Bebiş ben burdayım diyor canım çok net çıkmış tebrik ederimKızlar yarın adet günüm ve denim ovülasyon testi yaptım bu sekılde cıktı acaba gebe olabilirmi im bu ay garip belirtiler var krrem gibi akıntım var yumurtlama gününden beri bembeyaz ve ara sıra gögüslerim agrıyo sol kasıkta batma oluyor sanki iğne var içeride batıyor gibi birde 2 gün önce gece sıcak bastı ve uykudan uyandırdı beni bu durum acaba ovülasyonu bu sekılde görüpte gebe oldugunu ogrenen varmı gebelik testi yarın ı yapayım yoksa beklemelimiyiz kızlar
Eki Görüntüle 2752781
Ay gercektenmiBebiş ben burdayım diyor canım çok net çıkmış tebrik ederimbende adetimden 5 gün önce böyle öğrenmiştim
Gerçekten canımAy gercektenmi
Yaptırayım ozaman yaGerçekten canımsen yarın kan testi yaptır bence benimkine çok benzettim testini
Haber et durumlarını canımYaptırayım ozaman ya
Bende böyle ögrendim git gide koyulaştı ovulasyon testi sonra gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı benimki kimyasal gebelik oldu ama senin ki baya belli Bi çizgi gebelik testinde ki bencede hamilesin. Senin adına çok sevindim canım sağlıkla kucagına al inşallahKızlar yarın adet günüm ve denim ovülasyon testi yaptım bu sekılde cıktı acaba gebe olabilirmi im bu ay garip belirtiler var krrem gibi akıntım var yumurtlama gününden beri bembeyaz ve ara sıra gögüslerim agrıyo sol kasıkta batma oluyor sanki iğne var içeride batıyor gibi birde 2 gün önce gece sıcak bastı ve uykudan uyandırdı beni bu durum acaba ovülasyonu bu sekılde görüpte gebe oldugunu ogrenen varmı gebelik testi yarın ı yapayım yoksa beklemelimiyiz kızlar
Eki Görüntüle 2752781
İnşallah vardır hala emin degilim Rabbim en kısa sürede sanada nasip eder inşallahBende böyle ögrendim git gide koyulaştı ovulasyon testi sonra gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı benimki kimyasal gebelik oldu ama senin ki baya belli Bi çizgi gebelik testinde ki bencede hamilesin. Senin adına çok sevindim canım sağlıkla kucagına al inşallah
İnşallah inşallahİnşallah vardır hala emin degilim Rabbim en kısa sürede sanada nasip eder inşallah
Gebelik testi yapsana canım benimde buşekilde cıktı ve gebelik testi yaptım hamen inşallah vardır yaKizlar yarin adet gunum bende ovulasyon yaptim Boyle cikti
Ilk idrarlami yaptin Sen gebelik testini yarin yapim diyom bende yarin adet gunum zatenGebelik testi yapsana canım benimde buşekilde cıktı ve gebelik testi yaptım hamen inşallah vardır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?