• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saat ve şu alımına dikkat ediyormusun ovulasyon için saat olarak sabah 10 akşam 21 en uğun saat deniliyor yapmadan iki saat önce şu alımı kesilip o çıkışmış idrar ile yapilmali
Sabah 9 gibi yapıyorum ama o kadar kasık ağrım var ki günde 3 tane yapar hale geldim

4. Gunum kızlar 3 gün ilişkiye devam ettim yumurtam çatlamış mi ne yapayım bugünde ilişki olmalı mı?

Eklentiler

• inCollage_20191024_125639261.webp
    inCollage_20191024_125639261.webp
    27 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20191024_130016.webp
    IMG_20191024_130016.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 56
Öyle mi canım ben de diyorum laparoskopiden 1.5 ay sonra ilk korunmasız ilişkimde hemen bebek istiyorum ama dedim ki yine iltihap mı kaptım yine kapanır mı diye tüplerim çok korkuyorum valla rabbim korusun bizi
Amin canım amin
İnşaAllah tutar

4B13146A-4E70-404A-B3F9-CFB5A6ABA23E.webp

Selam kızlar kafama bişey takıldı sorayım dedim ayın 3’ünde değerlendirme yaptık öylesine kasık ağrım var diye test yapayım dedim öğlen silik çıktı ama beni tatmin etmedi çok sıvı almıştım. Akşamına sıvı almadan yaptım çift çizgi çıktı hatta t daha koyuydu c den ertesi günü yine yaptım silikleşti o günü de değerlendirdik. Adetime 11 gün var yumurtlamadan beri belim ağrıyor ara ara ve sol göğsüm bir iki dakikalık ağrıdı bugün kasık batmam oluyor ara ara. Birde yumurtlama gününden sonraki gün afedersiniz ishal oldum üşüttüğümden mi bilmiyorum ve serum yedim. Tutmuş mu bilmiyorum ama erken değil mi belirtiler için şimdi de sol kasığım seyiriyor

20191110_233628.webp

Kizlar merhaba oncelikke bu yolda.herkese bol sans diliyorum Allah hepimizin kucaklarini doldursun
Ben bu ay ovulasyon testi yaptim normalde yumurtalik yetmezligim var tup bebek yaptim o da tutmadi bi kac ay dogal yolla denicez. Adetim 27 ekimdi adetten sonra 10.gunden itibaren testlerim bu sekilde 8 kasimdan beri koyu cikti bu sabah yani 15.gun koyuydu aksam yaptim siliklesmis.dunu ve onceki gunu degerlendirdim bundan snra kac gunde bir olmali veya bugun olmali. Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkurederim

Ayyy canım benim hamilesin Maşaallah barekellah 😍
Nasılsın? Çok sevindim gerçekten 🤩
Bir ben kaldım sanırım 😔
Yaaa k.b cnm kızımın okul etkinliği için sarma sariyordm yazamadm..
Evet çok şükür hamileyim bı aksilik çıkmazsa yarın yine kan vericem artış görmek için..
İyiyi çok şükür uğraşıyoruz yaşam gayesi 😉 Allah razı olsun cnm Rabbim isteyen herkese sana da nasıp etsin insAllah 🤲🤗sen nasilsin cnm görüşmeyeli

Yaaa k.b cnm kızımın okul etkinliği için sarma sariyordm yazamadm..
Evet çok şükür hamileyim bı aksilik çıkmazsa yarın yine kan vericem artış görmek için..
İyiyi çok şükür uğraşıyoruz yaşam gayesi 😉 Allah razı olsun cnm Rabbim isteyen herkese sana da nasıp etsin insAllah 🤲🤗sen nasilsin cnm görüşmeyeli
Ne kusuru canım olur mu öyle şey? Allah kolaylık versin ☺️
bende işte aynı bildiğin gibi uğraşmaya, çabalamaya devam düşüyorum, kalkıyorum yine yeniden başlıyorum sonra yine tükenmiş hissediyorum🤦🏼‍♀️

Ne kusuru canım olur mu öyle şey? Allah kolaylık versin ☺
bende işte aynı bildiğin gibi uğraşmaya, çabalamaya devam düşüyorum, kalkıyorum yine yeniden başlıyorum sonra yine tükenmiş hissediyorum🤦🏼‍♀️
Biliyorum o hissi her karanlığın bı aydınlığı sabahı var Allah in izniyle canım 🤲🌤️

Back
X