Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada bende pkoluyum adetlerim düZenli hormonlarım normal ama ultrasonda teşhis kondu 1 yıllık evliyim Ağustos’tan itibaren denedik olmadı süreci hızlandırmak istedim doktorum hsg istedi geçen ay hsg çekildm tüpler açık çıktı bana kullanmam için inofolic combi verdi birde adetin 16. Gününden itibaren progestan ilacını yazdı onu kullanuyoum

Sağlıklı yumurta değil o zaman
Doktor demişti zaten
Boşuna uğraştım :KK61:
Aaa öle mi oluyormuş canım zor çatlayınca sağlıksız mi :( demek ondan tutmadı benim bu ay acaba her ay böle mi.olcak çinkılıç combi başladım bu ay bakalım yine öle olursa doktora giderim boşa neden uğraşalım kendimizi yıpratıyoruz ya

Aaa öle mi oluyormuş canım zor çatlayınca sağlıksız mi :KK43: demek ondan tutmadı benim bu ay acaba her ay böle mi.olcak çinkılıç combi başladım bu ay bakalım yine öle olursa doktora giderim boşa neden uğraşalım kendimizi yıpratıyoruz ya
Cinkilic neymis canim yeni marka mi:KK45:

Aaa öle mi oluyormuş canım zor çatlayınca sağlıksız mi :KK43: demek ondan tutmadı benim bu ay acaba her ay böle mi.olcak çinkılıç combi başladım bu ay bakalım yine öle olursa doktora giderim boşa neden uğraşalım kendimizi yıpratıyoruz ya
Valla canım benim inofolic combi 3. Kutu günde 1 tane demişti doktor yumurtalar gelişmeyince 2 ye çıkardı ama sonuç yok işte :mapus:
Femara da kullanmıştım ben doktor hatta tarihi geçikti herhalde diyerek espri yaptı ama benim moralim bozuldu tabi :kızgın:

Valla canım benim inofolic combi 3. Kutu günde 1 tane demişti doktor yumurtalar gelişmeyince 2 ye çıkardı ama sonuç yok işte :mapus:
Femara da kullanmıştım ben doktor hatta tarihi geçikti herhalde diyerek espri yaptı ama benim moralim bozuldu tabi :kızgın:
Allah allah moralim.bozuldu şimdi demek ondan tutmuyor sesin kaç aydır yumurtalar aynı

BF364451-8EBF-4F50-B564-7EC039AC9031.webp
Allah allah moralim.bozuldu şimdi demek ondan tutmuyor sesin kaç aydır yumurtalar aynı
Ben bu ay başladım ovulasyon testine ve femaraya. Tahlil sonuçlarım normal ama 3-4 aydır 40 günde oluyordum adet . Doktor olabilir sürekli öyle oluyorsan ki normalde de hep geç olurum pco yok dedi kaç doktora gittiysem ama işte belli bariz yumurta tembelliği var femara da işe yaramadı gerçi 4 yumurtam olmuştu ama ufak kaldı gelişmedi doktor bende kendim takip ettim 14 aralıkta pik oldu 3 gündürde silik hep pikten hemen ertesi silikleşti ama tamamen silik olmadı
Daha .

Eki Görüntüle 2216470

Ben bu ay başladım ovulasyon testine ve femaraya. Tahlil sonuçlarım normal ama 3-4 aydır 40 günde oluyordum adet . Doktor olabilir sürekli öyle oluyorsan ki normalde de hep geç olurum pco yok dedi kaç doktora gittiysem ama işte belli bariz yumurta tembelliği var femara da işe yaramadı gerçi 4 yumurtam olmuştu ama ufak kaldı gelişmedi doktor bende kendim takip ettim 14 aralıkta pik oldu 3 gündürde silik hep pikten hemen ertesi silikleşti ama tamamen silik olmadı
Daha .

Bak canım benmde böleydi bu ay aşağıdan yukarı doğru takip et zor siliklesti

Eklentiler

• Screenshot_20181217-225556_Gallery.webp
    Screenshot_20181217-225556_Gallery.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 66
Bak canım benmde böleydi bu ay aşağıdan yukarı doğru takip et zor siliklesti
Aynıyız canım valla
Doktora gidince de bişey değişmiyor
Ben bide doç dr a gittim özel de araştırdım iyi demişlerdi ama işte doktorun tavrı da pek hoşuma gitmedi gerçi yumurta gelişmedikteb sonra ne yapabilir ama geliştirici iğneler falan varmış o tarz şeyler önerebilirdi
Ay bilmiyorum çok kafaya takıyorum galiba
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Aynıyız canım valla
Doktora gidince de bişey değişmiyor
Ben bide doç dr a gittim özel de araştırdım iyi demişlerdi ama işte doktorun tavrı da pek hoşuma gitmedi gerçi yumurta gelişmedikteb sonra ne yapabilir ama geliştirici iğneler falan varmış o tarz şeyler önerebilirdi
Ay bilmiyorum çok kafaya takıyorum galiba
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Moralim.bozuldu:( nolcak simdi peki

