• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar daha oncede yazmistim ben adetimin 5.gununden itibaren ovulasyon testi yapiyorum simdi fotograf aticam sizce 15 ve 16 aralikta pik yapmis mi yorumlarmisiniz siliklesmeye basladi ama o gunler c cizgisi daha koyuydu kafam karisti😏
Arkadaslar benim 15.ve 16.gunler bundan daha koyuydu sonra siliklesti 6 gundur hergunde ayni boyle cikiyor bunun nedeni ne acaba yumurtam olgunlasmamis mioluyor ben bisey anlamadim istisnasiz ayni çıkıyor 🙄

Ben sen
Benimde 15 ve 16.gunler koyulasma vardi sonraki iki gun siliklesti ondan sonra tekrar biraz daha koyulasmaya basladi 6 gundur hep ayni çıkıyor bende kafayi yicem ne oldugunu anlamiyorum
Canım ben fotoğraflara tekrar baktım senin bence 15i pik gibi devamında hala t çizgisi görmenin sebebi zaten vücutta bulunan bi hormon lh tamamen silik olmasını beklemeyelim bende test yapıyorum hala bende de acık renk bir çizgi oluyor ayrıca adete yakında salgılanması artabiliyor

Ben sen

Canım ben fotoğraflara tekrar baktım senin bence 15i pik gibi devamında hala t çizgisi görmenin sebebi zaten vücutta bulunan bi hormon lh tamamen silik olmasını beklemeyelim bende test yapıyorum hala bende de acık renk bir çizgi oluyor ayrıca adete yakında salgılanması artabiliyor
Ilk zamamlar aşırı silikti hatta ilk koyulasmayi gordukten sonra baya bi siliklesti 2 gün sonra tekrar biraz daha koyu olmasi kafami karistirmisti cok sagol canim ins öyledir o gunleri degerlendirdik cunku 😊

Doğru söylüyorsun bencede devam etmeliyim, peki yumurtlama bu şekilde olabiliyor mu , yani mesela tekrar çift çizgi goremezsem bu şekilde yumurtluyorum diyebilir miyim? ☺️ ay çok yordum hakkini helal et 🌼❣️
Ne demek canım.birbirimize bu şekilde destek oluyoruz.İyi ki varsınız.Varsa bir hakkım hepinize boy boy helal olsun.

Doğru söylüyorsun bencede devam etmeliyim, peki yumurtlama bu şekilde olabiliyor mu , yani mesela tekrar çift çizgi goremezsem bu şekilde yumurtluyorum diyebilir miyim? ☺️ ay çok yordum hakkini helal et 🌼❣️
Bazı kadınlarda t çizgisi illa koyu olmuyor bazen c çizgisinden az birşey açık olabiliyor.Tabi bu şunada bağlı testi sabah 10 dan ve akşam 10 dan önce yapmalısın .ayrıca ilk idrarın olmayacak ve testi yapmadan en az 2 saat öncesinde sıvı alımını kesmiş olman lazım

Bazı kadınlarda t çizgisi illa koyu olmuyor bazen c çizgisinden az birşey açık olabiliyor.Tabi bu şunada bağlı testi sabah 10 dan ve akşam 10 dan önce yapmalısın .ayrıca ilk idrarın olmayacak ve testi yapmadan en az 2 saat öncesinde sıvı alımını kesmiş olman lazım
Kuzum hep saat 14.00 de yaptım 2 saat öncede sıvıyı tamamen kestim 1 saat önceden de yemeği kestim 🌼

Kızlar merhaba bende bu ay ilk kez ovulasyon kullandım klomenle birlikte 20 Aralık 14. Günümde gündüz hafif koyulasmaya başladı , akşamına bir daha yaptım daha koyuydu ama kontrol cizgisi ile aynı değildi. 21 Aralık gündüz yaptım yani dün yine koyuluk vardı fakat tam değildi akşam yaptım siliklesmeye başlamıştı. Bugün de tamamen silindi hiç anlamadım şuan yumurtlama yaşadım mı, yaşamadım mı şuan bu çatlamamı hiç bilemiyorum teste devam etmelimiyim sizce tarihsiz olan test bugünün testi
Canım sen 14 ve 15 tarihli testlerde piki yakalamışsın.Hayırlı olur inşallah.Ve inşallah değerlendirmişsinizdir.

Inşallah ya 🙏
Benim bata 4 gün kaldı, yumurtlama sonrası 9. Günüm dayanamadım test yaptım sabah negatif. Aceleci davranıyorum elimde olmadan 😔
Adet öncesi olmayan belirtilerim var Inşallah boşa değildir..
Kuzum napıyorsun.Nasıl gidiyor.Ben bu sabah test yaptım ilk idrarla negatif çıktı.10. gün görenler var.Ben iyice ümidimi kaybediyorum sanırım.İnşallah sendeki durumlar iyidir.Hep dualarımdasınız.

Kuzum napıyorsun.Nasıl gidiyor.Ben bu sabah test yaptım ilk idrarla negatif çıktı.10. gün görenler var.Ben iyice ümidimi kaybediyorum sanırım.İnşallah sendeki durumlar iyidir.Hep dualarımdasınız.
Yaa ben de hep dua ediyorum.🌸 Icim içimi yedi hadi kalk test yap diye ama yapmadım, neredeyse ikna olup yapacaktım ama :) erken test miydi. Inşallah ikimizin de sonucu güzel olur ya..

Merhaba ben 40 gün de bir adet oluyorum bazen daha uzun olabiliyor. Bu ay ilk defa yumurta takibi yapıyorum ama bugün 26. Gün ve ben hala daha net 2 çizgi göremedim. Sadece 19. Gün sanki biraz daha koyu sizce o gün yumurtlama olmuş olabilir mi
4FAF5FCA-FAAA-4C06-A5D9-4E9DCBA9D3DC.jpeg

Yaa ben de hep dua ediyorum.🌸 Icim içimi yedi hadi kalk test yap diye ama yapmadım, neredeyse ikna olup yapacaktım ama :) erken test miydi. Inşallah ikimizin de sonucu güzel olur ya..
Kuzum ben iyiyce manyağa bağladım.Demin erken gebelik testi yaptım ve neredeyse belirsiz bir silik çizgi çıktı.Testin markası ovula ve 7. dakikada çıktı sonuç.bakalım iki gün sonra tekrar edicem koyulaşmışsa vardır belki

Merhaba ben 40 gün de bir adet oluyorum bazen daha uzun olabiliyor. Bu ay ilk defa yumurta takibi yapıyorum ama bugün 26. Gün ve ben hala daha net 2 çizgi göremedim. Sadece 19. Gün sanki biraz daha koyu sizce o gün yumurtlama olmuş olabilir mi Eki Görüntüle 2746140
Canım teste devam et.40 günden bir oluyorsanadete son 16-14 gün kala yumurtlaman lazım zaten.önümüzdeki günlerde mutlaka çift çizgiyi görürsün.unutma her gün aynı saatte ve 2 saat öncesinde sıvı alımını bırakacaksın ve ilk idrarınla yapmayacaksın.

Canım teste devam et.40 günden bir oluyorsanadete son 16-14 gün kala yumurtlaman lazım zaten.önümüzdeki günlerde mutlaka çift çizgiyi görürsün.unutma her gün aynı saatte ve 2 saat öncesinde sıvı alımını bırakacaksın ve ilk idrarınla yapmayacaksın.
Evet öyle yapıyorum devam edeyim o zaman çok sağol

Back