• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha mi garanti olur oyle Bencede oylesi daha iyi olacak isimizi sansa birakmamis olur artik olursada olur kismet Rabbim yardimcimiz olsun yaa:dua:
Onun bile garantisi yok canim.. var iste okuyoruz ustuste degerlendirmeyle olmuyor sadece 2 degerlendirmeyle tutuyor.. klasik olacak fakat Rabbim isterse olur...
Aminn canim:dua:

Onun bile garantisi yok canim.. var iste okuyoruz ustuste degerlendirmeyle olmuyor sadece 2 degerlendirmeyle tutuyor.. klasik olacak fakat Rabbim isterse olur...
Aminn canim:dua:
Oyle tabi kimyasal gebeligimde adetimde sonra 4.gun sadece iliski oldu sonra ben ailemin yanina gitmistim yinede olmustu sonu husran olsada ilkinde olmustu. Simdi herseyi degerlendiriyoruz ama olmayincada olmuyor iste

Oyle tabi kimyasal gebeligimde adetimde sonra 4.gun sadece iliski oldu sonra ben ailemin yanina gitmistim yinede olmustu sonu husran olsada ilkinde olmustu. Simdi herseyi degerlendiriyoruz ama olmayincada olmuyor iste
Oluruna birakmak en iyisi..takık bi sekilde takip etmeden..bebek diye dusunmeden..
Haydi kolay gelsin:)

Bence yumurtlama olmuş olabilir. Bugünü değerlendirin çünkü çizgi baya koyu. Kontrol çizgisi kadar koyu olmamış evet ama bu şekilde kontrol çiZgisi kadar koyu olmadan tekrar ertesi gün silikleşeler çok gördüm. Bence bugünü değerlendirin. Yarın ovu testine devam edin bakalım ne olacak
Sağolasın canım öle yapayım,aynen bende yarını merak ediyorum teste devam edeyim bakalım daha koyumu bir olucak yoksa silikleşecek mi :dua:

Kızlar bakarmisinz nasil ok isaretlerini boyadim iliski oldugu gunler ama o kahve rengi akıntı beni suphelendiriyo insallah tutmustur

Eklentiler

• 20181216_000624.webp
    20181216_000624.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 150
Çok olan ekim ayı kasımda bu gibi 14 15 gün bu ay çizgiler hep belirgin geçen aylar ben testi yanlış yaptım desem bu ayda aynı şekil yapıyorum

Eklentiler

• PhotoGrid_1544942734228.webp
    PhotoGrid_1544942734228.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 154
Hanımlar merhaba dünde yazmıştım en alttakini bugün yaptım yumurtlama bugun mu sizce

Eklentiler

• 1E35AAA0-4B8C-4C6F-90C8-D1242313B23D.webp
    1E35AAA0-4B8C-4C6F-90C8-D1242313B23D.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 148
Back
X