Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizce pik olmuş mu

Eklentiler

• IMG-20191108-WA0007.webp
    IMG-20191108-WA0007.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 50
20191110_233628.webp

Kizlar merhaba oncelikke bu yolda.herkese bol sans diliyorum Allah hepimizin kucaklarini doldursun
Ben bu ay ovulasyon testi yaptim normalde yumurtalik yetmezligim var tup bebek yaptim o da tutmadi bi kac ay dogal yolla denicez. Adetim 27 ekimdi adetten sonra 10.gunden itibaren testlerim bu sekilde 8 kasimdan beri koyu cikti bu sabah yani 15.gun koyuydu aksam yaptim siliklesmis.dunu ve onceki gunu degerlendirdim bundan snra kac gunde bir olmali veya bugun olmali. Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkurederim

Ayyy canım benim hamilesin Maşaallah barekellah 😍
Nasılsın? Çok sevindim gerçekten 🤩
Bir ben kaldım sanırım 😔
Yaaa k.b cnm kızımın okul etkinliği için sarma sariyordm yazamadm..
Evet çok şükür hamileyim bı aksilik çıkmazsa yarın yine kan vericem artış görmek için..
İyiyi çok şükür uğraşıyoruz yaşam gayesi 😉 Allah razı olsun cnm Rabbim isteyen herkese sana da nasıp etsin insAllah 🤲🤗sen nasilsin cnm görüşmeyeli

Yaaa k.b cnm kızımın okul etkinliği için sarma sariyordm yazamadm..
Evet çok şükür hamileyim bı aksilik çıkmazsa yarın yine kan vericem artış görmek için..
İyiyi çok şükür uğraşıyoruz yaşam gayesi 😉 Allah razı olsun cnm Rabbim isteyen herkese sana da nasıp etsin insAllah 🤲🤗sen nasilsin cnm görüşmeyeli
Ne kusuru canım olur mu öyle şey? Allah kolaylık versin ☺️
bende işte aynı bildiğin gibi uğraşmaya, çabalamaya devam düşüyorum, kalkıyorum yine yeniden başlıyorum sonra yine tükenmiş hissediyorum🤦🏼‍♀️

Ne kusuru canım olur mu öyle şey? Allah kolaylık versin ☺
bende işte aynı bildiğin gibi uğraşmaya, çabalamaya devam düşüyorum, kalkıyorum yine yeniden başlıyorum sonra yine tükenmiş hissediyorum🤦🏼‍♀️
Biliyorum o hissi her karanlığın bı aydınlığı sabahı var Allah in izniyle canım 🤲🌤️

MERhaba ben gecen ay ovulsyon kullandım ama hamıle kalamadım ornekler var mı merak edıyorum kullqnıp kacıncı ayda kalınıyor genelde:)

Çok örnek var, kişiden kişiye değişiyor ilk ayda da hamile kalan var, benim gibi aylarca uğraşıp kalamayanda var nasip kısmet :)
AMa takvımle kalmıstım yumırtlama gunlerınde yapmama ragmen nıenolmadıkı ovulasyonuda guzel uyguladım yumurtlama gunlerınındegerlendırdım

Back
X