• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ve yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazı insanlarda böyle 2-3 gün pik oluyor. Benim her ay böyle oluyor. Lh yükseliyor orda biraz kalıyor sonra yavas yavas azalıyor. 3 günden fazla lh pik olursa doktora görünmekte fayda varmış.
AA öyle mi neden canım? Benim 23 24 25 ocak hep pik endişelenmeli miyim

Adete 5 gün kaldı haber vereceğim inşallah olmuştur 🤲🏽🥰
Dün ve bu sabahki testlerim. Çatlama olmuş mu? Takvim uygulaması yarını gösteriyor yumurtlama gününü. Ama dün çok agrım olmuştu gece çatlamış olabilir mi kaç saat canlı kalıyorlar işteyim de aksam 8 gibi anca evde olurum yetişir miyim? 😁 (kalem olan pikti (2 gün pik oldu bende) kaset olanı bu sabah yaptım

Eklentiler

• Screenshot_20210126-093130.webp
    Screenshot_20210126-093130.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20210125-194523.webp
    Screenshot_20210125-194523.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 20
Dün ve bu sabahki testlerim. Çatlama olmuş mu? Takvim uygulaması yarını gösteriyor yumurtlama gününü. Ama dün çok agrım olmuştu gece çatlamış olabilir mi kaç saat canlı kalıyorlar işteyim de aksam 8 gibi anca evde olurum yetişir miyim? 😁 (kalem olan pikti (2 gün pik oldu bende) kaset olanı bu sabah yaptım
Yetişirsin canım değerlendirin çatlamayı anlamadım keşke aynı kalem olanı kullansaydın☺️

Yetişirsin canım değerlendirin çatlamayı anlamadım keşke aynı kalem olanı kullansaydın☺️
Keşke de laboquick aldım internetten istedigim günde gelmediği için Miratecht aldım o gelene kadar, 5liydi 5i de bitti son 2yi kaset le yaptım

Back
X