• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk yaptgnz test poztif
Selam arkadaşlar ben bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 8.gününden itibaren yapıyorum suan 10.gün resim ekleyeceğim şuan sanki yumurtlama var gibi🤷🏼‍♀️ Teste başlayanlar fotoğraf eklerse buraya birlikte bakalım sevgiler ❤️ (En alttan itibaren 8-9-10.gün

Ilk yaptgnz test poztif
Selam arkadaşlar ben bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 8.gününden itibaren yapıyorum suan 10.gün resim ekleyeceğim şuan sanki yumurtlama var gibi🤷🏼‍♀️ Teste başlayanlar fotoğraf eklerse buraya birlikte bakalım sevgiler ❤️ (En alttan itibaren 8-9-10.gün
Selam arkadaşlar ben bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 8.gününden itibaren yapıyorum suan 10.gün resim ekleyeceğim şuan sanki yumurtlama var gibi🤷🏼‍♀️ Teste başlayanlar fotoğraf eklerse buraya birlikte bakalım sevgiler ❤️ (En alttan itibaren 8-9-10.gün)

kızlar sonuç negatif.benden bu ay ümit yokmuş meğer.
Her şerde bir hayır her hayırda bir şer varmış arkadaşım.. güzel düşünelim güzel olsun. Hayırlısı olsun. Rabbim aratmadan versin, yorulmadan sağlıkla. 🌸 hep duamda olacaksın. Sonucu merak edip geldim.

Kizlar ben artik cidden saldım belki cocuk tutar die kahve icmiodum spor yapmiyodum bugun yeniden basladim olursa olur olmazsa olmaz artik ovulasyon testi de yapmiyorum ne olursa olsun kendimi yipratiyorum valla en iyisi rahat olmak nasipse olur

İl aydan negatif gördüm bunlar benım psikolojimi akr üst edecek
Üzülmeyin hayırlısı olsun. Benim de geçen ay ilk denememdi kimyasal oldu hevesim kursağımda kaldı resmen. Bu ay 27. gün hala yumurtlama yok. Ben mi çok takıntılı davranıyorum anlamadım gerçekten

Eklentiler

• IMG-20201224-WA0030.jpeg
    IMG-20201224-WA0030.jpeg
    98 KB · Görüntüleme: 68
Üzülmeyin hayırlısı olsun. Benim de geçen ay ilk denememdi kimyasal oldu hevesim kursağımda kaldı resmen. Bu ay 27. gün hala yumurtlama yok. Ben mi çok takıntılı davranıyorum anlamadım gerçekten
Benım 24 gun yumurtlama yok bunu ne kadar takıp edebiliriz kı doktor sağlıklı bır bırey oldugumu söylemişti

kızlar sonuç negatif.benden bu ay ümit yokmuş meğer.
🥺 canım çok üzüldüm, bende hiç öyle çizgi çıkmadı 3 yıldır, sende çıkınca kesin var diye düşündüm,Allah yardımcın olsun inşallah, benim de amh:0,08 devlette 3. Tüp bebek denememi yapıcam adetle (inşallah bir problem çıkmazsa kist falan) geçen ay fsh.29 olunca başlamadı doktor, umarım bu ay 15 e falan düşmüştür, bakalım kısmet.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben ovülasyon yapıyorum ama pek anlamıyorum yorumlarmisiniz acaba en sondakini az önce yaptım beyaz akıntı ve kasık ağrım var adetim biteli 4 gün oldu biter bitmez başladım

Eklentiler

• 16088408437588596404523121465082.jpg
    16088408437588596404523121465082.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 74
Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben ovülasyon yapıyorum ama pek anlamıyorum yorumlarmisiniz acaba en sondakini az önce yaptım beyaz akıntı ve kasık ağrım var adetim biteli 4 gün oldu biter bitmez başladım
Tam pik olmamis bence ama yakin gibi siz yapmaya devam edin

Merhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinin 7.günü.Meraktan erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıktı çizgi.Ancak ışık tutunca görünüyor.Güya iğnenin içinde de Beta hcg var 14 günden önce pozitif çıkar inanmayın demişlerdi.7.günde bile negatif olması beni korkuttu.Bu durumu yaşayan var mı?Laboquick marka erken gebelik testine güvenilmez diyorlar doğru mu?

Merhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinin 7.günü.Meraktan erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıktı çizgi.Ancak ışık tutunca görünüyor.Güya iğnenin içinde de Beta hcg var 14 günden önce pozitif çıkar inanmayın demişlerdi.7.günde bile negatif olması beni korkuttu.Bu durumu yaşayan var mı?Laboquick marka erken gebelik testine güvenilmez diyorlar doğru mu?
Catlatma ignesi olunca bende duymustum hcg cikiyor bir sure diye.erken gebelik testleri guvenilir degil diyorlar genelde ya bende dun laboquick marka erken gebelik testi yaptim negatif cıktı bu markanin sıkıntılı oldugunu sizden duydum oylemiymis bilen bizide bilgilendirsin🙄

Back