..hiç doktora gitmedin mi? polikistik mi var? valla canım detayını bilmeden bişey söyleyemiyorum ama döngün çok uzun ve gerçekten düzensiz. Kadın doğumda tahlillerini yaptırdıysan sonuçlarını yazarsan fikir verebilirim.
..bende tebrik ederim rabbim mu mutluluğu isteyen tüm herkeze ve içind e bana da yaşatsin inşallahAmin canım hepimizin inşallah . Sağlıklı gebelikle , sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim .
..
Birde yumurtalıkların normalden büyük dedi daha önce gittiğimde hiç böyle diyen olma di..
Amin canım aminnn inşallahhh..bende tebrik ederim rabbim mu mutluluğu isteyen tüm herkeze ve içind e bana da yaşatsin inşallah
..Anladığım yumurtaların gelişiyor fakat çatlamıyor.. Doktorundan Ovulasyon takibi iste canım ama ne olursa olsun öncelikle adetlerinin düzene girmesi gerekiyor. Bu kadar düzensiz ve uzun olmasına karşın herşey normal demesi bana biraz garip geldi açıkçası..
..
Bakalım bugün devlet hastanesine gittim ama esim yanımda yokken kan tahlili veremedim bayılıyorum da. Bakalım yarın adetim in 4. Günü eşimle gidip kan vericem
..Öncelikle kontrolleri tahlilleri tamamla bakalım.. problemin nerede olduğunu öğrenirsen daha kolay ve hızlı ilerleyebilirsin canım. Allah kolaylıklar versin inşallah.
..Öncelikle kontrolleri tahlilleri tamamla bakalım.. problemin nerede olduğunu öğrenirsen daha kolay ve hızlı ilerleyebilirsin canım. Allah kolaylıklar versin inşallah.
Kızlar ovulasyon testleriyle çalışmalarını sürdürenler için ufak çapta anket tarzında bişiy yapmak geldi aklıma.
Tabi bunun için ovu testini düzenli kullandığı ay hamile kalan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Aşağıda yazacağım yerleri kopyala yapıştır yaparak kendi tarihlerinizi de yanlarına ekleyerek konuyu cevaplarsanız,
bizlerde koyu çizgilerden sonra ortalama kaç günde gebeliğinizi öğrendiğinizi örnek alabiliriz.
Tabi adet döngüleri uyumlu olanlarla.
Not: Cevaplayacağınız günleri o ayki takvim tarihine göre değilde regl kanamanızın başladığı ilk günü 1.gün sayarak sonrasını da 1.günün devamına sayarak yazarsanız çok sevinirim
SORULAR
Kaç günde regl olursun : .......
Son regl tarihin : .......
Reglin kaç gün sürdü : .......
Ovulasyon testinin markası : .......
Ovulasyon testini kaçıncı gün
kullanmaya başladın : .......
Ovu testinde ikinci koyu çizgiyi
kaçıncı gün gördün : ........
Kaçıncı günleri değerlendirdin : ......
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : ......
Beklenen regl tarihin : .......
Eklemek istediklerin
(ağrılar, kramplar, ateş,
yerleşme kanaması, vb.) : ......
Kızlar bu konudan sonra bu ay hamile kaldım çok şükür. Ovu takibiyle. Şimdi soruları yeniden cevaplayayım, merak edenlere yardımı olur umarım
Kaç günde regl olursun : 28
Son regl tarihin : 26 eylul
Reglin kaç gün sürdü : 6 gün
Ovulasyon testinin markası : innovita
kullanmaya başladın : 8.gün başladım
kaçıncı gün gördün : 12.gün koyulasmaya bas gördüm
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 11-12-13
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : yum dan 11 gün sonra idrarda, 12.günde de kanda öğrendim, hcg 51 çıktı
Beklenen regl tarihin : 20 kasım (reglime daha 4 gün var)
Eklemek istediklerin
yerleşme kanaması, vb.) : göğüslerde yanlardan gelen ciddi derecede hassasiyet, kasıklarda batma ve ağrı tek hissettiklerim.
Kızlar ovulasyon testleriyle çalışmalarını sürdürenler için ufak çapta anket tarzında bişiy yapmak geldi aklıma.
Tabi bunun için ovu testini düzenli kullandığı ay hamile kalan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Aşağıda yazacağım yerleri kopyala yapıştır yaparak kendi tarihlerinizi de yanlarına ekleyerek konuyu cevaplarsanız,
bizlerde koyu çizgilerden sonra ortalama kaç günde gebeliğinizi öğrendiğinizi örnek alabiliriz.
Tabi adet döngüleri uyumlu olanlarla.
Not: Cevaplayacağınız günleri o ayki takvim tarihine göre değilde regl kanamanızın başladığı ilk günü 1.gün sayarak sonrasını da 1.günün devamına sayarak yazarsanız çok sevinirim
SORULAR
Kaç günde regl olursun : .......
Son regl tarihin : .......
Reglin kaç gün sürdü : .......
Ovulasyon testinin markası : .......
kullanmaya başladın : .......
kaçıncı gün gördün : ........
Kaçıncı günleri değerlendirdin : ......
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : ......
Beklenen regl tarihin : .......
Eklemek istediklerin
yerleşme kanaması, vb.) : ......
Kızlar bu konudan sonra bu ay hamile kaldım çok şükür. Ovu takibiyle. Şimdi soruları yeniden cevaplayayım, merak edenlere yardımı olur umarım
Kaç günde regl olursun : 28
Son regl tarihin : 24 Ekim
Reglin kaç gün sürdü : 6 gün
Ovulasyon testinin markası : laboquick
kullanmaya başladın : 8.gün başladım
kaçıncı gün gördün : 12.gün gördüm
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 11-12-13
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : yum dan 11 gün sonra idrarda, 12.günde de kanda öğrendim, hcg 51 çıktı
Beklenen regl tarihin : 20 kasım (reglime daha 4 gün var)
Eklemek istediklerin
yerleşme kanaması, vb.) : göğüslerde yanlardan gelen ciddi derecede hassasiyet, kasıklarda batma ve ağrı tek hissettiklerim.
Canım rengi yeterli koyulukta görünüyor ama pekte net değil gibi, ben bu çubukları pek seçemiyorum ben plastik şeklindeki kaset tarzı testlerle yapıyodum, küçük penceresine idrar damlatılanlar.Eki Görüntüle 2053078 benim testim bu ilk ikisi 12.gunumde yaptıklarım sonncuadetimin 13.gunu. acaba yumurtlama gunum geldı mi. lutfen ılk kez kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz
Eki Görüntüle 2053189 bu da aksam saat 7 gibi yaptigim. Fotografta farkli cikiyor ama ikisi ayni koyulukta gibi geldi bana. Bu ay olmazsa diger ay onlardan deneyecegim ins
Tesekkur ederim mesajima cevap verdigin icinCanım rengi yeterli koyulukta görünüyor ama pekte net değil gibi, ben bu çubukları pek seçemiyorum ben plastik şeklindeki kaset tarzı testlerle yapıyodum, küçük penceresine idrar damlatılanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?