Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salı günu pik yapmış. Durduktan, kuruduktan sonra bi miktar açılıyor rengi. Önemli olan testi yaptıktan sonraki koyuluk

Kizlar tekrardan merhaba benim bugunki yaptigim ovulasyon testim 25. gunumdeyim ve ilk dakikalarda boyle oldu ben yeni mi yumurtluyorum sizce?15.gunki koyuluktan daha koyu bu ve hemen koyulasti.felaket bel agrim var ve yumurta kivaminda akintim var cok bat a 8 gun var normal mi bu?

Bu da epey koyu çıkmış bunu da değerlendir bence tekrar Belki şimdi pik yapıyordur

Degerlendiricem ins. Acaba gebelik mi diyorum ama acikcasi elimde bir tane erken gebelik testi var yapip yapmamakta emin olamadim korkuyorum valla
Geçen ay ben testler ilk geldiğinde battan 2 gün önce yapıp koyu görmüştüm heveslenmiştim ama adet oldum c silik t koyu oluyo sanırım gebelikte belli de olmaz tabi inşallah vardır bebiş bu sen yine değerlendir biraz bekle erkenden testleri yapıp heyecanlanıyoruz bende öyleyim bu ay kendime söz verdim yapmıcam test

Ben hergun normal gebelik testi yapiyorum kuruma cizgisi bile yokbende bagimlilik yapti test yapmak hergun yapiyorum takinti yaptim gecen ay husrana ugradim ama akillanmiyorum

Bende 10.gün yumurtladım şeyi merak ediyorum yumurtlama erken oldu adet tarihidemi öne gelicek acaba bu sebeple
Ben bir yerde şöyle okumustum yumurtlamadan 14gun sonra adet olunuyormus die dediginiz gibi biliyorum bende.bende bu aralar yumurtlarsam zaten gecen ay 33.gun tekrar olmustum bu ay 40 gunu bulacak eger yumurtluosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…