurtlama olmuş oluyor dimi.
Selam, doktorlar haftada 2-3 gün ilişki öneriyor.yumurtlama dan 3 gün önce ve sonra hergün ilişkiye girmek de işe yarıyormuş. Eğer hamile kalmak istiyorsan gün aşırı yani bir gün arayla ilişki olsun diyor doktor. Gün aşırı olunca yumurtlama takibine gerek olmuyormuş.Merhabalar bende bu ay ovulasyon testine başlayacagım. Ama ilk defa deneyeceğim yumurtlama olana kadar cinsel ilişki yaşamamak mı lazım bilen biri cvplarsa sevinirim. Çift çizgide yumurtlama olmuş oluyor dimi.
Kızlar selam ben de bu ay ovülasyon testi yapıyorum sat 26 kasım. Bu dünkü ovülasyon testim. 13 ve 14 ünde birlikte olduk. Bugün olamayacağız maalesef yarın olabiliriz ancak. Yumurtlamayı kaçırmış olur muyum ki?Eki Görüntüle 2740489
Eve gidince tekrar yapacağım henüz bilmiyorumBugünkü ovülasyon testin silikleşti mi
Hiç bilmiyorum ilaç konusunu ama ılık suya limon sık iç iyi geliyor rahatlatır birazArkadaşlar yardımcı olabil msinz yumurtlamadan 2 gün geçti ve şiddetli baş agrım var Ağrı kesici kulnnırsam dölenmeyi olumsuz etkiler mi bileniniz var mı
Çok TeşekkürlerHiç bilmiyorum ilaç konusunu ama ılık suya limon sık iç iyi geliyor rahatlatır biraz
Eve gidince tekrar yapacağım henüz bilmiyorum
Hiç bilmiyorum ilaç konusunu ama ılık suya limon sık iç iyi geliyor rahatlatır biraz
İnşallah tutar bakalım tekrar bi test yapıcam eve gidince Atarım buraya inşallah yarın çatlar da yarını değerlendiririzSilikleşirse bugün de değerledrbilseydin iyi olurdu ama koyu günde de birliktelik şansı yüksektir umarım tutar
Kuzum diğerine çok yakın bence çatlamak üzere. Çatlasa daha silik olurdu. Fırsatın varsa değerlendir kuzumKızlar merhaba,
Dün pik yapmıştı sonucu buraya atmıştım bakabilirsiniz ilk sayfalardan.
Siliklesmis değil mi? Çatladı mı sizce de? Yardımcı olur musunuz
Tamam canım benim, çok teşekkür ederim ilgilendigin içinKuzum diğerine çok yakın bence çatlamak üzere. Çatlasa daha silik olurdu. Fırsatın varsa değerlendir kuzum
Tamam canım benim, çok teşekkür ederim ilgilendigin için