- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
- #12.101
Hayır 3 damlaİ
İdrarı fazla mı damlatıyosunuz acaba? "![]()
Fazla olsa testler bozulurdu sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır 3 damlaİ
İdrarı fazla mı damlatıyosunuz acaba? "![]()
Sabah 9 gibi yapıyorum ama o kadar kasık ağrım var ki günde 3 tane yapar hale geldimSaat ve şu alımına dikkat ediyormusun ovulasyon için saat olarak sabah 10 akşam 21 en uğun saat deniliyor yapmadan iki saat önce şu alımı kesilip o çıkışmış idrar ile yapilmali
Öyle mi canım ben de diyorum laparoskopiden 1.5 ay sonra ilk korunmasız ilişkimde hemen bebek istiyorum ama dedim ki yine iltihap mı kaptım yine kapanır mı diye tüplerim çok korkuyorum valla rabbim korusun biziÇok güzel etki ettiği için
Amin canım aminÖyle mi canım ben de diyorum laparoskopiden 1.5 ay sonra ilk korunmasız ilişkimde hemen bebek istiyorum ama dedim ki yine iltihap mı kaptım yine kapanır mı diye tüplerim çok korkuyorum valla rabbim korusun bizi
Evet bugünü de değerlendirsen iyi olur4. Gunum kızlar 3 gün ilişkiye devam ettim yumurtam çatlamış mi ne yapayım bugünde ilişki olmalı mı?
Kesinlikle evet bende bu kdr koyu bile olmadi cnmSizce pik olmuş mu
Ben varım cnmKimse var mı?
Ayyy canım benim hamilesin Maşaallah barekellahBen varım cnm
Yaaa k.b cnm kızımın okul etkinliği için sarma sariyordm yazamadm..Ayyy canım benim hamilesin Maşaallah barekellah
Nasılsın? Çok sevindim gerçekten
Bir ben kaldım sanırım![]()
Ne kusuru canım olur mu öyle şey? Allah kolaylık versinYaaa k.b cnm kızımın okul etkinliği için sarma sariyordm yazamadm..
Evet çok şükür hamileyim bı aksilik çıkmazsa yarın yine kan vericem artış görmek için..
İyiyi çok şükür uğraşıyoruz yaşam gayesiAllah razı olsun cnm Rabbim isteyen herkese sana da nasıp etsin insAllah
sen nasilsin cnm görüşmeyeli
Biliyorum o hissi her karanlığın bı aydınlığı sabahı var Allah in izniyle canımNe kusuru canım olur mu öyle şey? Allah kolaylık versin ☺
bende işte aynı bildiğin gibi uğraşmaya, çabalamaya devam düşüyorum, kalkıyorum yine yeniden başlıyorum sonra yine tükenmiş hissediyorum![]()
İnşaallah canım inşaallahBiliyorum o hissi her karanlığın bı aydınlığı sabahı var Allah in izniyle canım🌤
Tebrik ederim canım çok sevindim darısı bizim başımızaBen varım cnm