• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de düzensizlik durumum size çok benziyor. O yüzden test kullanayim en azından önemli gunleri görmüş olurum dedim, boylesi daha iyi benim için de. Korkulacak hiç bisey yok. En düzensiz zamanımda 10 kilo daha fazlayken hamile kalmıştım. Anne olalım inşallah sağlıkla...
Ins🙏pik gorursem testlerimi atarim karsilastiririz ins

Kizlar sepetin ustundeki iki gun oncesi digeri bugun durum ne sizce ? Catlamamis demi daha anlamayiz bunu
07B98FFD-F5A2-479D-A9E6-F7822E09E964.jpeg

Eklentiler

• 8DA1548F-C69D-4F86-A4EE-CE50D9C74376.jpeg
    8DA1548F-C69D-4F86-A4EE-CE50D9C74376.jpeg
    142,9 KB · Görüntüleme: 272
Kizlar sepetin ustundeki iki gun oncesi digeri bugun durum ne sizce ? Catlamamis demi daha anlamayiz bunu
Merhaba, vallahi siliklesmeye başlamış gibi ama tam catlama olmuş mu emin değilim hala devam ediyor da olabilir. Ben de kararsız kaldım :)

Merhaba. Adetimin son gününden beri ovülasyon testi yapıyorum. Çift çizgiye ilk en yakın 10 aralık sabah 11de yaklaştım. Aynı gün akşam yaptığımda silikleşmeye başlamıştı. Sonra dedimki 9 aralıkta da yapsaydım belki tam piki o zaman görücektim. Biz bugünleri değerlendirdik her gün. Ama bugün yani ayın 14ünde yine çift çizgiye yakın duruyor sanki. Pik mi sizce?
6446D125-BEA8-4DBC-BBF8-C3EA2FFE2CB5.jpeg
I
712E99B8-8D1C-464B-97E0-4EE0E2783DC9.jpeg

Merhaba. Adetimin son gününden beri ovülasyon testi yapıyorum. Çift çizgiye ilk en yakın 10 aralık sabah 11de yaklaştım. Aynı gün akşam yaptığımda silikleşmeye başlamıştı. Sonra dedimki 9 aralıkta da yapsaydım belki tam piki o zaman görücektim. Biz bugünleri değerlendirdik her gün. Ama bugün yani ayın 14ünde yine çift çizgiye yakın duruyor sanki. Pik mi sizce?
Eki Görüntüle 2740069 IEki Görüntüle 2740070
benimde bugün böle çıktı daha koyu olması gerekiyormuş öle diyolar

Ben de pcosluyum. Bir gebeliğim oldu daha önce. Umut olsun bize.. bizler de hamile kalabiliriz. Eminim çok iyi anne oluruz hepimiz, kıymet bilen annelerden oluruz 🤍 elimizden geleni yapalım yeter ki. Minigimi kaybettim bu yaz ama pcosla alakalı değildi. Üzülmeyelim.
Başınız sağolsun. İnş herkes annelik duygusunu yaşasın 🙏

IEki Görüntüle 2740070
Benim de dün böyleydi, tam pik değil ama yine de değerlendirdim. Bugünkü sonucu atmıştım yukardan bakabilirsiniz. Tam koyulastı.

Merhaba, vallahi siliklesmeye başlamış gibi ama tam catlama olmuş mu emin değilim hala devam ediyor da olabilir. Ben de kararsız kaldım :)
Aslinda catlatma ignesini persembe yaptim ve bir kac gundur kasik agrim var ve pembe silik leke vardi aceba catladimi diye dusunmustum umarim catlamistirda tutar 👶🏻🙈

Aslinda catlatma ignesini persembe yaptim ve bir kac gundur kasik agrim var ve pembe silik leke vardi aceba catladimi diye dusunmustum umarim catlamistirda tutar 👶🏻🙈
Çatlatma iğnesi hakkında bilgim yok yanlış bisey söylemiyim.. hakkınızda hayırlısı olsun. Aralık anneleri olalım 🤍

Benim de dün böyleydi, tam pik değil ama yine de değerlendirdim. Bugünkü sonucu atmıştım yukardan bakabilirsiniz. Tam koyulastı.
10 aralık'ta pik sanınca akşamına sol yumurtamdan ağrı hissetmiştim çatlıyor heralde diye. Yine belirsizlik ve kararsızlığa sürüklendim:)Ben de Sabah 10'da yapıyim tekrar belki koyulaşır. Teşekkür ederim.

Merhaba.bende ovulasyon testine bu ay baslayanlardanim.benim adet duzensizligi var pco da yok dediler bisey bulamadilar gecen ay 33.gun adet oldum adet sokturucu kullanmadan yumurtlama günüm belirsiz ben de adetin 4.gunu basladim biraz aceleci oldu garanti olsun diye ilk gunler hayali cizgiydi ama bu ara daha net 15. gunum ama daha pik olmadi acikcasi stres oldum
Adetten 1 gün önce bile yumurtlayanlar oluyor stres yapmayın hiç testlere devam edin 🌸🙏🏻

Evet benimde araştırdığım kadarıyla tam koyu olması gerekiyormuş testleri bırakmadan yaparsak detaylı karşılaştırma yapabileceğiz sanırım ☺️

Merhaba, ben de bu ay başladım ovulasyon testine. Dediginiz gibi bugün yumurtlama görünüyor, degerlendirin ve siliklesene kadar test yapmaya devam edin 🙏

10 aralık'ta pik sanınca akşamına sol yumurtamdan ağrı hissetmiştim çatlıyor heralde diye. Yine belirsizlik ve kararsızlığa sürüklendim:)Ben de Sabah 10'da yapıyim tekrar belki koyulaşır. Teşekkür ederim.

Evet benimde araştırdığım kadarıyla tam koyu olması gerekiyormuş testleri bırakmadan yaparsak detaylı karşılaştırma yapabileceğiz sanırım ☺️

Back