• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2020-12-25 11.34.21.jpg
Arkadaşlar meraba ilk defa olivasyon testi kullaniyorum son adetin 13. gunundeyim en son testi sabah yaptim az once ve ben adetin ikinci gununden beri incir ve havuc kuru uyguluyorum anlayanlar bakabilir mi pik oldu mu bende surekli düşük oldugu icin takibe almak istedim

Eki Görüntüle 2747453 Arkadaşlar meraba ilk defa olivasyon testi kullaniyorum son adetin 13. gunundeyim en son testi sabah yaptim az once ve ben adetin ikinci gununden beri incir ve havuc kuru uyguluyorum anlayanlar bakabilir mi pik oldu mu bende surekli düşük oldugu icin takibe almak istedim
Henüz pik olmamış. T çizgisinin c çizgisi kadar koyu veya daha da koyu olması gerekiyor. Siz devam edin teste 🌸🙏

Catlatma ignesi olunca bende duymustum hcg cikiyor bir sure diye.erken gebelik testleri guvenilir degil diyorlar genelde ya bende dun laboquick marka erken gebelik testi yaptim negatif cıktı bu markanin sıkıntılı oldugunu sizden duydum oylemiymis bilen bizide bilgilendirsin🙄
Ben de diğer forumlarda gördüm valla sıkıntılı olduğunu doğru mudur bilemem.Laboquick'in geç testi pozitifken bile erken testi negatif çıkıyor yazanlar olmuş.Siz çatlatma iğnesi kullandınız mı bu ay?Kaçıncı günde negatif çıktı?

Ben de diğer forumlarda gördüm valla sıkıntılı olduğunu doğru mudur bilemem.Laboquick'in geç testi pozitifken bile erken testi negatif çıkıyor yazanlar olmuş.Siz çatlatma iğnesi kullandınız mı bu ay?Kaçıncı günde negatif çıktı?
Yok ben igne kullanmadim bat a 7 gun kala yaptim negatif cıktı hergunde normal test yaptim yine ayni marka onda da negatif kuruma cizgisi bile cikmadi.ama benim soyle bir sıkıntım var ben tam olarak ovulasyon testiyle pik gormedim tahminen en koyu olup yumurtladigim günden hesaplayinca çatlamadan 8 gun sonra yapmis oldum cikmamasi normal aceleci davrandim 11 gun en az diyorlar hcgnin idrara karismasi için.o yuzden ben adetimi bekliyorum artik

Aynen adeti beklemek en mantıklısı gibi görünüyor.İnşallah mutlu haberi alırsın.
Yok ben igne kullanmadim bat a 7 gun kala yaptim negatif cıktı hergunde normal test yaptim yine ayni marka onda da negatif kuruma cizgisi bile cikmadi.ama benim soyle bir sıkıntım var ben tam olarak ovulasyon testiyle pik gormedim tahminen en koyu olup yumurtladigim günden hesaplayinca çatlamadan 8 gun sonra yapmis oldum cikmamasi normal aceleci davrandim 11 gun en az diyorlar hcgnin idrara karismasi için.o yuzden ben adetimi bekliyorum artik

Merhaba. 15 aralıkta ovülasyon testim pik oldu 25.günde. 16 aralıkta da yine koyuydu. Ve 17sinden itibaren silikleşmeye başladı. Biz ne yazıkki 18inde anca değerlendirebildik. Onca gün bekleyip bekleyip biraz can sıkıcı oldu tabi🙄. Ama 14 aralıkta pikten bir gün önce tesadüfen birliktelik olmuştu. Kimisi pikten önceki günleri de değerlendirin diyor. Nedir Doğrusu bu konunun? 18in de de çatlamadan 24 ya da 36 saat sonra değerlendirmiş oluyoruz sanırım. İnşallah yani😊 bugün Tekrar ovülasyon yapim dedim eşimin ısrarıyla. bekledğim kadar silik değildi. Bazı günler hiç çizgi bile çıkmıyor nerdeyse bildiğiniz üzere. Takvime göre 28inde Regl olucam. Ama yalandır çünkü bende polikistik var düzensiz yani.

Eklentiler

• 890C06FA-7D80-4294-A4FB-4A6DC8534210.jpeg
    890C06FA-7D80-4294-A4FB-4A6DC8534210.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 70
  • B65A9FB0-BC28-47E8-A660-7EE49838726E.jpeg
    B65A9FB0-BC28-47E8-A660-7EE49838726E.jpeg
    117,4 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba. 15 aralıkta ovülasyon testim pik oldu 25.günde. 16 aralıkta da yine koyuydu. Ve 17sinden itibaren silikleşmeye başladı. Biz ne yazıkki 18inde anca değerlendirebildik. Onca gün bekleyip bekleyip biraz can sıkıcı oldu tabi🙄. Ama 14 aralıkta pikten bir gün önce tesadüfen birliktelik olmuştu. Kimisi pikten önceki günleri de değerlendirin diyor. Nedir Doğrusu bu konunun? 18in de de çatlamadan 24 ya da 36 saat sonra değerlendirmiş oluyoruz sanırım. İnşallah yani😊 bugün Tekrar ovülasyon yapim dedim eşimin ısrarıyla. bekledğim kadar silik değildi. Bazı günler hiç çizgi bile çıkmıyor nerdeyse bildiğiniz üzere. Takvime göre 28inde Regl olucam. Ama yalandır çünkü bende polikistik var düzensiz yani.
Kaç günde bi regl oluyorsunuz

🥺 canım çok üzüldüm, bende hiç öyle çizgi çıkmadı 3 yıldır, sende çıkınca kesin var diye düşündüm,Allah yardımcın olsun inşallah, benim de amh:0,08 devlette 3. Tüp bebek denememi yapıcam adetle (inşallah bir problem çıkmazsa kist falan) geçen ay fsh.29 olunca başlamadı doktor, umarım bu ay 15 e falan düşmüştür, bakalım kısmet.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.tutar inşallah

Benim de öyle çok uzun 28.Gündeyim hala yumurtlama yok
Bu yüzden insanlar adetten 5 gün öncesi ya da 2. Gününe kadar erken gebelik testlerine bakabiliyorlar ama benim geçmesi gereken süre olan 12.gün bile reglimin 2. Gününe denk geliyor 😊 çok arada bir durum. Ama böylece yine takvime göre adet olamicağımı da anlıyorum. Sizde de mi pco var?

Bu yüzden insanlar adetten 5 gün öncesi ya da 2. Gününe kadar erken gebelik testlerine bakabiliyorlar ama benim geçmesi gereken süre olan 12.gün bile reglimin 2. Gününe denk geliyor 😊 çok arada bir durum. Ama böylece yine takvime göre adet olamicağımı da anlıyorum. Sizde de mi pco var
1 yıl önce polip vardı onu aldırmıştım o zaman doktor polikistik bir yapın var demişti. Geçen ay yumurtlamayı takip etmemiştim kimyasal gebelik oldu bu ay takip ediyorum ama hala yok. Benim de 40 gün de bi oluyor bazen daha uzun oluyor takvime göre hiç uymuyor

Tekrar bakarmısınız ya bugun pik olmuş gibi mi acaba

Eklentiler

• 16089213540162187371707717438470.jpg
    16089213540162187371707717438470.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 62
Back