Kızlar benim başıma geldi bu sağlıksız yumurtlama. Bende nasıl oldu anlatayım size. Ben ovülasyon testinde 15.gün iki çizgi kıpkırmızı gördüm 16.gün silikleşti. 22.gün doktora gittiğimde doktor yumurtamın çatlamadığını bir kaç güne çatlayacak gibi durduğunu şekil bozukluğu olduğunu söyledi. Yani yumurtam aslında çatlamamış ve kiste dönüşmüştü adet ile de attım ama ben yine 15.gün kırmızı çizgiyi gördüm yumurta çatlamadığı halde sonrasında testlerim hep silikti. Geç yumurtlama illa sağlıksız olacak anlamına gelmiyor o zaman 3 ayda bir adet görenler nasıl hamile kalıyorlar çünkü yumurta geç olgunlaşıyor. Ama tabi çatlama problemi var mı yumurtlama sorunu var mı bunun için doktora danışmakta fayda var.

Kızlar benim başıma geldi bu sağlıksız yumurtlama. Bende nasıl oldu anlatayım size. Ben ovülasyon testinde 15.gün iki çizgi kıpkırmızı gördüm 16.gün silikleşti. 22.gün doktora gittiğimde doktor yumurtamın çatlamadığını bir kaç güne çatlayacak gibi durduğunu şekil bozukluğu olduğunu söyledi. Yani yumurtam aslında çatlamamış ve kiste dönüşmüştü adet ile de attım ama ben yine 15.gün kırmızı çizgiyi gördüm yumurta çatlamadığı halde sonrasında testlerim hep silikti. Geç yumurtlama illa sağlıksız olacak anlamına gelmiyor o zaman 3 ayda bir adet görenler nasıl hamile kalıyorlar çünkü yumurta geç olgunlaşıyor. Ama tabi çatlama problemi var mı yumurtlama sorunu var mı bunun için doktora danışmakta fayda var.
Ben doktora gittim bu ay işte gelişmedi dedi böyle istersen takip et adet olunca 3. Gün gel dedi. Bide özel yani sinir oldum açıkçası :mapus:

Ben doktora gittim bu ay işte gelişmedi dedi böyle istersen takip et adet olunca 3. Gün gel dedi. Bide özel yani sinir oldum açıkçası :mapus:

Olabilir canım her ay gelişecek diye bir şey yok sonuçta. Maalesef her ay yumurtlamıyoruz. Adetin 3.günü gittiğinde kan tahlili yapacaktır. Mutlaka yaptır bakalım. Benim hamilelik olmasaydı bende baktıracaktım. Belki LH hormonun yüksek ondan testler silik göstermiyor? Elinde kan değerlerin olur doktor ona göre yol izler.

günaydın canım
daha erken değil mi yıl kapatmaya yahu .. bizim senenin yarısında kapanır anca...tabi tam manasıyla.. :KK69: :KK64:

Yaaa sorma canım uluslararası firma çift defter var yasalı da uluslararası defteri de ocakta kapatıyoruz :/ Hayatımda ilk kez ocağın ilk haftasında geçici çalışcam düşün nasıl bir cehennemdeyim :):) delicesine bir aralık ayı benim için.

Yaaa sorma canım uluslararası firma çift defter var yasalı da uluslararası defteri de ocakta kapatıyoruz :/ Hayatımda ilk kez ocağın ilk haftasında geçici çalışcam düşün nasıl bir cehennemdeyim :):) delicesine bir aralık ayı benim için.
biz de işler de çok iyi olmadığından ekstra bir yoğunluk yok canım..
kdv muhtasar ba bs m var onları hallederim.. inşallah 2019 güzel geçer....
Sana kolaylıklar diliyorum burda olsaydın yardıma gelirdim :KK48:

biz de işler de çok iyi olmadığından ekstra bir yoğunluk yok canım..
kdv muhtasar ba bs m var onları hallederim.. inşallah 2019 güzel geçer....
Sana kolaylıklar diliyorum burda olsaydın yardıma gelirdim :KK48:
Ahhh kredi borcumuz olmasaydıı otururdum evimde çociğimi bakardım valla :):)

Back
X