Ovülasyon testi ve gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi cooly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçikmede olmuş 10u gibi yap testi bence yumurtlamadan 14gün geçmiş oluyor yada 12.günü yap kesin sonuç isin 17 veya 14 diyorlar ama ben 12sinde yaptım çıktı inşallah sende de vardır cıkar sonuc
İnşallah bugün idrarda yaptım çıkmadı normalde 4 ocakta adet olmam gerekiyordu ve gece kalkıyorum adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama bakıyorum hiçbişey yok nasıldı sizdeki belirtiler bide benim 26-27 yumurtlama 28 çatlama oldu

Gebelik tuttuysa bile suan anca kanda cıkar testte cıkmayabilir normaldir içinizi ferah tutun benim belirttim yumurtlamadan beri devam etti akıntım arttı ve gögüs hassasiyeti oldu kanda varsa bile cıkar emin olmak için kan verebilirsiniz veya biraz daha bekleyin testte cıkmamasının nedenide yumurtlamayı geç gördüğünüz içindir

Sizin kaç gün sonra çıktı kanda yada idrarda yumurtlamadan

Yumurtlamanın 12. Günü yaptın silikti 13.günü yaptım daha netti 14.günü kan verdim oşekilde netleşti
Anladım inşallah benimde öyle olur bekliyorum bakalım yarın 13. Gün yumurtlamanın ama benim 2 gün oldu yumurtlama ondn mı çıkmadı acaba

Anladım inşallah benimde öyle olur bekliyorum bakalım yarın 13. Gün yumurtlamanın ama benim 2 gün oldu yumurtlama ondn mı çıkmadı aca

Anladım inşallah benimde öyle olur bekliyorum bakalım yarın 13. Gün yumurtlamanın ama benim 2 gün oldu yumurtlama ondn mı çıkmadı acaba
Olabilir belki birde döllenmeyle alakalı bir durum hayırlısıyle güzel haberler alırsın inşallah

İnşallahhh ilk idrarınızla mı yaptınız
Yok ilkini gece yaptım silik cıktı sonra sabah yaptım ovülasyon varsa onunlada anlarsınız zaten yumurtlamada ki gibi kopkoyu çıkıyor ben oşekilde yaptım hatta inanmıyordum o sekılde ofrenilmez felan diyordum ama koyu cıkınca direk gebelik testi aptım sılık cıktı sabahki daha netti

Testi ac karnina mi yaptiniz sabah mi aksam mi bilgi verirmisiniz

Testi ac karnina mi yaptiniz sabah mi aksam mi bilgi verirmisiniz
İlk testi gece yaptım 11 gibi ozaman silik çıkmıştı ama ertesi gün aç karnına ilk idrarla bişey içmeden yataktan kalktığım gibi yaptım daha net cıkmıstı

Yaaa masallah subhanallah rabbim kazasiz belasiz kucaginiza almayi nasip etsin insallah ve darisi bana kan testi verdiniz mi kac haftalik
Amin inşallah Rabbim isteyen herkeze en kısa sürede bu güzel haberi verir inşallah 4 ocakta da vermiştim enson 329,40 cıktı acilen vermiştim birdaha Ne zaman vereyim dedim gerek yok yükselmiş tehlikeli zamanı geçmiş coktan dedi 2 hafta sonra kadın doguma gidin direk dedi bugün 4 hafta olur şükür kan verdiğimde 3 hafta içinde demişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…