Merhaba canım ne durumdasınevet canım bakalım
Eskiye göre daha koyu aslında senink ama hayırlısıMerhaba canım malesef hala pik yokzaten akıntı vs de 0 bende gram yok olmazda bundan sonra kaçırdım bu ay galiba 13,16,19 değerlendirmiştir belki ordan bi ümit
İnşallah tutunmuştur bebişin sana Allah hayırlısını versin
Bu arada bende de akıntı yok hiç olmadı da çok bu ayMerhaba canım malesef hala pik yokzaten akıntı vs de 0 bende gram yok olmazda bundan sonra kaçırdım bu ay galiba 13,16,19 değerlendirmiştir belki ordan bi ümit
İnşallah tutunmuştur bebişin sana Allah hayırlısını versin
rengli olana kadar yapcam canım bakalım nasipBu arada bende de akıntı yok hiç olmadı da çok bu ay
Silikleşti gene kurban olduğumBu arada bende de akıntı yok hiç olmadı da çok bu ay
Allah Allah baya aklımızla oynuyor sankiSilikleşti gene kurban olduğum
Biraz daha böyle çıkarsa hergün değerlendireceğim galibaAllah Allah baya aklımızla oynuyor sanki
Bazen sırf bu sebeple birlikte olmak da tuhaf oluyorBiraz daha böyle çıkarsa hergün değerlendireceğim galiba
Bazen sırf bu sebeple birlikte olmak da tuhaf oluyorsanırım testlerin en kötü yanı bu
benim dün akşam suratım ateş gibi yanıyordu , eşime dedim ateşim varmı baktı yok dedi , sonra gittim yüzümü felan yıkadım . Afedersin Göğüslerimin uçları kırmızılaşmıştıBazen sırf bu sebeple birlikte olmak da tuhaf oluyorsanırım testlerin en kötü yanı bu
Ay inanamıyorum sanki birinde varCanım yaptım ama gene emin olamadım elimde 2 tane inno marka test vardı biri ultra hızlıymış güya onda sanki silik görüyorum . Sabah ilk idrar la denemedim . Dün denemiştim diye
Bide bak ovülasyon atıyorum sence bugün pik mi?
Ortadaki mavide bir gölge var sankiCanım yaptım ama gene emin olamadım elimde 2 tane inno marka test vardı biri ultra hızlıymış güya onda sanki silik görüyorum . Sabah ilk idrar la denemedim . Dün denemiştim diye
Ovülasyon da pikCanım yaptım ama gene emin olamadım elimde 2 tane inno marka test vardı biri ultra hızlıymış güya onda sanki silik görüyorum . Sabah ilk idrar la denemedim . Dün denemiştim diye
İnşallah kuzum olumlu olumsuz yazarım sanaOrtadaki mavide bir gölge var sanki
Benim de alt karında şişlik olmuştu içime çekemiyordumAy hadi inşallah çok sevindim umarım vardır
Ben bugünü de değerlendireyim öyleyse ne olur ne olmazOvülasyon da pikama bazen gebelik varsa da oluyormuş . Hadi hayırlısıyla inşallah gebelik vardır . Aslında prodoctor erken gebelik alsan en iyi o bence
Yaz mutlaka ben de haftaya cuma ya da cumartesi test yapıcam inşallah yazarım sanaİnşallah kuzum olumlu olumsuz yazarım sana
Bide predictor early aldım kargoda yarın gelir . Onu da denerim . Yumurtlama gününü bilmediğim için bugün kaçıncı gün bilmiyom . Geçen sene ki gebeliğimde bende hiç yerleşme kanaması olmamıştı . Onu görünce şüphelendim . Kist felan değilse tabi
Evet evet kesinlikle değerlendirBen bugünü de değerlendireyim öyleyse ne olur ne olmazinşallah Allah gönlümüze göre verir ikimizde çok bekletmez bizi amin
ay evet canım ya inşallah bu ay kalmışızdırYaz mutlaka ben de haftaya cuma ya da cumartesi test yapıcam inşallah yazarım sanaher gebelik farklı oluyor işte . Umarım yerleşme kanamasıdır . Aynı anda hamile kalsak ne güzel olur güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?