- 16 Ekim 2019
- 326
- 80
- 98
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
- #12.081
Evet cnmBu test pik olmuş canım değerlendirdin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnmBu test pik olmuş canım değerlendirdin mi?
4gün üatüste değerlendirdim. Çok akıntım oldu beyazımsı acaba nedenÇörek otu bal tam bir mucize
Ben bu ay yemedim hala yumurtlama yok
Çok güzel etki ettiği için4gün üatüste değerlendirdim. Çok akıntım oldu beyazımsı acaba neden
Daha olmamış testlere devam etDün ki üsteki, bugun ki alttaki. Bu ay yumurtlamadım mı acaba yardımcı olabilirmisiniz
Çatlamış ama bugünü de değerlendirsen çok iyi olurKızlar bugün 3. Gunum çatlamis mi yumurta devam edeyim mi ilişkiye
Sağol canım inşallah olur bu ayÇatlamış ama bugünü de değerlendirsen çok iyi olur
Çatlamış. Devam edin ilişkiyeKızlar bugün 3. Gunum çatlamis mi yumurta devam edeyim mi ilişkiye
İdrarı fazla mı damlatıyosunuz acaba? "Kafayı yememe ramak kaldı
Eki Görüntüle 2547661
Üstteki test sabah yaptığım
Alttaki öğleden sonra
Bir açılıp bir koyulaşıyor testler
Saat ve şu alımına dikkat ediyormusun ovulasyon için saat olarak sabah 10 akşam 21 en uğun saat deniliyor yapmadan iki saat önce şu alımı kesilip o çıkışmış idrar ile yapilmaliKafayı yememe ramak kaldı
Eki Görüntüle 2547661
Üstteki test sabah yaptığım
Alttaki öğleden sonra
Bir açılıp bir koyulaşıyor testler
Hayır 3 damlaİ
İdrarı fazla mı damlatıyosunuz acaba? "![]()
Sabah 9 gibi yapıyorum ama o kadar kasık ağrım var ki günde 3 tane yapar hale geldimSaat ve şu alımına dikkat ediyormusun ovulasyon için saat olarak sabah 10 akşam 21 en uğun saat deniliyor yapmadan iki saat önce şu alımı kesilip o çıkışmış idrar ile yapilmali
Öyle mi canım ben de diyorum laparoskopiden 1.5 ay sonra ilk korunmasız ilişkimde hemen bebek istiyorum ama dedim ki yine iltihap mı kaptım yine kapanır mı diye tüplerim çok korkuyorum valla rabbim korusun biziÇok güzel etki ettiği için
Amin canım aminÖyle mi canım ben de diyorum laparoskopiden 1.5 ay sonra ilk korunmasız ilişkimde hemen bebek istiyorum ama dedim ki yine iltihap mı kaptım yine kapanır mı diye tüplerim çok korkuyorum valla rabbim korusun bizi
Evet bugünü de değerlendirsen iyi olur4. Gunum kızlar 3 gün ilişkiye devam ettim yumurtam çatlamış mi ne yapayım bugünde ilişki olmalı mı?