Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa o zammı çok silik çıkmasın olası inşallah gebesindir foto varmı canım atabilir misimi acaba
Valla inan ümitlenmek istemiyorum ve foto çekip buraya atayım dedim ama fotoda çıkmıyor silik çizgi ve 7. dakikada çıktı.2 gün sonra tekrar edicem testi o zaman eğer varsa zaten koyu çıkacaktır.O zaman söz atarım.

Kızlar salı gün yumurtlama pik mi yapmış en son tezgah üstündeki test salı günü yeni yaptığım test bugun tekrardan baktım sanki rengi acılmış gibi geldi emin olamadım pikmiydi değilmiydi bugun de tekrardan yaptım pik ise catlamış mı sizce

Eklentiler

• IMG_20201223_142725.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20201223_142700.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20201222_140946.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 70
Ayyyy inşallahhhh güzel haberler ile gel canım benim de 26 sı hayırlısı bakalım

EVEt yumurtlama pik ve sonrasında çatlama olmuş görünüyor hayırlısıs olsun

Ayyyy inşallahhhh güzel haberler ile gel canım benim de 26 sı hayırlısı bakalım
Canım benim inşallah hepimiz hamile kalırız.Rabbim hayırlısını versin.Ben 25 i sabah ilk idrarımla yapıp mutlaka buraya yazacağım.Ama inan varsa benim içinde mucize olmuş olacak.Tüp bebek denedik tuttu ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.Sonrasında aşılama 3 sefer denedik ama hiçbiri tutmadı(ki eşimdede bende de problem yoktu tüm testlerden geçtik.Sadece benim amh değerim 0.85 ve yaşım 37.Ki bu şekilde bile hamile kalan çok aslında) ve ben artık çok yıpranmıştım ve ilk defa bu ay kendim evde ovulasyon takibi yapmaya karar verdim.Ve olmuşsa eğer gerçekten mucize olacak.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

salı kesinlike pik canım.o günü ve sonrasında 3 günü mutlaka değerlendirin

İnşallah mücizen seninledir.ben burda tıpkı seninle aynı şeyleri yaşamış bir çok kişi gördüm hepside en çok uğraşmaktan vazgeçmiş cok toplandıklarını düşündükleri anda nasıp olmuş hemen hemen dillerim rabbimden bu ay seni evlat ile müjdeler ve bekleyen herkesi aminnnn

Yıprandıklarını düşündüklerini dicwktim yanliş oldu

Bak resimler bunlar ama tam belli olmuyor.gözle daha belirgin.inşallah vardır

Eklentiler

• 20201223_150535.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 72
  • 20201223_150518.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 71
Amin İnş kızlar gercekten beklemek cok zor rabbim hepimize sabır dayanma gücü versin pikten once 2 günü degerlendirdik cnkü takvimde oyle gözüküyordu megersem değilmiş dünüde degerlendirdik bu akşam ve yarında değerlendiririz ama cok üst üste geldi eşimde sıkıntı yoktu ama şimdi bilemiyorum testini yenilemedik hayırlısı artık inş tutunur bebiş

inşallah hepimizin mucizeleri gerçek olur canım benim.

Tutunur inşallah canım.Siz çalışmalara devam edin.Çünkü piki yakalamışsın mutlaka değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…