- 14 Mart 2017
- 380
- 400
- 103
Eğer varsa zaten 2 sonra daha koyulaşır.o zaman kesin anlarım.ama 2 gün beklemek zor işte.Hafif Bi cizgi var sanki hadi inş rabbim hayırlısıyla nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer varsa zaten 2 sonra daha koyulaşır.o zaman kesin anlarım.ama 2 gün beklemek zor işte.Hafif Bi cizgi var sanki hadi inş rabbim hayırlısıyla nasip eder
Hayır bende gördümmmm ayyy hade inşllahhh yaaaa canımmmBak resimler bunlar ama tam belli olmuyor.gözle daha belirgin.inşallah vardır
Bak resimler bunlar ama tam belli olmuyor.gözle daha belirgin.inşallah vardır
ah o beklemek ama umudunu kaybetme hafif Bi cizgi gözüküyo bol bol dua et rabbimin elinde herşey o ol derse olur 2 3 gün sonra tekrardan yap güzel haberlerini bekliyoruz inşEğer varsa zaten 2 sonra daha koyulaşır.o zaman kesin anlarım.ama 2 gün beklemek zor işte.
Gebelik testinde de çift çizgiyi görelim be arkadaşım inşallahCanım normalde 29 aralık bat ama 14 aralıkta yumurtlama oldu.O günden sayarsam bugün 10. günüm
Salı günu pik yapmış. Durduktan, kuruduktan sonra bi miktar açılıyor rengi. Önemli olan testi yaptıktan sonraki koyulukKızlar salı gün yumurtlama pik mi yapmış en son tezgah üstündeki test salı günü yeni yaptığım test bugun tekrardan baktım sanki rengi acılmış gibi geldi emin olamadım pikmiydi değilmiydi bugun de tekrardan yaptım pik ise catlamış mı sizce
Ay var gibii sanki inş hamilesindirBak resimler bunlar ama tam belli olmuyor.gözle daha belirgin.inşallah vardır
Bende gördüm cizgiyi ins hamissinizdirAy var gibii sanki inş hamilesindir
Bu da epey koyu çıkmış bunu da değerlendir bence tekrar Belki şimdi pik yapıyordurKizlar tekrardan merhaba benim bugunki yaptigim ovulasyon testim 25. gunumdeyim ve ilk dakikalarda boyle oldu ben yeni mi yumurtluyorum sizce?15.gunki koyuluktan daha koyu bu ve hemen koyulasti.felaket bel agrim var ve yumurta kivaminda akintim var cok bat a 8 gun var normal mi bu?
Eki Görüntüle 2746426
Degerlendiricem ins. Acaba gebelik mi diyorum ama acikcasi elimde bir tane erken gebelik testi var yapip yapmamakta emin olamadim korkuyorum vallaBu da epey koyu çıkmış bunu da değerlendir bence tekrar Belki şimdi pik yapıyordur
Geçen ay ben testler ilk geldiğinde battan 2 gün önce yapıp koyu görmüştüm heveslenmiştim ama adet oldum c silik t koyu oluyo sanırım gebelikte belli de olmaz tabi inşallah vardır bebiş bu sen yine değerlendir biraz bekle erkenden testleri yapıp heyecanlanıyoruz bende öyleyim bu ay kendime söz verdim yapmıcam testDegerlendiricem ins. Acaba gebelik mi diyorum ama acikcasi elimde bir tane erken gebelik testi var yapip yapmamakta emin olamadim korkuyorum valla
Bende 10.gün yumurtladım şeyi merak ediyorum yumurtlama erken oldu adet tarihidemi öne gelicek acaba bu sebepleDegerlendiricem ins. Acaba gebelik mi diyorum ama acikcasi elimde bir tane erken gebelik testi var yapip yapmamakta emin olamadim korkuyorum valla
Ben hergun normal gebelik testi yapiyorum kuruma cizgisi bile yokbende bagimlilik yapti test yapmak hergun yapiyorum takinti yaptim gecen ay husrana ugradim ama akillanmiyorumGeçen ay ben testler ilk geldiğinde battan 2 gün önce yapıp koyu görmüştüm heveslenmiştim ama adet oldum c silik t koyu oluyo sanırım gebelikte belli de olmaz tabi inşallah vardır bebiş bu sen yine değerlendir biraz bekle erkenden testleri yapıp heyecanlanıyoruz bende öyleyim bu ay kendime söz verdim yapmıcam test
Ben bir yerde şöyle okumustum yumurtlamadan 14gun sonra adet olunuyormus die dediginiz gibi biliyorum bende.bende bu aralar yumurtlarsam zaten gecen ay 33.gun tekrar olmustum bu ay 40 gunu bulacak eger yumurtluosamBende 10.gün yumurtladım şeyi merak ediyorum yumurtlama erken oldu adet tarihidemi öne gelicek acaba bu sebeple
İnşallah hep birlikte öyleyizdir canlar.rabbim hrpimize tez zamanda nasip etsinAy var gibii sanki inş hamilesindir
İnşallah hep birlikte öyleyizdir canlar.rabbim hrpimize tez zamanda nasip etsinHayır bende gördümmmm ayyy hade inşllahhh yaaaa canımmm
İnşallah hep birlikte öyleyizdir canlar.rabbim hrpimize tez zamanda nasip etsinBende gördüm cizgiyi ins hamissinizdir
Erken gebelik testini bat a kac gun kala yaptin canim?İnşallah hep birlikte öyleyizdir canlar.rabbim hrpimize tez zamanda nasip etsin
Evet canım yumurtlamadan 14 ila 16 gün arası hastalanman lazım eğer hamile değilsen.inşallah hamilesindir de hastalanmazsınBende 10.gün yumurtladım şeyi merak ediyorum yumurtlama erken oldu adet tarihidemi öne gelicek acaba bu sebeple