- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Kızlar merhaba ben ovulasyon testini aldım az önce kargo geldi su da içmemiştim iki saattir yapayım dedim 3 dk bekledim ve hafif silik çizgi belirdi ne yapmalıyım innovita aldı ama sağolsun İngilizce yazıyor bir kaba idrar alıp beklettim 10-15 saniye kadar doğru yapmışımdır inşallah (5 Temmuz son adet tarihim döngüm 32 günde bir oluyor)
Evet ben de öyle düşündüm zaten ben yumurtlamam olduğunu ağrısından akıntısından hissediyorum ama bide bunu deneyeyim dedim :) elimizde kanıt olsunbir kaba aldığın idrara max çizgisini aşmadan daldırıp 15-20 saniye tutuyorsun. sonra yatay bi zemine koyup 5-10 dakika bekliyorsun. senin pikine büyük ihtimal 3-4 gün daha vardır.
Kızlar merhaba ben ovulasyon testini aldım az önce kargo geldi su da içmemiştim iki saattir yapayım dedim 3 dk bekledim ve hafif silik çizgi belirdi ne yapmalıyım innovita aldı ama sağolsun İngilizce yazıyor bir kaba idrar alıp beklettim 10-15 saniye kadar doğru yapmışımdır inşallah (5 Temmuz son adet tarihim döngüm 32 günde bir oluyor)
Ovü testini yapmaya devam et canım. Silikleştiğini gördüğünde çatladı demektirKızlar dün yaptığım ovulasyon testini göndermiştim bugün de yaptım çizgi iyice belirginleşti şimdi sanırım yumurtlama dönemindeyim ama bu yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz
Eşimle de tartıştık küstük bugünleri değerlendirmek lazım ama ilk yanaşan olmak istemiyorumOvü testini yapmaya devam et canım. Silikleştiğini gördüğünde çatladı demektir
Bugünlerde küsmemek gerekEşimle de tartıştık küstük bugünleri değerlendirmek lazım ama ilk yanaşan olmak istemiyorum
Çok gergin bi ana geldi gitti uyudu bideBugünlerde küsmemek gerekben tüm küseceğim konuları ovü sonrasına saklıyom. Topluca küsecem
Kızlar selam bugün yine ovulasyon testi yaptım dün test çizgisi baya belirgindi bugün silikleşti acaba yumurtam çatladı mı sabah ilişki oldu barıştık kocamlainşallah olur ya çok heyecanlıyım
Hadi inşallah bu birkaç gün daha denemeye devam edelim bakalım inşallah olurE
Evet çatlamış görünüyo, inşallah gönlünüzce olsun
Evet buradaki önerilerle innovita aldım onu yapıyorum birkaç gündürİnnovita ve laboquick öneririm
Ben bu sitede yeniyim kimseyi tanımıyorum, kısaltmaları araştıra araştıra öğreniyorum birçok şeyi de burda öğrendim ovulasyon testi gibi. Direk mesaj atıp sorayım mı kendimi de çok umutlandırmak istemiyorum tutmaya da biliraselece'ye bi sorsana. Sanki dün pik yapmış da bugün kü silikleşmiş gibi
Ovülasyonla ilgili aselecenin açtığı bi konu var. Oraya atabilirsin fotoyu ona da sormak istersenBen bu sitede yeniyim kimseyi tanımıyorum, kısaltmaları araştıra araştıra öğreniyorum birçok şeyi de burda öğrendim ovulasyon testi gibi. Direk mesaj atıp sorayım mı kendimi de çok umutlandırmak istemiyorum tutmaya da bilir
Evet buldum sordum teşekkür ederim yardımcı olduğun içinOvülasyonla ilgili aselecenin açtığı bi konu var. Oraya atabilirsin fotoyu ona da sormak istersen
Çatladı ozaman canım allahım nasip etsin inş sağlıkla döllensin tutunsunEvet buradaki önerilerle innovita aldım onu yapıyorum birkaç gündürdün çizgi koyuydu bugün silikleşti çatlamış olabilir yumurta inşallah doğru zamanı yakalamışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?