Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi?? 🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben ovulasyon testini aldım az önce kargo geldi su da içmemiştim iki saattir yapayım dedim 3 dk bekledim ve hafif silik çizgi belirdi ne yapmalıyım innovita aldı ama sağolsun İngilizce yazıyor bir kaba idrar alıp beklettim 10-15 saniye kadar doğru yapmışımdır inşallah (5 Temmuz son adet tarihim döngüm 32 günde bir oluyor)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 38
  • image.jpg
    image.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 51
bir kaba aldığın idrara max çizgisini aşmadan daldırıp 15-20 saniye tutuyorsun. sonra yatay bi zemine koyup 5-10 dakika bekliyorsun. senin pikine büyük ihtimal 3-4 gün daha vardır.
Kızlar merhaba ben ovulasyon testini aldım az önce kargo geldi su da içmemiştim iki saattir yapayım dedim 3 dk bekledim ve hafif silik çizgi belirdi ne yapmalıyım innovita aldı ama sağolsun İngilizce yazıyor bir kaba idrar alıp beklettim 10-15 saniye kadar doğru yapmışımdır inşallah (5 Temmuz son adet tarihim döngüm 32 günde bir oluyor)

bir kaba aldığın idrara max çizgisini aşmadan daldırıp 15-20 saniye tutuyorsun. sonra yatay bi zemine koyup 5-10 dakika bekliyorsun. senin pikine büyük ihtimal 3-4 gün daha vardır.
Evet ben de öyle düşündüm zaten ben yumurtlamam olduğunu ağrısından akıntısından hissediyorum ama bide bunu deneyeyim dedim :) elimizde kanıt olsun😊

bu teste göre henüz yumurtlama döneminde değilsin.

t çizgisini c çizgisinden daha koyu ya da eşit görene kadar testi her gün tekrarla, ikinci çizgiyi gördüğün gün ve 3 gün daha değerlendirin eşinle -1 gün arayla da olur- bir de çift çizgiyi gördükten sonra ertesi gün gene yap test silikse bidaha yapmana gerek yok yumurta çatlamış demek. ama eşinle birlikte değerlendirmeye devam o 4 gün boyunca.

Kızlar dün yaptığım ovulasyon testini göndermiştim bugün de yaptım çizgi iyice belirginleşti şimdi sanırım yumurtlama dönemindeyim ama bu yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz

Eklentiler

• D67082F2-EE4A-4A0C-99BB-2BA53F7B8EC2.jpeg
    D67082F2-EE4A-4A0C-99BB-2BA53F7B8EC2.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar selam bugün yine ovulasyon testi yaptım dün test çizgisi baya belirgindi bugün silikleşti acaba yumurtam çatladı mı sabah ilişki oldu barıştık kocamla😂 inşallah olur ya çok heyecanlıyım

Eklentiler

• D13BA7A8-49F6-4E2A-B1E4-531B0742141D.jpeg
    D13BA7A8-49F6-4E2A-B1E4-531B0742141D.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 36
aselece'ye bi sorsana. Sanki dün pik yapmış da bugün kü silikleşmiş gibi
Ben bu sitede yeniyim kimseyi tanımıyorum, kısaltmaları araştıra araştıra öğreniyorum birçok şeyi de burda öğrendim ovulasyon testi gibi. Direk mesaj atıp sorayım mı kendimi de çok umutlandırmak istemiyorum tutmaya da bilir

Ben bu sitede yeniyim kimseyi tanımıyorum, kısaltmaları araştıra araştıra öğreniyorum birçok şeyi de burda öğrendim ovulasyon testi gibi. Direk mesaj atıp sorayım mı kendimi de çok umutlandırmak istemiyorum tutmaya da bilir
Ovülasyonla ilgili aselecenin açtığı bi konu var. Oraya atabilirsin fotoyu ona da sormak istersen

Back