Ovulasyon testi takibi ile hamile kalanlar bizleri bilgilendirirmisiniz ?

..
Birde yumurtalıkların normalden büyük dedi daha önce gittiğimde hiç böyle diyen olma di..

..
Birde yumurtalıkların normalden büyük dedi daha önce gittiğimde hiç böyle diyen olma di..

Anladığım yumurtaların gelişiyor fakat çatlamıyor.. Doktorundan Ovulasyon takibi iste canım ama ne olursa olsun öncelikle adetlerinin düzene girmesi gerekiyor. Bu kadar düzensiz ve uzun olmasına karşın herşey normal demesi bana biraz garip geldi açıkçası..

..
Bakalım bugün devlet hastanesine gittim ama esim yanımda yokken kan tahlili veremedim bayılıyorum da. Bakalım yarın adetim in 4. Günü eşimle gidip kan vericem

..
Bakalım bugün devlet hastanesine gittim ama esim yanımda yokken kan tahlili veremedim bayılıyorum da. Bakalım yarın adetim in 4. Günü eşimle gidip kan vericem

Öncelikle kontrolleri tahlilleri tamamla bakalım.. problemin nerede olduğunu öğrenirsen daha kolay ve hızlı ilerleyebilirsin canım. Allah kolaylıklar versin inşallah.

Öncelikle kontrolleri tahlilleri tamamla bakalım.. problemin nerede olduğunu öğrenirsen daha kolay ve hızlı ilerleyebilirsin canım. Allah kolaylıklar versin inşallah.
..
Teşekkür ederim canim inşallah rabbim bu yollarda kimseyi beklemesin inşallah çok zor stres yapıyor insan..bugun kan tahlili yaptırdım perşembe de ultrason var bakalım ne diyecek doktor..

..
Canım proklatin ve dehas-so4 değerin yüksek çıktı proklatin 40 dehas-so4 te 420 bakalım ne olacak ne ilaç verecek ayrıca ultrasonda yumurtalıkların normal buyuklukeymis dağınık folikul kistleri ne rastlandı yazıyor sordum doktora engel değil gebeliğe dedi

Kızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim

benim testim bu ilk ikisi 12.gunumde yaptıklarım sonncuadetimin 13.gunu. acaba yumurtlama gunum geldı mi. lutfen ılk kez kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz

Eki Görüntüle 2053078 benim testim bu ilk ikisi 12.gunumde yaptıklarım sonncuadetimin 13.gunu. acaba yumurtlama gunum geldı mi. lutfen ılk kez kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz
Canım rengi yeterli koyulukta görünüyor ama pekte net değil gibi, ben bu çubukları pek seçemiyorum ben plastik şeklindeki kaset tarzı testlerle yapıyodum, küçük penceresine idrar damlatılanlar.

bu da aksam saat 7 gibi yaptigim. Fotografta farkli cikiyor ama ikisi ayni koyulukta gibi geldi bana. Bu ay olmazsa diger ay onlardan deneyecegim ins

Kaç günde regl olursun : 26
Son regl tarihin : 4 Aralık 2020
Reglin kaç gün sürdü : 4gün
Ovulasyon testinin markası : laboquick
Ovulasyon testini kaçıncı gün
kullanmaya başladın : 8.gün başladım
Ovu testinde ikinci koyu çizgiyi
kaçıncı gün gördün : 11.gün gördüm
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 11-14-15-16 Aralık 2020(Bugün 15 Aralık bugünü ve yarını da değerlendireceğiz)
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : ....
Beklenen regl tarihin :29 Aralık 2020
Eklemek istediklerin
(ağrılar, kramplar, ateş,
yerleşme kanaması, vb.) : .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…