• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ve gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi cooly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belki geç göllenme olmuştur yumurtlama zamanını biliyormusunuz ben ayın 21inde yumurtlama 22sinde çatlama gördüm 14.gün adet olmayınca yaptım asıl net 17.günde belli olur diyorlardı ogüne kadar tekrardan yapıcam emin olmak için bence biraz daha bekleyin sizde inşallah hayırlı haberler alırsınız
Kiz benimde yumurtlama 21/22 oldu catlama 23 aralikti cuma yapmistim negatif cikti senin postu gorunce bi ovulasyon deneyim dedim yarin adet gunum bakalim hayirlisi ben sanmiyorumda bakalim

Kiz benimde yumurtlama 21/22 oldu catlama 23 aralikti cuma yapmistim negatif cikti senin postu gorunce bi ovulasyon deneyim dedim yarin adet gunum bakalim hayirlisi ben sanmiyorumda bakalim
Adet günün dün olmalıydı canım ozaman yarın degil eger aynıysa günümüz yumurtlamadan 14gün sonra mutlaka adet olunur istersen birkac gün sonrada testi tekrarla bende normalde adetim yarın sanıyordum hemen doktorumun aradım silik cıkınca da yumurtlamadan 14 gün geçti adet günün bugun olmalı dedi eger gebelik oluşmuş sa adet durar dedi bence seninde benimle aynıysa dün adet olman gerekiyordu canım yarın degil yani

Adet günün dün olmalıydı canım ozaman yarın degil eger aynıysa günümüz yumurtlamadan 14gün sonra mutlaka adet olunur istersen birkac gün sonrada testi tekrarla bende normalde adetim yarın sanıyordum hemen doktorumun aradım silik cıkınca da yumurtlamadan 14 gün geçti adet günün bugun olmalı dedi eger gebelik oluşmuş sa adet durar dedi bence seninde benimle aynıysa dün adet olman gerekiyordu canım yarın degil yani
Ben 11-12 adet oldum en son 5/6 ocak gibi olmam gerekiyo

Innovita ovulasyon testiyle yapmistim olmazsa aksam bide laboquick ovulasyon testi var kaset seklinde onla yapim bide bakalim seninkisi gibi cikacakmi ovulasyon testi icin 2 Saat sivi almadin demi nasil yaptin o testi sen

Innovita ovulasyon testiyle yapmistim olmazsa aksam bide laboquick ovulasyon testi var kaset seklinde onla yapim bide bakalim seninkisi gibi cikacakmi ovulasyon testi icin 2 Saat sivi almadin demi nasil yaptin o testi sen
İnnovita teste ben hiç güvenmiyorum 5 ay boyunca denedim onu yumurtlama bile yakalayamadım 6. Ay farklı marka aldım ve net birşekilde yakaladım evet 2 saat sıvı almıyorum osekılde yaptım

Merhaba kızlar bu testlere de bakar mısınız bu ay iki kere yumurtlama gördüm pko var ben de bu arada hala adet olmadım bunları bugün yaptım sol kasığım ağrıyo arada sol bacağım ağrıyo

Eklentiler

• 20210104_150906.webp
    20210104_150906.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 89
  • 20210104_153451.webp
    20210104_153451.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 87
Ocak ayında 1 ve 2de yumrtmala ve çatlama olduysa daha cok cok erken 6 10 günde anca rahime giriyor bebiş zaten ayın 14ü veya 17sinde yap kesin sonuc alırsın çünkü kan testi için bile çok çok erken bir durum canım inşallah hayırlı haberler alırsın
Canım çok ama çok teşekkür ederim bilgiler için ben erken yapmışım dediğin gibi 1 hafta 10 gün bekleyeyim

Canım çok ama çok teşekkür ederim bilgiler için ben erken yapmışım dediğin gibi 1 hafta 10 gün bekleyeyim
Merhaba bizim sizinle günlerimiz aynı çatlama yumurtlama sizde şuan bı belirti var mı

Benim kasıklarımda çok batlamalar ignelenmeler oluyor dedim acaba sizdede varmı normal mi
Henüz batma yok bende sanırım bise yok bu kez yani hamile degilim gibi hissediyorum. Sadece hafif bi ağrı gelip gidiyo regl ağrısı gibi oda 2, 3 dk filan sürüyor onun dışında bise olmadi ama bende şuan gebelik yok gibi hissediyorum.

Henüz batma yok bende sanırım bise yok bu kez yani hamile degilim gibi hissediyorum. Sadece hafif bi ağrı gelip gidiyo regl ağrısı gibi oda 2, 3 dk filan sürüyor onun dışında bise olmadi ama bende şuan gebelik yok gibi hissediyorum.
Hakkımızda hayırlısı ne ise olsun inşallah güzel haberler alırız hepmiz

Kızlar merhaba ben ovülasyon takibi yaptım 28 inde çatlama gördüm ve adetim 4 ocakta olması gerekiyodu 3 gün geçti olmadım hala ve çok düzenlidir normalde sizce ne zaman yapmalıyım testt

Kızlar merhaba ben ovülasyon takibi yaptım 28 inde çatlama gördüm ve adetim 4 ocakta olması gerekiyodu 3 gün geçti olmadım hala ve çok düzenlidir normalde sizce ne zaman yapmalıyım testt
Geçikmede olmuş 10u gibi yap testi bence yumurtlamadan 14gün geçmiş oluyor yada 12.günü yap kesin sonuç isin 17 veya 14 diyorlar ama ben 12sinde yaptım çıktı inşallah sende de vardır cıkar sonuc

Back
X