• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ve yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Selam kızlar,
Ovulasyon testim 3 gündür pik bugün silikleşir dedim silikleşmedi bunun sebebi ne olabilir böyle olması moralim bozuldu silikleşmeyince en alttaki bugünün ortadaki dün üstteki ondan önceki günün
89F434DC-FB95-4D0F-83A9-A164E8AF1561.webp
😣😣

Selam kızlar,
Ovulasyon testim 3 gündür pik bugün silikleşir dedim silikleşmedi bunun sebebi ne olabilir böyle olması moralim bozuldu silikleşmeyince en alttaki bugünün ortadaki dün üstteki ondan önceki günün Eki Görüntüle 2764517 😣😣
Kacınci gününüz bugün... gebelik olabilir yada pko varsa o da sebep olabilir bu duruma

87. Gün pko yok aslında yani pko olsa bile bir senedir böyleyim ve hiç böyle olmadı yani 😟
O zaman gebelik testini bi deneyin bakalım gebelik olabilir... eger negatf ise 87 gündür regl olmuyosunuz pko olabilir buna bir bakılsın bence

O zaman gebelik testini bi deneyin bakalım gebelik olabilir... eger negatf ise 87 gündür regl olmuyosunuz pko olabilir buna bir bakılsın bence
Yarın da bakalım ovulasyon testi yapaym diye düşündüm ondan sonra gebelik testi yaparm artk☺️

Bazı insanlarda böyle 2-3 gün pik oluyor. Benim her ay böyle oluyor. Lh yükseliyor orda biraz kalıyor sonra yavas yavas azalıyor. 3 günden fazla lh pik olursa doktora görünmekte fayda varmış.

Bazı insanlarda böyle 2-3 gün pik oluyor. Benim her ay böyle oluyor. Lh yükseliyor orda biraz kalıyor sonra yavas yavas azalıyor. 3 günden fazla lh pik olursa doktora görünmekte fayda varmış.
Olabilir bakalım yarın nolcak 🤗

Evet silikleşti çatlama oldu sanırım 3 gün sürdü yada fazla hasas testleerim belki 50mlu olanıyla yapsam tek bir gün piki görürdüm bence ☺️
Bazi kisilerin uzun sürrebiliyor oyle olmus sizinde

Back
X