• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic bilmiyorumki canim bence 31ini bekle bekleyemezsen git kan ver.erken gebelik testi yanlis da çıkabiliyormuş en garanti kan testi git sabahtan saglik ocagina iki dakika ver gitsin rahatlarsin hem.ben adet olunca rahatladim valla belirsizlik sıkıntı
Ay kan versemmi benim aile hekimimde eski evin orda kaldı burdaki gitsem bakarmı dolu diye değiştiremiyorum da

Ay kan versemmi benim aile hekimimde eski evin orda kaldı burdaki gitsem bakarmı dolu diye değiştiremiyorum da
E nabizdan aile hekimini degistirebiliyorsun canım ama bir iki gun surebilir gecmen tam emin degilim ama ordan kendini yeni yerdeki saglik ocagina aldir e nabizdan.

E nabizdan aile hekimini degistirebiliyorsun canım ama bir iki gun surebilir gecmen tam emin degilim ama ordan kendini yeni yerdeki saglik ocagina aldir e nabizdan.
Oldugum yerdeki doktorlar dolu olduğu için kabul etmiyo beni 😂 neyse du bakalım yarın bi denerim olmadı hastaneye gitmek istemiyorum

Oldugum yerdeki doktorlar dolu olduğu için kabul etmiyo beni 😂 neyse du bakalım yarın bi denerim olmadı hastaneye gitmek istemiyorum
E nabizdan denedin mi canim orda oluyordu ben oyle yapmistim. Aynen yarin git dene kendimi buraya aldircam tasindim de mecbur biri alacak😁

Hic bilmiyorumki canim bence 31ini bekle bekleyemezsen git kan ver.erken gebelik testi yanlis da çıkabiliyormuş en garanti kan testi git sabahtan saglik ocagina iki dakika ver gitsin rahatlarsin hem.ben adet olunca rahatladim valla belirsizlik sıkıntı
Peceteye koyu pembe kahvemsi leke geldi. Bat cumartesiydi geçti. Adet oldum dedim ama hala gelen giden yok.. normalde yoğun başlar adetim. Yerleşme olabilir mi sizce? 14u yumurtlama 16si çatlama günüm..

Peceteye koyu pembe kahvemsi leke geldi. Bat cumartesiydi geçti. Adet oldum dedim ama hala gelen giden yok.. normalde yoğun başlar adetim. Yerleşme olabilir mi sizce? 14u yumurtlama 16si çatlama günüm..
Cumartesiden beri olmadın mı canım devam etmedimi

Gecen ay bende oyle olmustum canim sabah gelir diye dusunuyorum bende oyle olmuştu sabaha gelmezse tutunma olabilir.
Kendimi dinlemekten yoruldum vallahi.
Benim leke gelir sonrasinda 1-2 saate ped dolar normalde ama gelmeyince kafam karıştı. Çarşamba, persembeye kadar bekleyeyim diyorum. Haber veririm size de 🙏

Kendimi dinlemekten yoruldum vallahi.
Benim leke gelir sonrasinda 1-2 saate ped dolar normalde ama gelmeyince kafam karıştı. Çarşamba, persembeye kadar bekleyeyim diyorum. Haber veririm size de 🙏
Benim de normalde direk olurum leke falan olmaz ama gecen ay kahverengi leke geldi hep.bizim sıkıntımız kendimizi cok dinliyoruz rahat olamadigimiz icin de olacagi varsa da olmuyor rahat olmamiz lazım

Kızlar yumurtlama olmuş mu sizce ? Üzerinde sayı yazmayanlar bugüne bir saat önceye ait

Eklentiler

• B52A365B-4140-4F7A-AD5C-424937731CD2.jpeg
    B52A365B-4140-4F7A-AD5C-424937731CD2.jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 45
  • F2B2CC1F-9D15-4A83-84C4-8B57A8D91901.jpeg
    F2B2CC1F-9D15-4A83-84C4-8B57A8D91901.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 47
  • B14C2417-1263-4FFA-BB17-36F25ED3BFAA.jpeg
    B14C2417-1263-4FFA-BB17-36F25ED3BFAA.jpeg
    90,9 KB · Görüntüleme: 50
Back