- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
- 83
İniallah canım 30 Kasım bat günüm inşallah gelmez hayırlı haberler alırımDuruma göre var gibi inşallah hayırlı haberler alırız senden :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İniallah canım 30 Kasım bat günüm inşallah gelmez hayırlı haberler alırımDuruma göre var gibi inşallah hayırlı haberler alırız senden :)
Kızlar yorum alabilir miyim bugünü değerlendirmelimiyim Eki Görüntüle 1912670
Bugün olmazsa yumurtlama gününü kacirmam dimiBirkac güne koyulaşacak canım daha zamanı var gibi yinede sen bilirsinn
Bugün olmazsa yumurtlama gününü kacirmam dimi
Canm ben böyle görmeye başladıktan itibaren 5 gün üst üste değerlendrdim bu ayı ve bugün öğrendim bebişi çok şükür. Bnce es geçme derim hangi spermin tutacağı belli olmaz.Kızlar yorum alabilir miyim bugünü değerlendirmelimiyim Eki Görüntüle 1912670
Kızlar yorum alabilir miyim bugünü değerlendirmelimiyim Eki Görüntüle 1912670
Canm ben böyle görmeye başladıktan itibaren 5 gün üst üste değerlendrdim bu ayı ve bugün öğrendim bebişi çok şükür. Bnce es geçme derim hangi spermin tutacağı belli olmaz.
Son test olmuş Can'ım muhtemelen yarın daha da koyu olur ama sen değerlendirmeye başla bu günden hadi hayırlı olsunKızlar acil yorumm lütfenn
Son test olmuş Can'ım muhtemelen yarın daha da koyu olur ama sen değerlendirmeye başla bu günden hadi hayırlı olsun
Kizlar birsey soracagim ya. cift çizgiyi 18. gun gördüm. 14. 15. 17. 18. degerlendirebildik. 19. gun de yaptık ama cok afedersiniz nerdeyse hepsini disina tasirdik sinirlerim bozuldu ve o gunden sonra yapmadik. cunku hem bedensel hem ruhsal cok yorulduk.bugun 22.gun artik yumurtlama olduysa gecmistir dimi. sizce sansim var mi? değerlendirdiğimi gunler icin
Yaptik ama inan varya nerdeyse hepsi cikti psikolojikmen pes ettik o an boyle artik olmazsa olmaz dedim. sonra cok pisman oldum isyan etmis gibi oldum RABBim affetsin. o hayirlisini versin herseyin.Olmuştur inş ama benim çift çizgiden sonrası daha çok işe yaradı. Ama sende değerlendirmişsin. Rabbim nasip eder inş
Geç yumurtluyor olabilirsinhadi inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
adetime 5 gün var ama ??
Ovülasyon testini ne zmandır kullanıyorsunuz?Yaptik ama inan varya nerdeyse hepsi cikti psikolojikmen pes ettik o an boyle artik olmazsa olmaz dedim. sonra cok pisman oldum isyan etmis gibi oldum RABBim affetsin. o hayirlisini versin herseyin.
Yaklasik 5 aydir ama hala tutturamadimOvülasyon testini ne zmandır kullanıyorsunuz?
Olur inşaAllah insanın hassas konusu gerçekten ama umudunu yitirme strstte yapma gerçekten. Bide biz şöyle yaptk çift çizgiyi görene kadr yapmadk sperm kalitesi falan açısından. Ama cift cizgiyi gordugmz an daldik gibi bisy oldu. Ben herkesin kendi vucuduyla alakali bisy olduguna inaniyorum. Kendince her ay farkli sekilde denemeler yapablrsn.Yaklasik 5 aydir ama hala tutturamadim