Kızlar şu gün sayısını belirliyorsunuz ya hani işte 17. Gün vs. Onu neye göre yazıyorsunuz adet bittikten sonramı saymaya başlıyorsunuz
Hayır regl oldun 1. GünKızlar şu gün sayısını belirliyorsunuz ya hani işte 17. Gün vs. Onu neye göre yazıyorsunuz adet bittikten sonramı saymaya başlıyorsunuz
Çok teşekkür ederim cnm çok açıklayıcı yazmışsın eline sağlıkHayır regl oldun 1. Gün
Ertesi gün 2. Gün
Bi sonraki gün 3. Gün
.
.
.
Reglin son günü 6. Gün (benm 6 gün sürer diye bunu örnk yazıyorum)
Reglin bittikten sonraki ilk gün 7.gün
Ertesi gün 8.gün
Bi sonraki gün 9.gün
.
.
.
Ovude kopkoyu iki çizgi gördün 13.gün (yine örnek olsun diye yazdığım bi rakam)
.
.
.
.
Yeni regle 2gün kala 27.gün
Regle 1 gün kala 28.gün (regl 28 günlük döngüymüş gibi örnek yazdım)
Regl olursun tekrar başa döner 1. Gün
Bu arada hamilesin Allah kucağına almayı nasip etsin . Biz de çok istiyoruz 5. Ay oldu tık yokHayır regl oldun 1. Gün
Ertesi gün 2. Gün
Bi sonraki gün 3. Gün
.
.
.
Reglin son günü 6. Gün (benm 6 gün sürer diye bunu örnk yazıyorum)
Reglin bittikten sonraki ilk gün 7.gün
Ertesi gün 8.gün
Bi sonraki gün 9.gün
.
.
.
Ovude kopkoyu iki çizgi gördün 13.gün (yine örnek olsun diye yazdığım bi rakam)
.
.
.
.
Yeni regle 2gün kala 27.gün
Regle 1 gün kala 28.gün (regl 28 günlük döngüymüş gibi örnek yazdım)
Regl olursun tekrar başa döner 1. Gün
Meraba cok guzel bi konu acmissnz bende bebek sahibi olmak istyorum 2aydir olmadi gerci ikinci ay sadce 7 gun ayni evdeydik ama olmadiCanım, arkadaşımızın dediği gibi yum tarihin 12 kasımdan sonraki yaklaşık 24-36 saatlik zaman. Sen orda burda okuduğuna takılma. Herkesin aynı çıkmıyo. Yumurtayı tüplere salacak kadar lh hormonu her bünyede aynı değil. Ben burda t c kadar olmayıp ama cye yakın koyuluktaki günü değerlendirip hamile kalanları bile okudum. Herkeste aynı şey olmaz yani. Umarım değerlendirmişsindir. Hakkında hayrlsı olsun inşallah
Canım öncelikle hakkında hyrlısı inşallah. Sonrada bu işler kesinlikle nasip kısmet. Rabbim zamanını bilir ama sen çalışmanı sürdür. Ben şuan 13 aylık evliyim mayısta bi düşük yaşadım hiç korunmuyodum. Düşükten 5 ay sonra, ovu testi kullandığım 2.ayda tekrar gebe kaldım.Meraba cok guzel bi konu acmissnz bende bebek sahibi olmak istyorum 2aydir olmadi gerci ikinci ay sadce 7 gun ayni evdeydik ama olmadisimdi ovulasyon testi aldm ve onunla denicem siz kac aydir korunmuyodnuz ilk bebegniz mi ve testle ilk ayniz miydi
Bende evlilikte 6.ayima giriyorum ben ilk 3 ay boyunca korunduk ben sandm ki biraktigim an kalicam cunku bizim ailede bebek sorunu yasayan hic olmadi..ilk ay bnm icin resmen yikim oldu ve simdi bu ay esimin gorevi nedeniyle adet oncesi 7 gun birlikteydik ama ise yaramdi bugun regl oldum testim gelince baslayip hamile kalmak istyorum Allah isteyen herkese nasip etsinCanım öncelikle hakkında hyrlısı inşallah. Sonrada bu işler kesinlikle nasip kısmet. Rabbim zamanını bilir ama sen çalışmanı sürdür. Ben şuan 13 aylık evliyim mayısta bi düşük yaşadım hiç korunmuyodum. Düşükten 5 ay sonra, ovu testi kullandığım 2.ayda tekrar gebe kaldım.
Kizlar 12 yi degerlendirdim
13 bugun ekteki gibi
Bugun mu yoksa yarin mi degerlendireyim
Pikken mi
Yoksa silinince mi
Ne dersiniz?
Merhaba kızlar bende ovulasyon takibi yapmaya başladım ovulasyondan 11 gun sonra adet gördüm bebek istediğimden buyana adet düzensizliğin şiddetlendi. Benim gibi olan var mi?
Geçen Yi l evlendim bir yıldır takip ediyorum normalde 7 gün sürer.ama periyotların çok değişken Geçen yildan bu yana 21-36-38-40-42-58-74-40-47-45 gibi oldu çocuk istediğimden buyana iyice sasti
ovülasyon testi kıpkırmızı olduğu gün ve ondan 2 gün önce denemeler oldu, yani ovülasyon 6 ocaktı 4 ve 6 ocakta aynı saatlerde denedik.Sonra bir daha denemedik ve sonuç 6 haftalık hamileyim .
Amin canım hepimizin inşallah . Sağlıklı gebelikle , sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim .tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?