Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi?? 🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilandilan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
63
30
Kızlar selam bugünkü tavsiyeleriniz doğrultusunda ovulasyon testi arayışına girdim ama çok geniş bir kartelaya sahip çeşit çeşit var her fiyattan daha önce kullandığınız, önerebileceğiniz bir marka var mıdır acaba? Teşekkürler şimdiden

Ben labopuick kullanmıştım işe yaradı 50li paketi var ondan almıştım

İnstagram; birgebeningünlüğü sayfasından alabilirsiniz takibinise yapıyor kaset tarzı testlerde tam belli olmuyor yumurtlama labopuik iyi değil onu almayın ben bu ay denedim birgebeningünlüğünden aldığımı yumurtlamayı çok net gördüm inşallah hayırlı haberleride alırız hep beraber

İnstagram; birgebeningünlüğü sayfasından alabilirsiniz takibinise yapıyor kaset tarzı testlerde tam belli olmuyor yumurtlama labopuik iyi değil onu almayın ben bu ay denedim birgebeningünlüğünden aldığımı yumurtlamayı çok net gördüm inşallah hayırlı haberleride alırız hep beraber ☺

Ben bu gebelik çubuğu gibi olanlardan almıştım 5 tane vardı içinde 30₺ mi neydi. Tam da zamanında doğru sonuç veriyordu.

Aynen bende bu ay ordan aldım memnun kaldım tavsiye ederim

Birgebeningunlugu nün testleri innovita ve gerçekten çok kaliteli. Ben daha önce kaset test de denedim ama yumurtlama göremedim, Mayıs'ta almıştım birgebeningunlugu nden ve ilk denemede başarılı oldu, tavsiye ederim

Kaset testle farkı şu ki; kasete üç dört damla idrar damlatıyosun, innovita idrara batırmalı erken gebelik testlerinde olduğu gibi. Daha kaliteli geldi o yüzden bana

Ve yanında gönderdiği gebelik testinde birliktelikten 9 gün sonra çok silik bi şekilde gebeliği gördüm, kaset testlerle bu mümkün değil, ondan sonra yanlış mı görüyorum diye erken gebelik testi yaptım ve pozitifti

Konuyu değiştirmek istemiyorum ama merak ettim belirtin neydi

Son düzenleme:
İnstagramdan güvenilir mi ben daha önce hiç alışveriş yapmadım İnstagram üzerinden

Innovita n11 ve gittigidiyor'da da satiliyor. Laboquick bende de kesin sonuc vermedi. Ben de innovitaya gecmeyi dusunuyorum.

Konuyu değiştirmek istemiyorum ama merak ettim çift çizgiden ne kadar sonra gebeliğini öğrendin ve belirtin neydi

ilişkiden sonra 9. Gün erken gebelik testinde net çift çizgi gördüm hemen gitsem hcg testine gene çıkardı ama reglimin 1 gün geçilmesini bekledim, yani ilişkiden 13 gün sonra beta hcg 404 dü iki gün sonra bida ölçtürdüm 1308 di, ondan sonra beklemeye başladım, sürekli kontrole gitmenin bi anlamı yok çünkü yok kese var mı bebek var mı diye, boşa stres ağrı sızı yoksa iki hafta önce gittim ilk kontrole ve direk kalp atışını duydum

Belirti olarak test yapmadan bi kaç gün önceden itibaren gece idrara çıkmaya başlamıştım. Normalde gün içinde çok şık çıkarım zaten ordan anlamadım o yüzden ama gece hiç uyanmak, 2-3 kere idrar için uyandığım oldu. Yüz üstü uzanıp telefona bakarken alt karnımda minik batmalar hissettim, yumurtlama ağrısı ilişkiden sonra bile geçmedi sürekli minik minik alt karın sancısı çektim şiddetli değildi ama kendini belli ediyodu. Ateş basmalar olmuştu, uyuma isteği sürekli ve bir de kabızlık, normalde metabolizmam hızlıdır ama 2-3 gün tuvalete çıkamadım

Innovita n11 ve gittigidiyor'da da satiliyor. Laboquick bende de kesin sonuc vermedi. Ben de innovitaya gecmeyi dusunuyorum.

Evet aslında satılıyo ama birgebeningunlugu ndekiler papatya baskılı, onunkiler daha yenidir belki diye ben ondan almıştım açıkçası başka papatya baskılı bulamadım çünkü, Ebru hanım da videolarında 2019 sürüm olduğunu söylemişti

Ohh maşallah sağlıkla al kucağına bu dediklerinin hiç biri yok bende ben yumurtlamamı 25. Gün gördüm üzerinden daha 12 gün geçti eğer tam 14 gün sonrası adet olursam 39 gün döngüm olacak bekle bekle yoruldum

Teşekkür ederim, inşallah

En sıkıntılı kısmı o beklemeler zaten. Benim de bebek denemeye başladığımız 4. Ayda oldu. İlk başta hemen olacak sanıyodum ama baktım denk getiremiyoruz ovulasyon testlerine başvurdum bi arkadaşım 20 günde bir regl oluyomuş, regl bitince ertesi gün yumurtlama oh dedim ne şanslısın ben 3 kere denerken sen 5 kere deniyosundur

İnşallah bu ay görürsün bebişi herkesin aynı belirtisi olmuyoki hem, sadece önceki aylardan ufak tefek değişiklikleri hissedebiliyosun kendinde ama bazılarında o da olmuyo

Benimde kızım 4. Ayında olmuştu ama şimdi olmuyor inşallah bekleyen herkes kavuşur

Aa Allah bağışlasın kızın da varsa stres yaparak beklemene bile gerek yok ben de bi de çocuğumuz mu olmuyo acaba stresi oluşmaya başlamıştı stres yapınca da hiç olmuyo zaten
6 buçuk yaşında kızım büyüdü diye stres oluyorum.. kızıma hamile kalmadan önce yumurtlama günü bile bilmezdim ayın her günü oluyor sanırdım o kadar iyiydi ki hiç stres yapmamıştım o yüzden bilmek bazen hiç iyi değil

Oy maşallah olur olur, bi kere olmuş sonuçta stres yapmadan denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…