Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi?? 🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa ne güzel mâşallah Allah sağlıcakla kavuştursun bacım ya😍 reglim bugün bitti çok merak ediyorum ya bir an önce getirseler şu siparişi🤭 tamam öyle yaparım sağolasın
Yani sabah ilk idrarla yapmicam bide hergün aynı saatte yapıcam dimi kimileri 10 demiş ama 12 'de daha mı iyi gösterir ?🤔
amin inşallah, darısı başına 🥰

birgebeningünlügü'nün çok videolarını izledim deneme zamanları oradan biliyorum ben de 🤭 youtubedan filan bakabilirsin ovulasyon testi nasıl yapılır diye. daha iyi öğrenirsin atladığım bişey varsa. ilk idrarla değil de 12-16 arasında lh hormonunun daha çok salgılandığını söylüyodu yanlış hatırlamıyosam, bi izle sen de ona göre yap yanlış olmasın 🥰

amin inşallah, darısı başına 🥰

birgebeningünlügü'nün çok videolarını izledim deneme zamanları oradan biliyorum ben de 🤭 youtubedan filan bakabilirsin ovulasyon testi nasıl yapılır diye. daha iyi öğrenirsin atladığım bişey varsa. ilk idrarla değil de 12-16 arasında lh hormonunun daha çok salgılandığını söylüyodu yanlış hatırlamıyosam, bi izle sen de ona göre yap yanlış olmasın 🥰

Tamam canım bakayım 🤭 n11'den sipariş ettim bende bugün bakalım inşallah yarın getirirler

Back