Evet ilk idrarla yaptım bende adet günümde yaptım olmayıncaIlk idrarlami yaptin Sen gebelik testini yarin yapim diyom bende yarin adet gunum zaten
Gebelik testi yapsana canım benimde buşekilde cıktı ve gebelik testi yaptım hamen inşallah vardır ya
Gebemisiniz ?Kızlar yarın adet günüm ve denim ovülasyon testi yaptım bu sekılde cıktı acaba gebe olabilirmi im bu ay garip belirtiler var krrem gibi akıntım var yumurtlama gününden beri bembeyaz ve ara sıra gögüslerim agrıyo sol kasıkta batma oluyor sanki iğne var içeride batıyor gibi birde 2 gün önce gece sıcak bastı ve uykudan uyandırdı beni bu durum acaba ovülasyonu bu sekılde görüpte gebe oldugunu ogrenen varmı gebelik testi yarın ı yapayım yoksa beklemelimiyiz kızlar
Eki Görüntüle 2752781
Gebemisiniz ?
Şuan öyle görünüyor bugün tekrar test yaptım pozitif cıktı kan vermeye gidemedigimiz için 8indede tekrardan yapıcam eşim görevde onun gelmesini bekliyorum Kan testi içinGebemisiniz ?
Hayırlı olsun sağ saglim kucağına alırsın umarımŞuan öyle görünüyor bugün tekrar test yaptım pozitif cıktı kan vermeye gidemedigimiz için 8indede tekrardan yapıcam eşim görevde onun gelmesini bekliyorum Kan testi için
Belki geç göllenme olmuştur yumurtlama zamanını biliyormusunuz ben ayın 21inde yumurtlama 22sinde çatlama gördüm 14.gün adet olmayınca yaptım asıl net 17.günde belli olur diyorlardı ogüne kadar tekrardan yapıcam emin olmak için bence biraz daha bekleyin sizde inşallah hayırlı haberler alırsınızbenim de ovulasyon koyu bugün adet günüm şuan gelen giden yok gebelik testi negatif çıkıyor
Amin canım inşallahHayırlı olsun sağ saglim kucağına alırsın umarım
Evet geç yumurtlama gördüm takip ettim çünkü Aralık 27 yumurtam çatladıBelki geç göllenme olmuştur yumurtlama zamanını biliyormusunuz ben ayın 21inde yumurtlama 22sinde çatlama gördüm 14.gün adet olmayınca yaptım asıl net 17.günde belli olur diyorlardı ogüne kadar tekrardan yapıcam emin olmak için bence biraz daha bekleyin sizde inşallah hayırlı haberler alırsınız
Bence kan verin eşiniz geldiğinde süpriz olsun, ben öyle yapmıştımŞuan öyle görünüyor bugün tekrar test yaptım pozitif cıktı kan vermeye gidemedigimiz için 8indede tekrardan yapıcam eşim görevde onun gelmesini bekliyorum Kan testi için
Daha erken canım cıkması için benim 21 aralıkta olmasına ragmen ilk zaman sılık cıktı 14.gün olmasına ragmen 17.günün dolmasını bekle yumurtlamadan sayarak ozaman yap en net ozaman cıkar emin olEvet geç yumurtlama gördüm takip ettim çünkü Aralık 27 yumurtam çatladı
Yeni hangi gün yapayım benim kafam çok karıştı bu tarihlereDaha erken canım cıkması için benim 21 aralıkta olmasına ragmen ilk zaman sılık cıktı 14.gün olmasına ragmen 17.günün dolmasını bekle yumurtlamadan sayarak ozaman yap en net ozaman cıkar emin ol
27sinde yumurtlama gördüysen ayın 9unda 14 gün doluyor 12sinde 17gün doluyor ya 9unda yada 12sinde yap ama 12si daha net sonuc alırsınYeni hangi gün yapayım benim kafam çok karıştı bu tarihlere
Benimde böyle oldu sonra sılıkleşti ve takrardan koyulaştı belki varsa bile yeni yeni olusuyor oyuzdendir kuzum aAnladım canım sence durum nedirneden ovulasyon gene pik verdi
Ocak ayında 1 ve 2de yumrtmala ve çatlama olduysa daha cok cok erken 6 10 günde anca rahime giriyor bebiş zaten ayın 14ü veya 17sinde yap kesin sonuc alırsın çünkü kan testi için bile çok çok erken bir durum canım inşallah hayırlı haberler alırsınMerhaba arkadaşlar benim bi sorum var pco yum ben ilk kez yumurtlama gördüm 1 ocak 'ta yumurtlama ,2 ocakta çatlama oldu bugün de yumurta sayımı yaptırdım ve beta testi yaptırdım gebe olmadigim görünüyor. Şunu sormak istiyorum daha yeni yumurtlama ve çatlama oldu örnek verecek olursam 1 de yumurtlama 2 de çatlama bu günleri degerlendirdigimizde kan testi yaptığımız da çıkar mi yoksa üzerinden biraz zmn mi geçmesi gerekiyor
Yumurtlamadan 14 gün sonra mutlaka adet olunur senin yumurtlama zamanın geç olmuş ondan dolayı eger tuttuysa zaten adet görmiceksin ama tutma ihtimali yuksek baya Bi cok merak edersende şey yap 14.gün direk kan ver canım cünkü döllenme olduktan sonra kanda 10günlük gebelik cıkıyor ama bazen kişiden kişiye degişiyo3 gündür kasık agırısı yaşıyordum bugün o ağırlarım kesilde
Ama adet olmadım
Ayyy umarım3 gündür kasık agırısı yaşıyordum bugün o ağırlarım kesilde
Ama adet olmadım
ayyyyyyy inşallah 4 yıl sonra mucize olur benim icinYumurtlamadan 14 gün sonra mutlaka adet olunur senin yumurtlama zamanın geç olmuş ondan dolayı eger tuttuysa zaten adet görmiceksin ama tutma ihtimali yuksek baya Bi cok merak edersende şey yap 14.gün direk kan ver canım cünkü döllenme olduktan sonra kanda 10günlük gebelik cıkıyor ama bazen kişiden kişiye degişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?