Ovulasyon testi takibi ile hamile kalanlar bizleri bilgilendirirmisiniz ?

bu zamana kadar gün asiri iliskiyi denedik olmadi. bu ay yani 5. ay hergun iliskiyi denemeye calistik ama o da biyerden sonra yordu. ya Allahim hayurlisini versin ama artik bir bebeğim olsun diye okadar cok istiyorum ki. stres etmemeye calisiyorum ama iste insan beklerken bu surecte cok yoruluyomus. Rabbim isteyen herkese tattirsin

kızlar en alttaki bugünkü ovulasyon birden silik çıkar mı yorumlar mısınız ?

Bugün 17,günüm bugün eşim isteksiz benim de yarın sınavım var

cndyyyy

Hmm dunu degerlendirmis miydinz peki ? Oda yeterli olabilir. Ben 14. Gunumdeyim belim karnim adet olacak gibi agriyor ovu yaptim koyu degildi dongum 28 o yuzden sordum kacinci gunde boyle oldu diye.

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. az önce bir ıslaklık hissettim küçük parmağım boyutunda oldukça yapışkan bir akıntı olduğunu gördüm. yumurta akı renginde çoğunluğu Ama kahverengi ile karışık biraz sizce Bu çatlama akıntısı mı ovulasyon testim İki gündür çift cizgiydi az önce yaptığımda t Biraz silik. Daha önce Böyle bir akıntı yaşayan var mi korktum ya

dünkü ve bugünkü testleri ekledim

Eklentiler

• 18.11.2016.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 323
  • 19.11.2016.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 333
Merhaba kızlar bende artık ovülasyon testi almaya karar verdim. Ama hangi Zaman'lar yapılıyor günde kaç defa silik olunca ne anlama geliyor yada koyu olunca ne oluyor hiç bir bilgim yok. Reglim İ bekliyorum daha 10 gün var bitince başlayayım diyorum yardımcı olur musunuz ?

Kızlar okuduklarımdan anladığım
çift çizgiyi gördüğü günü değerlendirenler hamile kalmış genelde.
Kimisi hem öncesi hem sonrası
ama tek gün yazanlar sadece çift çizgi günü gördüğü gün hamile kaldıysa o günü değerlendirmek lazım sanki.
Muhtemelen ertesi gün yumurta çatladığında 1 gün öncesinden sperm hazırda bekliyordur.

Tamam çözdüm galiba biraz geç oldu ama

Test prospektüsünde çift çizgiden 24-48 saat içinde yumurtlama olacak yazdığı için çift çizgi gününü hiç değerlendirmemiştik..öbür ay öyle yapalım bakalım..

Benimde okudugum ve anladigim ve genelde sahit oldugum o cift gunu degerlendirenler ve hamile kalanlar, siliklestiginde sans azaliyor gibi.

ben de totem yapayım.. olmazsa nası olmadıgını anlar okuyanlar:) .. olursa da totemim tutar inşallah

Kaç günde regl olursun : 25-26
Son regl tarihin : 1 KASIM
Reglin kaç gün sürdü : 2-3(leke)
Ovulasyon testinin markası : Laboquik
Ovulasyon testini kaçıncı gün
kullanmaya başladın : 5. Gun
Ovu testinde ikinci koyu çizgiyi
kaçıncı gün gördün : 10.gün gece 1 de
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 8sabah-10sabah -11akşam -13akşam
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : Ah bi öğrenebilsek :)
Beklenen regl tarihin : 26 Kasım
Belirtiler : Kasık ağrısı, sarı akıntı, yumurtalıklarda kramp, depresif bir mod,

bende 26 kasım ı bekliyorum inş hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…