Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi?? 🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birgebeningunlugu nün testleri innovita ve gerçekten çok kaliteli. Ben daha önce kaset test de denedim ama yumurtlama göremedim, Mayıs'ta almıştım birgebeningunlugu nden ve ilk denemede başarılı oldu, tavsiye ederim 🤗

Kaset testle farkı şu ki; kasete üç dört damla idrar damlatıyosun, innovita idrara batırmalı erken gebelik testlerinde olduğu gibi. Daha kaliteli geldi o yüzden bana 😃

Ve yanında gönderdiği gebelik testinde birliktelikten 9 gün sonra çok silik bi şekilde gebeliği gördüm, kaset testlerle bu mümkün değil, ondan sonra yanlış mı görüyorum diye erken gebelik testi yaptım ve pozitifti 👯

Ama o kaliteli olanlar pahalı bildiğim kadarıyla? 🤔 Bende bugün laboquick ovulasyon siparişi verdim inşallah işe yarar bütçem fazla olmadığından diğerlerinden alamadım ☹️

Ama o kaliteli olanlar pahalı bildiğim kadarıyla? 🤔 Bende bugün laboquick ovulasyon siparişi verdim inşallah işe yarar bütçem fazla olmadığından diğerlerinden alamadım ☹
Ben n11.comdan aldım innovita 21 adet 5 tane de gebelik testi var yanında 36 tl bana çok uygun geldi eczaneden bir gebelik testi 7.5 tl zaten

bu teste göre henüz yumurtlama döneminde değilsin.

t çizgisini c çizgisinden daha koyu ya da eşit görene kadar testi her gün tekrarla, ikinci çizgiyi gördüğün gün ve 3 gün daha değerlendirin eşinle -1 gün arayla da olur- bir de çift çizgiyi gördükten sonra ertesi gün gene yap test silikse bidaha yapmana gerek yok yumurta çatlamış demek. ama eşinle birlikte değerlendirmeye devam o 4 gün boyunca.
Şimdi gördüm mesajını :) dün ve bugünün testlerini de ekledim diğer paylaşımlarda var dün tam koyuydu bugün silikleşti sanırım çatladı yumurta çalışmaya devam 🤗😍

Ben n11.comdan aldım innovita 21 adet 5 tane de gebelik testi var yanında 36 tl bana çok uygun geldi eczaneden bir gebelik testi 7.5 tl zaten

Ya bende n11'den bugün laboquick siparişi vermiştim mağaza onaylamadı henüz iptal ettirmeye çalışıyorum mailden tıklıyorum sayfa açılmıyor of ya yarın mağaza onaylayacak onu iptal ettirip innovita alacaktım bende ☹️

Ya bende n11'den bugün laboquick siparişi vermiştim mağaza onaylamadı henüz iptal ettirmeye çalışıyorum mailden tıklıyorum sayfa açılmıyor of ya yarın mağaza onaylayacak onu iptal ettirip innovita alacaktım bende ☹
Ben 3 gün oldu kullanalı ama memnun kaldım net gösteriyor çizgileri burda herkes de onu önerdi diye innovita aldım sen de iptal eder onu alırsın :)

Ben 3 gün oldu kullanalı ama memnun kaldım net gösteriyor çizgileri burda herkes de onu önerdi diye innovita aldım sen de iptal eder onu alırsın :)

Evet bacım ya bende burdaki mesajları okuyunca onu almaya karar verdim ama öbürünü iptal ettiremiyorum ya sayfa açılmıyor bi yapsam mağaza onaylamadı henüz iyi olurdu ya😞

Evet bacım ya bende burdaki mesajları okuyunca onu almaya karar verdim ama öbürünü iptal ettiremiyorum ya sayfa açılmıyor bi yapsam mağaza onaylamadı henüz iyi olurdu ya😞
N11 uygulamasını indir telefonuna ordan bak ben orda direk iptal et seçeneğini görmüştüm kendim basmadım ama belki işe yarar bi dene canım :)

En kötü geri gönderir öyle alırsın eğer gücün varsa innovitayı da sipariş ver gelince diğerini geri göndereceksin zaten değişen birşey olmayacak o ücret karta iade olacak senin bi kaybın olmayacak hiç değilse beklemezsin iki güne maksimum eline geçer İstanbul yakınlarındaysan benim bir gün sonra geldi Kocaeli’ye

Şimdi gördüm mesajını :) dün ve bugünün testlerini de ekledim diğer paylaşımlarda var dün tam koyuydu bugün silikleşti sanırım çatladı yumurta çalışmaya devam 🤗😍
Evet aslında çatladıktan sonra pek çalışma ise yaramıyo :) 💕💕 bildiğim kadarıyla çatlama anında içerde sperm olması önemli ki döllesin, umarım sabahki çalışma tam zamanında olmuştur 🤗💕

N11 uygulamasını indir telefonuna ordan bak ben orda direk iptal et seçeneğini görmüştüm kendim basmadım ama belki işe yarar bi dene canım :)

En kötü geri gönderir öyle alırsın eğer gücün varsa innovitayı da sipariş ver gelince diğerini geri göndereceksin zaten değişen birşey olmayacak o ücret karta iade olacak senin bi kaybın olmayacak hiç değilse beklemezsin iki güne maksimum eline geçer İstanbul yakınlarındaysan benim bir gün sonra geldi Kocaeli’ye

