İnşallah bugün idrarda yaptım çıkmadı normalde 4 ocakta adet olmam gerekiyordu ve gece kalkıyorum adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama bakıyorum hiçbişey yok nasıldı sizdeki belirtiler bide benim 26-27 yumurtlama 28 çatlama olduGeçikmede olmuş 10u gibi yap testi bence yumurtlamadan 14gün geçmiş oluyor yada 12.günü yap kesin sonuç isin 17 veya 14 diyorlar ama ben 12sinde yaptım çıktı inşallah sende de vardır cıkar sonuc
Gebelik tuttuysa bile suan anca kanda cıkar testte cıkmayabilir normaldir içinizi ferah tutun benim belirttim yumurtlamadan beri devam etti akıntım arttı ve gögüs hassasiyeti oldu kanda varsa bile cıkar emin olmak için kan verebilirsiniz veya biraz daha bekleyin testte cıkmamasının nedenide yumurtlamayı geç gördüğünüz içindirİnşallah bugün idrarda yaptım çıkmadı normalde 4 ocakta adet olmam gerekiyordu ve gece kalkıyorum adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama bakıyorum hiçbişey yok nasıldı sizdeki belirtiler bide benim 26-27 yumurtlama 28 çatlama oldu
Sizin kaç gün sonra çıktı kanda yada idrarda yumurtlamadanGebelik tuttuysa bile suan anca kanda cıkar testte cıkmayabilir normaldir içinizi ferah tutun benim belirttim yumurtlamadan beri devam etti akıntım arttı ve gögüs hassasiyeti oldu kanda varsa bile cıkar emin olmak için kan verebilirsiniz veya biraz daha bekleyin testte cıkmamasının nedenide yumurtlamayı geç gördüğünüz içindir
Yumurtlamanın 12. Günü yaptın silikti 13.günü yaptım daha netti 14.günü kan verdim oşekilde netleştiSizin kaç gün sonra çıktı kanda yada idrarda yumurtlamadan
Anladım inşallah benimde öyle olur bekliyorum bakalım yarın 13. Gün yumurtlamanın ama benim 2 gün oldu yumurtlama ondn mı çıkmadı acabaYumurtlamanın 12. Günü yaptın silikti 13.günü yaptım daha netti 14.günü kan verdim oşekilde netleşti
Anladım inşallah benimde öyle olur bekliyorum bakalım yarın 13. Gün yumurtlamanın ama benim 2 gün oldu yumurtlama ondn mı çıkmadı aca
Olabilir belki birde döllenmeyle alakalı bir durum hayırlısıyle güzel haberler alırsın inşallahAnladım inşallah benimde öyle olur bekliyorum bakalım yarın 13. Gün yumurtlamanın ama benim 2 gün oldu yumurtlama ondn mı çıkmadı acaba
Yok ilkini gece yaptım silik cıktı sonra sabah yaptım ovülasyon varsa onunlada anlarsınız zaten yumurtlamada ki gibi kopkoyu çıkıyor ben oşekilde yaptım hatta inanmıyordum o sekılde ofrenilmez felan diyordum ama koyu cıkınca direk gebelik testi aptım sılık cıktı sabahki daha nettiİnşallahhhilk idrarınızla mı yaptınız
Testi ac karnina mi yaptiniz sabah mi aksam mi bilgi verirmisinizKızlar yarın adet günüm ve denim ovülasyon testi yaptım bu sekılde cıktı acaba gebe olabilirmi im bu ay garip belirtiler var krrem gibi akıntım var yumurtlama gününden beri bembeyaz ve ara sıra gögüslerim agrıyo sol kasıkta batma oluyor sanki iğne var içeride batıyor gibi birde 2 gün önce gece sıcak bastı ve uykudan uyandırdı beni bu durum acaba ovülasyonu bu sekılde görüpte gebe oldugunu ogrenen varmı gebelik testi yarın ı yapayım yoksa beklemelimiyiz kızlar
Eki Görüntüle 2752781
İlk testi gece yaptım 11 gibi ozaman silik çıkmıştı ama ertesi gün aç karnına ilk idrarla bişey içmeden yataktan kalktığım gibi yaptım daha net cıkmıstıTesti ac karnina mi yaptiniz sabah mi aksam mi bilgi verirmisiniz
Masallah darisi bana ve benim gibi cocuk sahibi olmak isteyenlere insallahİlk testi gece yaptım 11 gibi ozaman silik çıkmıştı ama ertesi gün aç karnına ilk idrarla bişey içmeden yataktan kalktığım gibi yaptım daha net cıkmıstı
Resimdeki test sbaah yapimis dogru mu anladimİlk testi gece yaptım 11 gibi ozaman silik çıkmıştı ama ertesi gün aç karnına ilk idrarla bişey içmeden yataktan kalktığım gibi yaptım daha net cıkmıstı
Yok hayır o lh testiydiResimdeki test sbaah yapimis dogru mu anladim
Resimdeki test sbaah yapimis dogru mu anladim
Sagdaki LH yani ovu testi sabah mi gece mi yaptiniz soldaki LH mi
Demin attıklarım hcg testiydi ama konudaki en baştaki lh testiydiSagdaki LH yani ovu testi sabah mi gece mi yaptiniz soldaki LH mi
Ust yaziyi sonradan gordum k.bakmayin tesekkur ederim siz simdi hamişsiniz dimi
Yok sorun degilUst yaziyi sonradan gordum k.bakmayin tesekkur ederim siz simdi hamişsiniz dimi
YaaaYok sorun degilevet hamileymişim
Amin inşallah Rabbim isteyen herkeze en kısa sürede bu güzel haberi verir inşallahYaaamasallah subhanallah rabbim kazasiz belasiz kucaginiza almayi nasip etsin insallah ve darisi bana kan testi verdiniz mi kac haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?