bu zamana kadar gün asiri iliskiyi denedik olmadi. bu ay yani 5. ay hergun iliskiyi denemeye calistik ama o da biyerden sonra yordu. ya Allahim hayurlisini versin ama artik bir bebeğim olsun diye okadar cok istiyorum ki. stres etmemeye calisiyorum ama iste insan beklerken bu surecte cok yoruluyomus. Rabbim isteyen herkese tattirsinOlur inşaAllah insanın hassas konusu gerçekten ama umudunu yitirme strstte yapma gerçekten. Bide biz şöyle yaptk çift çizgiyi görene kadr yapmadk sperm kalitesi falan açısından. Ama cift cizgiyi gordugmz an daldik gibi bisy oldu. Ben herkesin kendi vucuduyla alakali bisy olduguna inaniyorum. Kendince her ay farkli sekilde denemeler yapablrsn.
Eki Görüntüle 1913044 kızlar bugünkü testim nasıl dünü değerlendiremedim
Olmuş dimi inş ikimiz de hamile kalırızSende benim gibi Bugün yumurtlamissin ki
İnşallah canım :)Olmuş dimi
Olmuş dimi inş ikimiz de hamile kalırız
Eki Görüntüle 1913405 Eki Görüntüle 1913405 kızlar en alttaki bugünkü ovulasyon birden silik çıkar mı yorumlar mısınız ?
Catlama gerceklesmis bugunu kesin degerlendir.hadi hayirlisi bakalim
Bugun kacinci gunun?
Kızlar okuduklarımdan anladığım
çift çizgiyi gördüğü günü değerlendirenler hamile kalmış genelde.
Kimisi hem öncesi hem sonrası
ama tek gün yazanlar sadece çift çizgi günü gördüğü gün hamile kaldıysa o günü değerlendirmek lazım sanki.
Muhtemelen ertesi gün yumurta çatladığında 1 gün öncesinden sperm hazırda bekliyordur.
Tamam çözdüm galiba biraz geç oldu ama
Test prospektüsünde çift çizgiden 24-48 saat içinde yumurtlama olacak yazdığı için çift çizgi gününü hiç değerlendirmemiştik..öbür ay öyle yapalım bakalım..
bende 26 kasım ı bekliyorum inş hamile kalırızben de totem yapayım.. olmazsa nası olmadıgını anlar okuyanlar:) .. olursa da totemim tutar inşallah
Kaç günde regl olursun : 25-26
Son regl tarihin : 1 KASIM
Reglin kaç gün sürdü : 2-3(leke)
Ovulasyon testinin markası : Laboquik
Ovulasyon testini kaçıncı gün
kullanmaya başladın : 5. Gun
Ovu testinde ikinci koyu çizgiyi
kaçıncı gün gördün : 10.gün gece 1 de
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 8sabah-10sabah -11akşam -13akşam
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : Ah bi öğrenebilsek :)
Beklenen regl tarihin : 26 Kasım
Belirtiler : Kasık ağrısı, sarı akıntı, yumurtalıklarda kramp, depresif bir mod,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?