Ovülasyon testi ve çatlama

Merhaba canım malesef hala pik yok zaten akıntı vs de 0 bende gram yok olmazda bundan sonra kaçırdım bu ay galiba 13,16,19 değerlendirmiştir belki ordan bi ümit
İnşallah tutunmuştur bebişin sana Allah hayırlısını versin

Eklentiler

• Ccc 2.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 120
Eskiye göre daha koyu aslında senink ama hayırlısı bellli mi olur tutmuştur inşallah hayırlısı

Bu arada bende de akıntı yok hiç olmadı da çok bu ay

Bazen sırf bu sebeple birlikte olmak da tuhaf oluyor sanırım testlerin en kötü yanı bu
benim dün akşam suratım ateş gibi yanıyordu , eşime dedim ateşim varmı baktı yok dedi , sonra gittim yüzümü felan yıkadım . Afedersin Göğüslerimin uçları kırmızılaşmıştı gece ye doğru 2 -3 kere hapşırdım dedim herhalde grip oluyorum. Yarım saat önce de afedersin iç çamaşırımda ince uzun kahverengi lekelenme gördüm iğne gibi karnımın alt kısmı davul gibi midemin altı yani , içime çekemiyorum ay içime bi ümit doğdu acaba erken gebelik testin de çıkar mı ne dersin sabahtan beri de 3-4 bardak su içtim yapsam mı ki ya. Bat 3-4 Mayıs

Canım yaptım ama gene emin olamadım elimde 2 tane inno marka test vardı biri ultra hızlıymış güya onda sanki silik görüyorum . Sabah ilk idrar la denemedim . Dün denemiştim diye
Bide bak ovülasyon atıyorum sence bugün pik mi?

Eklentiler

• Klkll.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 101
  • Aaaaaa.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 120
Ay inanamıyorum sanki birinde var tey tey teyyyy çok sevindimmmm içime umut doldu

Ortadaki mavide bir gölge var sanki
Benim de alt karında şişlik olmuştu içime çekemiyordum Ay hadi inşallah çok sevindim umarım vardır

Ovülasyon da pik ama bazen gebelik varsa da oluyormuş . Hadi hayırlısıyla inşallah gebelik vardır . Aslında prodoctor erken gebelik alsan en iyi o bence

Ortadaki mavide bir gölge var sanki
Benim de alt karında şişlik olmuştu içime çekemiyordum Ay hadi inşallah çok sevindim umarım vardır
İnşallah kuzum olumlu olumsuz yazarım sana
Bide predictor early aldım kargoda yarın gelir . Onu da denerim . Yumurtlama gününü bilmediğim için bugün kaçıncı gün bilmiyom . Geçen sene ki gebeliğimde bende hiç yerleşme kanaması olmamıştı . Onu görünce şüphelendim . Kist felan değilse tabi

Ovülasyon da pik ama bazen gebelik varsa da oluyormuş . Hadi hayırlısıyla inşallah gebelik vardır . Aslında prodoctor erken gebelik alsan en iyi o bence
Ben bugünü de değerlendireyim öyleyse ne olur ne olmaz inşallah Allah gönlümüze göre verir ikimizde çok bekletmez bizi amin

Yaz mutlaka ben de haftaya cuma ya da cumartesi test yapıcam inşallah yazarım sana her gebelik farklı oluyor işte . Umarım yerleşme kanamasıdır . Aynı anda hamile kalsak ne güzel olur güzel haberlerini bekliyorum

Ay
Yaz mutlaka ben de haftaya cuma ya da cumartesi test yapıcam inşallah yazarım sana her gebelik farklı oluyor işte . Umarım yerleşme kanamasıdır . Aynı anda hamile kalsak ne güzel olur güzel haberlerini bekliyorum
ay evet canım ya inşallah bu ay kalmışızdır belirti takip ederiz , kese foto atarız amin inşallah herşey den önce sağlıklı olsun rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın bize senin güzel haberlerini bekliyorum bende öğrenince yazıcam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…