- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Kızlar selam bugünkü tavsiyeleriniz doğrultusunda ovulasyon testi arayışına girdim ama çok geniş bir kartelaya sahip çeşit çeşit var her fiyattan daha önce kullandığınız, önerebileceğiniz bir marka var mıdır acaba? Teşekkürler şimdiden
Aynen bende bu ay ordan aldım memnun kaldım tavsiye ederimİnstagram; birgebeningünlüğü sayfasından alabilirsiniz takibinise yapıyor kaset tarzı testlerde tam belli olmuyor yumurtlama labopuik iyi değil onu almayın ben bu ay denedim birgebeningünlüğünden aldığımı yumurtlamayı çok net gördüm inşallah hayırlı haberleride alırız hep beraber ☺
İnstagram; birgebeningünlüğü sayfasından alabilirsiniz takibinise yapıyor kaset tarzı testlerde tam belli olmuyor yumurtlama labopuik iyi değil onu almayın ben bu ay denedim birgebeningünlüğünden aldığımı yumurtlamayı çok net gördüm inşallah hayırlı haberleride alırız hep beraber ☺
Konuyu değiştirmek istemiyorum ama merak ettim belirtin neydiBirgebeningunlugu nün testleri innovita ve gerçekten çok kaliteli. Ben daha önce kaset test de denedim ama yumurtlama göremedim, Mayıs'ta almıştım birgebeningunlugu nden ve ilk denemede başarılı oldu, tavsiye ederim
Kaset testle farkı şu ki; kasete üç dört damla idrar damlatıyosun, innovita idrara batırmalı erken gebelik testlerinde olduğu gibi. Daha kaliteli geldi o yüzden bana
Ve yanında gönderdiği gebelik testinde birliktelikten 9 gün sonra çok silik bi şekilde gebeliği gördüm, kaset testlerle bu mümkün değil, ondan sonra yanlış mı görüyorum diye erken gebelik testi yaptım ve pozitifti
İnstagramdan güvenilir mi ben daha önce hiç alışveriş yapmadım İnstagram üzerindenİnstagram; birgebeningünlüğü sayfasından alabilirsiniz takibinise yapıyor kaset tarzı testlerde tam belli olmuyor yumurtlama labopuik iyi değil onu almayın ben bu ay denedim birgebeningünlüğünden aldığımı yumurtlamayı çok net gördüm inşallah hayırlı haberleride alırız hep beraber ☺
Ben bu sayfaya ücreti önceden yolladım ama ertesi gün kargo geldi sorun yaşayacağını sanmıyorum canımİnstagramdan güvenilir mi ben daha önce hiç alışveriş yapmadım İnstagram üzerinden
Konuyu değiştirmek istemiyorum ama merak ettim çift çizgiden ne kadar sonra gebeliğini öğrendin ve belirtin neydi
Innovita n11 ve gittigidiyor'da da satiliyor. Laboquick bende de kesin sonuc vermedi. Ben de innovitaya gecmeyi dusunuyorum.
Ohh maşallahilişkiden sonra 9. Gün erken gebelik testinde net çift çizgi gördüm hemen gitsem hcg testine gene çıkardı ama reglimin 1 gün geçilmesini bekledim, yani ilişkiden 13 gün sonra beta hcg 404 dü iki gün sonra bida ölçtürdüm 1308 di, ondan sonra beklemeye başladım, sürekli kontrole gitmenin bi anlamı yok çünkü yok kese var mı bebek var mı diye, boşa stres ağrı sızı yoksaiki hafta önce gittim ilk kontrole ve direk kalp atışını duydum
Belirti olarak test yapmadan bi kaç gün önceden itibaren gece idrara çıkmaya başlamıştım. Normalde gün içinde çok şık çıkarım zaten ordan anlamadım o yüzden ama gece hiç uyanmak, 2-3 kere idrar için uyandığım oldu. Yüz üstü uzanıp telefona bakarken alt karnımda minik batmalar hissettim, yumurtlama ağrısı ilişkiden sonra bile geçmedi sürekli minik minik alt karın sancısı çektim şiddetli değildi ama kendini belli ediyodu. Ateş basmalar olmuştu, uyuma isteği sürekli ve bir de kabızlık, normalde metabolizmam hızlıdır ama 2-3 gün tuvalete çıkamadım
Ohh maşallahsağlıkla al kucağına bu dediklerinin hiç biri yok bende ben yumurtlamamı 25. Gün gördüm üzerinden daha 12 gün geçti eğer tam 14 gün sonrası adet olursam 39 gün döngüm olacak bekle bekle yoruldum
Benimde kızım 4. Ayında olmuştu ama şimdi olmuyor inşallah bekleyen herkes kavuşurTeşekkür ederim, inşallah
En sıkıntılı kısmı o beklemeler zaten. Benim de bebek denemeye başladığımız 4. Ayda oldu. İlk başta hemen olacak sanıyodum ama baktım denk getiremiyoruz ovulasyon testlerine başvurdumbi arkadaşım 20 günde bir regl oluyomuş, regl bitince ertesi gün yumurtlama oh dedim ne şanslısın ben 3 kere denerken sen 5 kere deniyosundur
İnşallah bu ay görürsün bebişiherkesin aynı belirtisi olmuyoki hem, sadece önceki aylardan ufak tefek değişiklikleri hissedebiliyosun kendinde ama bazılarında o da olmuyo
Benimde kızım 4. Ayında olmuştu ama şimdi olmuyor inşallah bekleyen herkes kavuşur
6 buçuk yaşında kızım büyüdü diye stres oluyorum.. kızıma hamile kalmadan önce yumurtlama günü bile bilmezdim ayın her günü oluyor sanırdımAa Allah bağışlasın kızın da varsa stres yaparak beklemene bile gerek yokben de bi de çocuğumuz mu olmuyo acaba stresi oluşmaya başlamıştı stres yapınca da hiç olmuyo zaten
Oy maşallah6 buçuk yaşında kızım büyüdü diye stres oluyorum.. kızıma hamile kalmadan önce yumurtlama günü bile bilmezdim ayın her günü oluyor sanırdımo kadar iyiydi ki hiç stres yapmamıştım o yüzden bilmek bazen hiç iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?