Sağol canım ya ben istanbul'dayım n11'de innovita indirim varmış baktım 30 tane ovulasyon+4 tane gebelik testi 48 TL iyi ya onu alayım diyorum 60 liradan düşmüş
N11'i telefonuma indirmiştim zaten siparişi verdikten sonra da üye oldum ama siparişim görünmüyor sadece e mailime yolladıklarında görünüyor ama yarın müşteri hizmetlerini arayıp sorucam iptal ettiremezsemde dediğin gibi geri gönderirim umarım kargo sorun çıkarmaz teşekkür ederim canım inşallah sende sonuç alırsın hayırlısıyla bu ay minişlerimize kavuşuruz🥰 ben hamileydim ama nasip değilmiş olmadı yaklaşık 2,5 ay önce 10+3 haftalıkken kürtaj oldum Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin😔

Evet aslında çatladıktan sonra pek çalışma ise yaramıyo :) 💕💕 bildiğim kadarıyla çatlama anında içerde sperm olması önemli ki döllesin, umarım sabahki çalışma tam zamanında olmuştur 🤗💕
Yaaa öyle mi🙈 sabah birliktelik olduktan bir saat kadar sonra yaptım ben testi umarım tam zamanında olmuştur 😍

Sağol canım ya ben istanbul'dayım n11'de innovita indirim varmış baktım 30 tane ovulasyon+4 tane gebelik testi 48 TL iyi ya onu alayım diyorum 60 liradan düşmüş
N11'i telefonuma indirmiştim zaten siparişi verdikten sonra da üye oldum ama siparişim görünmüyor sadece e mailime yolladıklarında görünüyor ama yarın müşteri hizmetlerini arayıp sorucam iptal ettiremezsemde dediğin gibi geri gönderirim umarım kargo sorun çıkarmaz teşekkür ederim canım inşallah sende sonuç alırsın hayırlısıyla bu ay minişlerimize kavuşuruz🥰 ben hamileydim ama nasip değilmiş olmadı yaklaşık 2,5 ay önce 10+3 haftalıkken kürtaj oldum Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin😔
Amin canım sana da geçmiş olsun inşallah bu sefer tutar bu mutluluğu yaşarız hep beraber 💕🥰

Amin canım sana da geçmiş olsun inşallah bu sefer tutar bu mutluluğu yaşarız hep beraber 💕🥰

Teşekkür ederim canım herşeyden önemlisi sağlık tabi sağlıklı olmadan hamile kalmanın bile önemi yok bende başta çok sevinmiştim ama hamileliğimin sonlandırılmak zorunda olması beni daha çok üzdü☹️ o yüzden Rabbim önce sağlıklı olanı nasip etsin diyorum hayırlısıyla inşâllah

Teşekkür ederim canım herşeyden önemlisi sağlık tabi sağlıklı olmadan hamile kalmanın bile önemi yok bende başta çok sevinmiştim ama hamileliğimin sonlandırılmak zorunda olması beni daha çok üzdü☹ o yüzden Rabbim önce sağlıklı olanı nasip etsin diyorum hayırlısıyla inşâllah
Allah en hayırlı zamanda nasip eder ben buna inanıyorum senin sağlığın yerinde olsun o da olur bence en büyük etken stres bu ay ben nedense aşırı rahatım belki başka şeylere kendimi verdiğim içindir kafanı boşalt çok düşünmemeye çalış her şeyden önce sen sağlıklı ol gerisi gelir 😘💕

Allah en hayırlı zamanda nasip eder ben buna inanıyorum senin sağlığın yerinde olsun o da olur bence en büyük etken stres bu ay ben nedense aşırı rahatım belki başka şeylere kendimi verdiğim içindir kafanı boşalt çok düşünmemeye çalış her şeyden önce sen sağlıklı ol gerisi gelir 😘💕

Haklısın inşallah kuzum amin hep birlikte😘 zaten stres yiyip bitiriyor insanı

Günaydın kızlar😍 Gece o kadar uğraştım olmadı ama siparişi az önce iptal ettim onun yerine innovita sipariş verdim 24 tane ovulasyon+5 tane gebelik testi 40 lira nasıl yeterli olur değilmi? 🤔

Günaydın kızlar😍 Gece o kadar uğraştım olmadı ama siparişi az önce iptal ettim onun yerine innovita sipariş verdim 24 tane ovulasyon+5 tane gebelik testi 40 lira nasıl yeterli olur değilmi? 🤔
olur tabi bende 30 tane vardı 3 tanesini kullandım sadece hemen yumurtlama gördüm o ay da tuttu bebek :))

şimdi reglin bitince istersen bir iki gün bekle öyle yapmaya başla testi, öğlen 12-16 arasında yap ve yapmadan önce 2 saat hiç sıvı tüketme💕

olur tabi bende 30 tane vardı 3 tanesini kullandım sadece hemen yumurtlama gördüm o ay da tuttu bebek :))

şimdi reglin bitince istersen bir iki gün bekle öyle yapmaya başla testi, öğlen 12-16 arasında yap ve yapmadan önce 2 saat hiç sıvı tüketme💕

Aaa ne güzel mâşallah Allah sağlıcakla kavuştursun bacım ya😍 reglim bugün bitti çok merak ediyorum ya bir an önce getirseler şu siparişi🤭 tamam öyle yaparım sağolasın
Yani sabah ilk idrarla yapmicam bide hergün aynı saatte yapıcam dimi kimileri 10 demiş ama 12 'de daha mı iyi gösterir ?🤔

Back