Gerçekten öylehayır bir de 27. gündeyim hala çift çizgi yokbu ovülasyon testleri bugün koyu mu acaba bugün silik çatladı mı acaba derken hergünü değerlendirdi zaten bu testlere bence gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten öylehayır bir de 27. gündeyim hala çift çizgi yokbu ovülasyon testleri bugün koyu mu acaba bugün silik çatladı mı acaba derken hergünü değerlendirdi zaten bu testlere bence gerek yok
Ekrana baktigin zaman sagdakinde cizgi var soldakinde goremedim sagdaki belirgin benceKızlar sağdaki bugünkü test bir bakın kafayı yicem
soldaki dünkü ama sağdaki bugün yaptığım.ayrıca ilk idrarla değil ben günde 3lt ye yakın su içerim öyle düşünün.saat 13:00 gibi yaptığım test sağdakiEkrana baktigin zaman sagdakinde cizgi var soldakinde goremedim sagdaki belirgin bence
Her ikisinde de çizgi görünüyor bence kan da bi r test yapmalısın canımKızlar sağdaki bugünkü test bir bakın kafayı yicem
Ya ben ikisinde de silik çizgi görüyorum. allahım lütfen bebiş olsun..Kızlar sağdaki bugünkü test bir bakın kafayı yicem
Aynen kafayi yicez bir hafta kaldi adetime hala bisey yok tam istedigim gibi olmadi çizgiler. Yumurta tam olgunlaşmadigi icin oyle oluyor die duymustum bir yerde ondan lh ne cok koyu ne cok silik oliyormus dolayisiyla gebelik olmuyor yumurta olgunlasmayinca oyle yorumlar okudum ben maalesefKafayı yıyecegız. Pik olmadan gebelık olurmu acaba
Hadi ins guzel haberlerini alırızKızlar şimdi kan testi verdim 2 saat sonra alacağım.Mutlaka sonucu yazarım
Ayy hadi inşallah bizim yumurtlama günümüz aynıydı sanırım 14 aralıktı galba dimi senindeKızlar şimdi kan testi verdim 2 saat sonra alacağım.Mutlaka sonucu yazarım
Evet üçümüzünde 14 aralıkAyy hadi inşallah bizim yumurtlama günümüz aynıydı sanırım 14 aralıktı galba dimi seninde
Yaa cok uzuldum inan simdi gruba baktim sonucun aciklandi mi diyekızlar sonuç negatif.benden bu ay ümit yokmuş meğer.
vardır bundada bir hayır canım.Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.Yaa cok uzuldum inan simdi gruba baktim sonucun aciklandi mi diye
Yani bu testler de insanın bütün Şevki’ni kırıyor sinir bozucu ama üzülme canım inşllah senin için en hayırlısı olur inşllah Allah’ın izni ilekızlar sonuç negatif.benden bu ay ümit yokmuş meğer.
Amin hepimize bir an once hayirlisiyla nasip etsin ins canim vardir bundada bir hayir.erken test yapmamak lazim demekki ya adet gününü beklemek lazim guven olmuyor baksanavardır bundada bir hayır canım.Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.