• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende bu ay ovulasyon testine başlayacagım. Ama ilk defa deneyeceğim yumurtlama olana kadar cinsel ilişki yaşamamak mı lazım bilen biri cvplarsa sevinirim. Çift çizgide yumurtlama olmuş oluyor dimi. 🙈

Merhabalar bende bu ay ovulasyon testine başlayacagım. Ama ilk defa deneyeceğim yumurtlama olana kadar cinsel ilişki yaşamamak mı lazım bilen biri cvplarsa sevinirim. Çift çizgide yumurtlama olmuş oluyor dimi. 🙈
Merhaba✋🏻 Yumurtlama dönemine kadar da ilişki öneriliyor spermlerin yenilenmesi için 🤍 testte t çizgisi c kadar koyu olduğunda yumurtlama olmuş oluyor gördüğünde yapmaya devam etmen gerek silikleşene kadar o günleride değerlendirmelisin🌸

Kızlar selam 👋 ben de bu ay ovülasyon testi yapıyorum sat 26 kasım. Bu dünkü ovülasyon testim. 13 ve 14 ünde birlikte olduk. Bugün olamayacağız maalesef yarın olabiliriz ancak. Yumurtlamayı kaçırmış olur muyum ki?
E7ECB59D-AD97-45A9-B4AE-327369D43D69.jpeg

Selam, doktorlar haftada 2-3 gün ilişki öneriyor.yumurtlama dan 3 gün önce ve sonra hergün ilişkiye girmek de işe yarıyormuş. Eğer hamile kalmak istiyorsan gün aşırı yani bir gün arayla ilişki olsun diyor doktor. Gün aşırı olunca yumurtlama takibine gerek olmuyormuş.

Arkadaşlar yardımcı olabil msinz yumurtlamadan 2 gün geçti ve şiddetli baş agrım var Ağrı kesici kulnnırsam dölenmeyi olumsuz etkiler mi bileniniz var mı

Kızlar merhaba,
Dün pik yapmıştı sonucu buraya atmıştım bakabilirsiniz ilk sayfalardan.
Siliklesmis değil mi? Çatladı mı sizce de? Yardımcı olur musunuz 🙏

Eklentiler

• 20201215_164618.jpg
    20201215_164618.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 200
P Pisik2521 kuzum testlerim bunlar. Yıldızlı olanlarda birlikte olduk. Bugün silikleşmiş yarın akşam ancak birlikte olabiliriz. Çok korkuyorum tutmazsa diye 🥺
9FB07016-A586-411A-BF6C-9DA03C467DBA.jpeg

Eklentiler

• 123D8AA3-CBE4-4D5B-B661-ABE5260CDA9F.jpeg
    123D8AA3-CBE4-4D5B-B661-ABE5260CDA9F.jpeg
    125,1 KB · Görüntüleme: 202
Kızlar merhaba,
Dün pik yapmıştı sonucu buraya atmıştım bakabilirsiniz ilk sayfalardan.
Siliklesmis değil mi? Çatladı mı sizce de? Yardımcı olur musunuz 🙏
Kuzum diğerine çok yakın bence çatlamak üzere. Çatlasa daha silik olurdu. Fırsatın varsa değerlendir kuzum

Öncelikle merhaba hanımlar Çatlamayı gördüm ama yine de adet olana kadar devam etmek istedim testlere son iki günde tekrar koyulaşma olmaya başladı gibi siz nasıl yorumluyorsunuz merak ettim bat 22 Aralık 🤔 polikistikoverım 😩
EF4B6AD4-8110-4037-8722-50183FEE5DAF.jpeg

Rica ederim kuzum. Birinin desteğini görmek gerçekten daha güçlü hissettiriyor. Güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah 😘

Back