- 14 Mart 2017
- 380
- 400
- 103
İnşallah hep birlikte öyleyizdir canlar.rabbim hrpimize tez zamanda nasip etsinBende gördüm cizgiyi ins hamissinizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hep birlikte öyleyizdir canlar.rabbim hrpimize tez zamanda nasip etsinBende gördüm cizgiyi ins hamissinizdir
İnşallah canım.rabbim hepimize bu ay bebek nasip etse valla grup olur topluca biraraya gelip resim çekilip saklardık ve ben sizlerle ömür boyu görüşürüm vallaGebelik testinde de çift çizgiyi görelim be arkadaşım inşallah
İnşallah canım.bu arada hep dua ediyorum özellikle inşirah süresini bolca okurum ve hepinize nacizhane tavsiye ederim canlarımah o beklemek ama umudunu kaybetme hafif Bi cizgi gözüküyo bol bol dua et rabbimin elinde herşey o ol derse olur 2 3 gün sonra tekrardan yap güzel haberlerini bekliyoruz inş
Benim de pikten sonraki gün aynı böyleydi. Daha silik olmasını beklememi söyledi tecrubeli arkadaşlar. Ertesi gün epey siliklesti. Bugünü de değerlendirin mutlaka.sizce çatlamış mı?
Eki Görüntüle 2745846 kızlar benim ovulasyon testim yeniden koyulaşmaya
Canım umutlandırmak istemem ama bence de var, bu topik hepimize Uğur getirsin inşallah,Bak resimler bunlar ama tam belli olmuyor.gözle daha belirgin.inşallah vardır
koyuyu bulduk sonra silikleşsin diye bekliycz bundan sonra ne var acaba merak ediyorum bu böle silsile halinde devam etcek galibaovülasyon girdabı ....Benim de pikten sonraki gün aynı böyleydi. Daha silik olmasını beklememi söyledi tecrubeli arkadaşlar. Ertesi gün epey siliklesti. Bugünü de değerlendirin mutlaka.
Ben bi sonraki aşamadayım ovulasyon sonrası 11. Gün. Bugünü zor ettim, önce yumurtlama bekledim, 18. Gün pik yaptı. şimdi zaman geçse de bi an önce sonucu gorsem diye sabırsızım. Geleceği zaman belli de işte insan dayanamıyor..koyuyu bulduk sonra silikleşsin diye bekliycz bundan sonra ne var acaba merak ediyorum bu böle silsile halinde devam etcek galibaovülasyon girdabı ....
inşallah canım.dediğim gibi sadece kendimle mutlu olmak istemem inşallah sizlerden de hayırlı haber alırım.Gerçi yarın sabah belli olacak bakalım benimkisi.Canım umutlandırmak istemem ama bence de var, bu topik hepimize Uğur getirsin inşallah,
canım koyuyu bulduğun gün ve diğer 3 günü değerlendir sonra en az 12 gün sürecek ve geçmek bilmeyen bir bekleme girdabı olacak :)koyuyu bulduk sonra silikleşsin diye bekliycz bundan sonra ne var acaba merak ediyorum bu böle silsile halinde devam etcek galibaovülasyon girdabı ....
canım bat a 6 gün varken yaptım.ovula adında bir test ile.ama ovulasyondan sayarsak 10. günErken gebelik testini bat a kac gun kala yaptin canim?
Peki canım ovulasyon testi yaptin mi hic yeni? Benim bata 7 gun var ama ovulasyon testlerim cok koyulasmaya başladı erken gebelik testi de hemen yapmicam die sartlandirdim kendimi belki yeni yumurtluyorumdur diecanım bat a 6 gün varken yaptım.ovula adında bir test ile.ama ovulasyondan sayarsak 10. gün
Canım valla yapmadım ama bu akşam yapar yazarım mutlaka.Ya aslında onu yapardım nasıl unuttum bilmem.testleri rutine bağladım artık :)Peki canım ovulasyon testi yaptin mi hic yeni? Benim bata 7 gun var ama ovulasyon testlerim cok koyulasmaya başladı erken gebelik testi de hemen yapmicam die sartlandirdim kendimi belki yeni yumurtluyorumdur die
Bende her sabah istisnasiz normal gebelik testi yapiyorum ama yine bisey yok sanirim benim yumurtlamam cok gec oluyor ovulasyon testleri benim hep kafami karıştırdı zamanda gecmek bilmiyorCanım valla yapmadım ama bu akşam yapar yazarım mutlaka.Ya aslında onu yapardım nasıl unuttum bilmem.testleri rutine bağladım artık :)
Canım testin ilk ayı şimdi bu ay moral bozmak yok Bu ay öğrenicez noluyo ne bitiyo önümüzdeki ay daha ferah olucak inşallah stres yapma lütfen en güzel zamanını bekliyorKizlar ben dayanamayip erken gebelik testi yaptim ilk idrarimla yapmadim ama hicbisi yeyip icmeden yaptim koca bir hic cıktı umitlenmem icin kuruma cizgisi bile yok benim bat a 7 gun diyorum ama sanirim ben daha yumurtlamadim cok mu erken davraniyorum bilmemins sizlerden iyi seyler duyarim biraz moral olur
Ins canimCanım testin ilk ayı şimdi bu ay moral bozmak yok Bu ay öğrenicez noluyo ne bitiyo önümüzdeki ay daha ferah olucak inşallah stres yapma lütfen en güzel zamanını bekliyor