• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetliyken de stresliyim ben agridan dolayi.. gunde 2 ictigim bile oluyor... kimyasal olabilir mi diye soru isareti belirti cok yogun ve agriliydi bugun 4.gunu yine agrikesici ictim..
Ne zmn baslayacaksin.. ?
Kuzum benimde ilk 2 günüm ağrılı oluyor sonrası azalıyor 5 gün sürüyor zaten.gecen sefer adetin bitiminde başladım 27.gun pik oldu herhalde 2.hafta başlarım canım.

Kuzum benimde ilk 2 günüm ağrılı oluyor sonrası azalıyor 5 gün sürüyor zaten.gecen sefer adetin bitiminde başladım 27.gun pik oldu herhalde 2.hafta başlarım canım.
Kuzum cok erken baslamissin cok da gec gormussun daha once de olmus olabilir mi adet sonrasi falan hissetmez misin agridan hani ayda 2 yumurtlayanlar oluyor bilemedim..

Canim ben bu ay letrasan kullandim gecen sali gunu dr gittigimde 19 mm civarinda yumurta olusmus dedi ve 14 araliktada ovulasyon testinde pozitifi yakaladim. Ya senin canim
Canim ben adetten sonra 16.gunde pozitif gordum birde 19.gunde ama ilk defa kullandım 17.gunumde kahve rengi akinti oldu ilk defa bakalim kismet canim ya gecen sene hamile kaldim ilkti ama 16gun kaldi karnimda tedabi olmuştum 3ay 2ay klomen kullandim 3.ay serophone ve gıda takvuyesi kullanmistim o ay kaldim ama mide bulanrisi yaşamıştım hissetmedim yani fazla ama test yaptim cikti kader kismet alamadim bebegimi kucagima :KK61:

Kuzum cok erken baslamissin cok da gec gormussun daha once de olmus olabilir mi adet sonrasi falan hissetmez misin agridan hani ayda 2 yumurtlayanlar oluyor bilemedim..
Yaptım enteresandır ben hiç birşey hissetmedim ne ağrı ne sızı hatta çatlamadı mi diye düşündüm. Ben 2 defa yumurtluycami sanmıyorum canım yumurtam bile zor gelişiyor

Canim ben adetten sonra 16.gunde pozitif gordum birde 19.gunde ama ilk defa kullandım 17.gunumde kahve rengi akinti oldu ilk defa bakalim kismet canim ya gecen sene hamile kaldim ilkti ama 16gun kaldi karnimda tedabi olmuştum 3ay 2ay klomen kullandim 3.ay serophone ve gıda takvuyesi kullanmistim o ay kaldim ama mide bulanrisi yaşamıştım hissetmedim yani fazla ama test yaptim cikti kader kismet alamadim bebegimi kucagima :KK61:
Benimde 4 ay once kendiliginde bir gebeligim oldu benimde malesef kimyasal gebelikle sonuclandi insallah rabbim bizede nasip eder bizde kucagimiza aliriz. Ben 14 de cift cizgiyi gordum dunde bugunde hep silikti bir ayda iki defa yumurtlama olusur mu ki :confused:

Kizlar bakin bu program pozitif diyo yumurtlama oldumu simdi

Eklentiler

• Screenshot_20181216-232500.webp
    Screenshot_20181216-232500.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 115
Benimde 4 ay once kendiliginde bir gebeligim oldu benimde malesef kimyasal gebelikle sonuclandi insallah rabbim bizede nasip eder bizde kucagimiza aliriz. Ben 14 de cift cizgiyi gordum dunde bugunde hep silikti bir ayda iki defa yumurtlama olusur mu ki :confused:
Insallah bitanem bebislerimiz olurda bu guzel gunleri surekli hatirlariz

Canim ben bu ay letrasan kullandim gecen sali gunu dr gittigimde 19 mm civarinda yumurta olusmus dedi ve 14 araliktada ovulasyon testinde pozitifi yakaladim. Ya senin canim
Canim bide benim bacak agrim var bu sende hic oluyomu hamileyken cok yasadim allah razi olsun esim surekli masaj yapardi buda beni suphelendiriyo

Merhaba.
Benimde bu ay 3. denemem oluyor ovulasyon testinde, ilk ay adetin 5. günü yumurtlama gördüm, ikinci ay doğru düzgün yumurtlama görmedim, bu ay ise adetimin 7. günü yumurtlamaya yakın gibi cıktı sonraki günlerde silikleşmeye başladı anlam veremedim. Enteresan olan da klomen ve cyclo progynova(rahim geliştirici, rahim küçüklüğü olduğu için en az 6 ay en fazla 2 sene kullanmam gerekiyormus..) kullanıyorum. Klomen zaten yumurta oluşumu sağlıyor, geçen ay yumurtlama görememem saçma değil mi

Aaa ben niye bilmiyorum kaç gündür aklımdasın ya nasılsın canım ne yapıyorsun? Gittin mi doktora?
Canımm günaydınnn :) yaa normalde bu hafta gidecektim ama ne olur ne olmaz dedim Cumartesi gittim doktora. Kan değerlerini söyledim doktor hesapladı bugün 700lerdedir keseyi göremeyebiliriz bu çok normal şimdiden keseyi görmeyi beklemiyorum dedi beni sakinleştirdi vajinal ultrason baktı keseyi görmedik ama rahim duvarının kalınlığı vs iyi dedi. Bugün için kan vermene bence gerek Yok dedi Çarşamba bir daha gideceğim değer yeterince yükselmiş olur o zaman keseyi görebiliriz dedi. Ben dış gebelik korkumdan bahsettim. Doktor korkma çok sık rastlanılan bir durum değil dedi Çarşamba günü keseyi göremezsek o zaman tekrar kan verirsin değerle keseyi karşılaştırız o zaman dış gebelikten şüphe edilir ve iki günde bir kan verip takip ederiz dedi şimdi bunları düşünme tadını çıkar dedi çıkartabildim mi tabi ki hayır :):):)

Back
X