Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi?? 🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de kızım 6,5 yaşında. Ben de yumurtlama falan bilmezdim. Şimdi de hamile kalamıyom. Geç kaldım ikinciye diyd düşünüyorum

Ben de laboquickin ovülasyon testlerinden memnun kalmadım. Boşu boşuna 1 ayım heba oldu o aptal testler yüzünden. O dediğiniz sayfa takibini nasıl yapıyo. Biraz anlatırmısınız

Benim de kızım 6,5 yaşında. Ben de yumurtlama falan bilmezdim. Şimdi de hamile kalamıyom. Geç kaldım ikinciye diyd düşünüyorum
İkinciyi ne kadardır düşünüyosun? Napalım üzme kendini 3 yaşındaykende istesek olmayacakmış nasipde yokmuş inşallah daha da uzamadan Rabbim nasip eder

Ben de laboquickin ovülasyon testlerinden memnun kalmadım. Boşu boşuna 1 ayım heba oldu o aptal testler yüzünden. O dediğiniz sayfa takibini nasıl yapıyo. Biraz anlatırmısınız
Testleri yapıp resmini kadına atıyosun o da değerlendirmen gereken günleri söylüyor Allah razı olsun ben ne zaman yazsam cevap verdi karşılığında hiç birşey almıyor hatta ondan test almasan bile ilgileniyor

Takip ettim bakacağım müsait bi vakitte mesaj atıp Bilgi alacağım teşekkürler kızlar :)

Her gece binlerce msj cevaplıyo, kendisi de yeni hamile şimdi bazen geç dönebiliyo msjlara, bilgi almak için msj atmayıp sayfasını bi inceleyin bence beklememiş bi de sayfada olan bilgiler için meşgul etmemiş olursunuz yazık her gece 3-4 bin ovulasyon cevaplıyo çünkü

Takip ettim bakacağım müsait bi vakitte mesaj atıp Bilgi alacağım teşekkürler kızlar :)
Bi de testlerin nasıl kullanıldığını YouTube sayfasında videolarla anlatmış ben çok izlemiştim. Alırsanız burda biz de yardımcı olmaya çalışırız yumurtlama mı çatlama mı ne zaman denemek lazım diye

Yormayalım o zaman yeni de hamileyse yazık :) keşke daha önce katılsaydım bu siteye aylardır deniyorum belki daha önce öğrenir uygulardım dediklerinizi

Kızlar yazdım kadına bakalım ne zaman cevap verecek yazarım size de. Satışla ilgili birşey göremedim sayfanızda dedim sonra bi baktım link varmış iletişim için adet kafası işte ağrıdan uyuyamayınca böyle oluyo

Yormayalım o zaman yeni de hamileyse yazık :) keşke daha önce katılsaydım bu siteye aylardır deniyorum belki daha önce öğrenir uygulardım dediklerinizi

Bebek ne zaman gelecekse o zaman gelecek hiç sıkmayın canınızı bana da arkadaşım söyledi biraz burun kıvırdım sonra aldım, test geldiği gün yumurtlama geçti sanıyodum ama arkadaşım hadi bi dene deyince denedim o ilk denememde yumurtlama gördüm ve öyle oldu kısmet bu işler bakalım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…