• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle merhaba hanımlar Çatlamayı gördüm ama yine de adet olana kadar devam etmek istedim testlere son iki günde tekrar koyulaşma olmaya başladı gibi siz nasıl yorumluyorsunuz merak ettim bat 22 Aralık 🤔 polikistikoverım 😩Eki Görüntüle 2740695
Bende de pcos var. Lh pcos da daha hareketli oluyormuş yükselip iniyormuş. Birde testi ne zaman yapıyorsun canım? Sıvı tüketimi de etkiliyor çünkü. Bende paylaştım resim ordada bak koyuluk değişiyor sürekli

Merhaba. Bugün adetimin 25.gününde ovülasyonum sabah 10’da da akşam 17.30’da yaptığımda da çift çizgi oldu. Ama ben bugün değerlendiremicem. Yarın akşam eğer çatlarsa değerlendirmek gerekiyor tabiki ama bugün bir kayıp mı? Ya da sperm zaten 3 gün Yaşayabildiği için garanti olsun diye mi koyulaşınca da değerlendirin deniyor? 🤔
585E2C71-70BA-48C0-B7BD-13BC26C94E06.jpeg

Selam, doktorlar haftada 2-3 gün ilişki öneriyor.yumurtlama dan 3 gün önce ve sonra hergün ilişkiye girmek de işe yarıyormuş. Eğer hamile kalmak istiyorsan gün aşırı yani bir gün arayla ilişki olsun diyor doktor. Gün aşırı olunca yumurtlama takibine gerek olmuyormuş.
Hadi bakalım bugun ilk testi yaptım heyecan dorukta😀teste devam 😃

Kızlar benim testlerime de bakar mısınız? Sizce catlamis mi? Yoksa daha yumurtlamaya var mı? Ilk defa boyle siliklestigini goruyorum😔
20201215_211455.jpg

Kızlar benim testlerime de bakar mısınız? Sizce catlamis mi? Yoksa daha yumurtlamaya var mı? Ilk defa boyle siliklestigini goruyorum😔Eki Görüntüle 2740766
Merhaba. Henüz çatlamamış. T’nin en az C kadar koyu hatta daha koyu olması gerekiyor. Yukarda bugün benim yaptığım çift çizgili ovülasyon testini görebilirsiniz. 10 aralıkta benim de sizin 12. Gibiydi. Acaba mı demiştim ama bugünkünü görünce çok bariz farkediliyor. Hatta damlatır damlatmaz ikisi aynı anda belirmeye başlıyor.

Merhaba. Henüz çatlamamış. T’nin en az C kadar koyu hatta daha koyu olması gerekiyor. Yukarda bugün benim yaptığım çift çizgili ovülasyon testini görebilirsiniz. 10 aralıkta benim de sizin 12. Gibiydi. Acaba mı demiştim ama bugünkünü görünce çok bariz farkediliyor. Hatta damlatır damlatmaz ikisi aynı anda belirmeye başlıyor.
Ay cok sevindim valla. Bir sorun var diye dusunmustum cunku ilk defa boyle siliklesiyor.😔 hatta bugunku testte t cizgisi hic yok nerdeyse.

Bende de pcos var. Lh pcos da daha hareketli oluyormuş yükselip iniyormuş. Birde testi ne zaman yapıyorsun canım? Sıvı tüketimi de etkiliyor çünkü. Bende paylaştım resim ordada bak koyuluk değişiyor sürekli
Öğlen saatinde yapıyorum canım 2 saat sıvı tüketmiyorum öncesin de

Kızlar selam 👋 ben de bu ay ovülasyon testi yapıyorum sat 26 kasım. Bu dünkü ovülasyon testim. 13 ve 14 ünde birlikte olduk. Bugün olamayacağız maalesef yarın olabiliriz ancak. Yumurtlamayı kaçırmış olur muyum ki?Eki Görüntüle 2740489
Selaam🌸 spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor önceki 2 günü değerlendirmişsiniz zaten rahat olun inşallah hayırlısıyla olur 😍

Kızlar merhaba,
Dün pik yapmıştı sonucu buraya atmıştım bakabilirsiniz ilk sayfalardan.
Siliklesmis değil mi? Çatladı mı sizce de? Yardımcı olur musunuz 🙏
Benimki de bugün böyle dün koyuydu sanırım çatladı yumurtalar 😬

Eklentiler

• 382DFC8E-47DD-4800-B5BB-E778D4B21C3B.jpeg
    382DFC8E-47DD-4800-B5BB-E778D4B21C3B.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba. Bugün adetimin 25.gününde ovülasyonum sabah 10’da da akşam 17.30’da yaptığımda da çift çizgi oldu. Ama ben bugün değerlendiremicem. Yarın akşam eğer çatlarsa değerlendirmek gerekiyor tabiki ama bugün bir kayıp mı? Ya da sperm zaten 3 gün Yaşayabildiği için garanti olsun diye mi koyulaşınca da değerlendirin deniyor? 🤔Eki Görüntüle 2740709
Yarın ve sonraki gün değerlendirip test yapmaya devam et bence 🌸

Öncelikle merhaba hanımlar Çatlamayı gördüm ama yine de adet olana kadar devam etmek istedim testlere son iki günde tekrar koyulaşma olmaya başladı gibi siz nasıl yorumluyorsunuz merak ettim bat 22 Aralık 🤔 polikistikoverım 😩Eki Görüntüle 2740695
Benim geçen ay bat ‘de kopkoyu çıkmıştı ama regl oldum lh yükselebiliyor tekrar adet tarihine yakın eğer c silik t koyu cıkarsa gebelik var olabiliyor gebeliği bu şekilde öğrenenler var

Benimki de bugün böyle dün koyuydu sanırım çatladı yumurtalar 😬
Yarın sonucumu tekrar atarım biraz daha siliklesmesi gerekiyor olabilirmis benimkinin.
Inşallah sonumuz güzel olsun. Sizde siliklesme çok daha net çatlamış gibi 💃🏼❤ 26 aralık benim beklenen adet tarihim hadi bakalım 🤗

Benim geçen ay bat ‘de kopkoyu çıkmıştı ama regl oldum lh yükselebiliyor tekrar adet tarihine yakın eğer c silik t koyu cıkarsa gebelik var olabiliyor gebeliği bu şekilde öğrenenler var
5 aydır deniyoruz artık keşke olsa diyorum polikistikover olduğum için de herşeye şüpheyle bakıyorum canım 🤦🏻‍♀️

5 aydır deniyoruz artık keşke olsa diyorum polikistikover olduğum için de herşeye şüpheyle bakıyorum canım 🤦🏻‍♀️
Doktora gittin mi canım? Bana inofolic toz verdi. Pcos var ama ileri seviye değil bendeki. Hamile kalmadan 3 ay önce folik asit d vitamini falan öneriyor doktorlar

Back