- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
Hadi insallah güzel haberini bekliyorumİnşallah 2 hafta sonra güzel haberler veririm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi insallah güzel haberini bekliyorumİnşallah 2 hafta sonra güzel haberler veririm![]()
AA öyle mi neden canım? Benim 23 24 25 ocak hep pik endişelenmeli miyimBazı insanlarda böyle 2-3 gün pik oluyor. Benim her ay böyle oluyor. Lh yükseliyor orda biraz kalıyor sonra yavas yavas azalıyor. 3 günden fazla lh pik olursa doktora görünmekte fayda varmış.
İnşallahİnşallah 2 hafta sonra güzel haberler veririm![]()
Adete 5 gün kaldı haber vereceğim inşallah olmuşturİnşallah![]()
benim de 3. Günüm bugün pik. Adete 16 gün var. Inşallah hamileliği ögrenirsen paylaş olur mu bana da dua et takipteyim seni
![]()
Dün ve bu sabahki testlerim. Çatlama olmuş mu? Takvim uygulaması yarını gösteriyor yumurtlama gününü. Ama dün çok agrım olmuştu gece çatlamış olabilir mi kaç saat canlı kalıyorlar işteyim de aksam 8 gibi anca evde olurum yetişir miyim?Adete 5 gün kaldı haber vereceğim inşallah olmuştur![]()
Yetişirsin canım değerlendirin çatlamayı anlamadım keşke aynı kalem olanı kullansaydınDün ve bu sabahki testlerim. Çatlama olmuş mu? Takvim uygulaması yarını gösteriyor yumurtlama gününü. Ama dün çok agrım olmuştu gece çatlamış olabilir mi kaç saat canlı kalıyorlar işteyim de aksam 8 gibi anca evde olurum yetişir miyim?(kalem olan pikti (2 gün pik oldu bende) kaset olanı bu sabah yaptım
Keşke de laboquick aldım internetten istedigim günde gelmediği için Miratecht aldım o gelene kadar, 5liydi 5i de bitti son 2yi kaset le yaptımYetişirsin canım değerlendirin çatlamayı anlamadım keşke aynı kalem olanı kullansaydın![]()
Sen değerlendir her günüKeşke de laboquick aldım internetten istedigim günde gelmediği için Miratecht aldım o gelene kadar, 5liydi 5i de bitti son 2yi kaset le yaptım
Canim merak ettim gebelik oldu mu?Sen değerlendir her günü![]()
Yarın sabah test yapıcam inşallah vardır bat 2.02Canim merak ettim gebelik oldu mu?
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzYarın sabah test yapıcam inşallah vardır bat 2.02![]()
Her ay öyle diyoruz bakalmHadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzolmazsa da üzülmek yok önümüzdeki aya Allah Kerim
Olsa çıkardı negatif yarın batVarsa çıkar merak ettimben olsam günde iki test yapmıştım
![]()
Yaaa bı daha ki aya o zaman hayırlısı olsunVeeee beklenen adet geldii şaşmadım hiç![]()
İnşallahYaaa bı daha ki aya o zaman hayırlısı olsun