• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ve gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi cooly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin inşallah Rabbim isteyen herkeze en kısa sürede bu güzel haberi verir inşallah 🙏🏻🤲🏻🥰 4 ocakta da vermiştim enson 329,40 cıktı acilen vermiştim birdaha Ne zaman vereyim dedim gerek yok yükselmiş tehlikeli zamanı geçmiş coktan dedi 2 hafta sonra kadın doguma gidin direk dedi bugün 4 hafta olur şükür kan verdiğimde 3 hafta içinde demişti doktor ☺️
Genellikle doktorlar son adet gununden basliyarak sayiyorlar 5 haftalikken keseye bakiyorlar sanirim bir keremi gittiniz kan testine
Duaniz icin tesekkur ederim amin insallah 🤲🏻🥰

Genellikle doktorlar son adet gununden basliyarak sayiyorlar 5 haftalikken keseye bakiyorlar sanirim bir keremi gittiniz kan testine
Duaniz icin tesekkur ederim amin insallah 🤲🏻🥰
Evet 1 kere gittim oda beta hcg baktırmak için nasip olursa eşim 7gün sonra görevden gelince gidicez inşallah ozaman keseyide görürüz🙏🏻🥰

Evet 1 kere gittim oda beta hcg baktırmak için nasip olursa eşim 7gün sonra görevden gelince gidicez inşallah ozaman keseyide görürüz🙏🏻🥰
Hii anladim esiniz gelmeden 1 kere daha gitseydiniz ne olur ne olmaz saglik ocagida bakiyor en azindan saglik ocaginda baktirsaniz iyi olur
Insallah 🤲🏻 ne zmndir dusunuyordunuz yasiniz kac 🥰

Hii anladim esiniz gelmeden 1 kere daha gitseydiniz ne olur ne olmaz saglik ocagida bakiyor en azindan saglik ocaginda baktirsaniz iyi olur
Insallah 🤲🏻 ne zmndir dusunuyordunuz yasiniz kac 🥰
25 yasındayım 2 senedir yani aslında evlendigimiz ilk günden beri istiyorduk ama nasip buguneymiş ya vericektim ama doktor vermene gerek yok dedi son adet tarihimi sordu ondan sonra beta degeri gayet iyi gerek yok kan vermeye şüpheli dönemi atlatmış zaten dedi oyuzden bende vermedim bidaha☺️

25 yasındayım 2 senedir yani aslında evlendigimiz ilk günden beri istiyorduk ama nasip buguneymiş ya vericektim ama doktor vermene gerek yok dedi son adet tarihimi sordu ondan sonra beta degeri gayet iyi gerek yok kan vermeye şüpheli dönemi atlatmış zaten dedi oyuzden bende vermedim bidaha☺️
Anladim oyle demişse ozmn bisey diyemem siz yinede kendinize dikkat edin ani haraketler yapmayin yemeginize icmeyinize dikkat edin vitamin filan verdi mi

Masallah bayadir istiyormusunuz 😇
Bende 22 yasindayim 11 aydir istiyorum siz 2 senedir istiyorum diyince kendimden utandim vallah 😊🙈

Masallah bayadir istiyormusunuz 😇
Bende 22 yasindayim 11 aydir istiyorum siz 2 senedir istiyorum diyince kendimden utandim vallah 😊🙈
Yok estağfurullah ne utanması canım ben evledigimden beri istiyorum hatta düğünden 1 hafta sonra hani büyükler sorardı bebek yapmayın hemen diye derdim onlara olması için elimden geleni yapıyorum diye garipserlerdi baya Bi beni🤣 vallaha şuan içten diyorum Rabbim en kısa sürede sanada nasip etsin inşallah 🤲🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️

Yok estağfurullah ne utanması canım ben evledigimden beri istiyorum hatta düğünden 1 hafta sonra hani büyükler sorardı bebek yapmayın hemen diye derdim onlara olması için elimden geleni yapıyorum diye garipserlerdi baya Bi beni🤣 vallaha şuan içten diyorum Rabbim en kısa sürede sanada nasip etsin inşallah 🤲🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️
Amin insallah allah razi olsun hamiş anne ☺ ben hemen dusunmedim evledikten 4 ay sonra dusundum ama 8 ay sonra basladik calismala 😄

Sen zamana yaymışsın ne güzel ben en başından beri yıprattı kendimi hep 🤣🤣
Evet benim ki oyle oldu bekarken calistigim icin pek gezemedim evlendikten sonra esimle yice gezdim vallah gece eve geliyorduk ay ne guzeldi ya 😁

Evet benim ki oyle oldu bekarken calistigim icin pek gezemedim evlendikten sonra esimle yice gezdim vallah gece eve geliyorduk ay ne guzeldi ya 😁
Senin güzel baya bende bekarken hem çalısırdım hem gezerdim ama evlendim evden dısarı cıkamıyoruz hatta bazen evliyim ben diye şüpheye giriyordum annemi babamı arıyordum beni alın başımda adamda yok sıkılıyorum giyordum Bi gitmiyordu bazen 1 ay gelmediği bile oluyordu🤣

Senin güzel baya bende bekarken hem çalısırdım hem gezerdim ama evlendim evden dısarı cıkamıyoruz hatta bazen evliyim ben diye şüpheye giriyordum annemi babamı arıyordum beni alın başımda adamda yok sıkılıyorum giyordum Bi gitmiyordu bazen 1 ay gelmedimi bile oluyordu🤣
Hadi ya 😄 ben de esimsiz cikmiyordum bilmiyordum buralari cika cika ogrendim kaybolurum diye korkuyordum😄 allahtan esim evelndikten sonra hemen ise baslamadi 3 4 ay sonra basladi 😃

IMG_20210110_030254.webp
kizlar benimde ptesi adet günüm yumurtlama ve çatlama gününü biliyorum. Bugün yaptığım ovulasyon testi. Hiç böyle koyu çıkmazdı adete yakın sizce varmıdır gebelik 🙄

Kızlar adete iki gün kala ovu testim. Hamilelik için umut yok mu sizce de 🙄😔

Eklentiler

• 0AEFFC6B-7BA6-42CB-8CD8-3892D303CAAA.webp
    0AEFFC6B-7BA6-42CB-8CD8-3892D303CAAA.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 58
Adet gününde de yapın bence benimde bu şekilde cıkmıştı tam adet günü koyuydu yinede denemekten zarar gelmez
Aslında benim 28 29 aralık testler pik yaptı 30 aralıkta çatlama oldu . 14 gün sonrası regl olmalı herhalde bu durumda 13 ocak ama benim adet düzenime göre yarın ya da salıya 🙄🤷🏽‍♀️Çok karmaşık işler

Aslında benim 28 29 aralık testler pik yaptı 30 aralıkta çatlama oldu . 14 gün sonrası regl olmalı herhalde bu durumda 13 ocak ama benim adet düzenime göre yarın ya da salıya 🙄🤷🏽‍♀️Çok karmaşık işler
15 ocak gibi yapın isterseniz gelmezse regl

Back
X