- 12 Haziran 2019
- 202
- 199
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
- #12.101
Anaaa kimse kalmamış burda herkes çocuk sahibi oldu mu ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle evet bende bu kdr koyu bile olmadi cnmSizce pik olmuş mu
Ben varım cnmKimse var mı?
Ayyy canım benim hamilesin Maşaallah barekellahBen varım cnm
Yaaa k.b cnm kızımın okul etkinliği için sarma sariyordm yazamadm..Ayyy canım benim hamilesin Maşaallah barekellah
Nasılsın? Çok sevindim gerçekten
Bir ben kaldım sanırım![]()
Ne kusuru canım olur mu öyle şey? Allah kolaylık versinYaaa k.b cnm kızımın okul etkinliği için sarma sariyordm yazamadm..
Evet çok şükür hamileyim bı aksilik çıkmazsa yarın yine kan vericem artış görmek için..
İyiyi çok şükür uğraşıyoruz yaşam gayesiAllah razı olsun cnm Rabbim isteyen herkese sana da nasıp etsin insAllah
sen nasilsin cnm görüşmeyeli
Biliyorum o hissi her karanlığın bı aydınlığı sabahı var Allah in izniyle canımNe kusuru canım olur mu öyle şey? Allah kolaylık versin ☺
bende işte aynı bildiğin gibi uğraşmaya, çabalamaya devam düşüyorum, kalkıyorum yine yeniden başlıyorum sonra yine tükenmiş hissediyorum![]()
İnşaallah canım inşaallahBiliyorum o hissi her karanlığın bı aydınlığı sabahı var Allah in izniyle canım🌤
Tebrik ederim canım çok sevindim darısı bizim başımızaBen varım cnm
Saol cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahTebrik ederim canım çok sevindim darısı bizim başımıza
Tek değilsin bende de hala bisi yok. bugün adetimin son günü çalışmalara devam. Umarım bizde güzel haberler verebiliriz buradaAyyy canım benim hamilesin Maşaallah barekellah
Nasılsın? Çok sevindim gerçekten
Bir ben kaldım sanırım![]()
İnşaallah canım inşaallahTek değilsin bende de hala bisi yok. bugün adetimin son günü çalışmalara devam. Umarım bizde güzel haberler verebiliriz burada
Çok örnek var, kişiden kişiye değişiyor ilk ayda da hamile kalan var, benim gibi aylarca uğraşıp kalamayanda var nasip kısmet :)MERhaba ben gecen ay ovulsyon kullandım ama hamıle kalamadım ornekler var mı merak edıyorum kullqnıp kacıncı ayda kalınıyor genelde:)
Ben sandımkı obulasyın kullanınca dırek kalıcam:))Çok örnek var, kişiden kişiye değişiyor ilk ayda da hamile kalan var, benim gibi aylarca uğraşıp kalamayanda var nasip kısmet :)
Ahhh keşke öyle olsaydıBen sandımkı obulasyın kullanınca dırek kalıcam:))
AMa takvımle kalmıstım yumırtlama gunlerınde yapmama ragmen nıenolmadıkı ovulasyonuda guzel uyguladım yumurtlama gunlerınındegerlendırdımÇok örnek var, kişiden kişiye değişiyor ilk ayda da hamile kalan var, benim gibi aylarca uğraşıp kalamayanda var nasip kısmet :)