- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 113
- 39
İnşlh Can'ım darısı isteyenlerin başına
Canım bişiy sorabilirmiyim 13.gün öğrenmişsinya bebeğini evde testlemi yoksa kandamı öğrendin, kanda öğrendiysen kaç çıkmıştı hatırlıyomusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşlh Can'ım darısı isteyenlerin başına
Evde test yaptım 5 gün vardı adetime. Çok ama çok uçuk Bi çizgi gördüm hatta eşim erdin sen falan dedi dalga geçti. Ertesi gün aynı saatte testi bidaha yaptım çizgi silik ama belirgindi. Ogün kanda baktım 38.25 olmuş değerCanım bişiy sorabilirmiyim 13.gün öğrenmişsinya bebeğini evde testlemi yoksa kandamı öğrendin, kanda öğrendiysen kaç çıkmıştı hatırlıyomusun
Evde test yaptım 5 gün vardı adetime. Çok ama çok uçuk Bi çizgi gördüm hatta eşim erdin sen falan dedi dalga geçti. Ertesi gün aynı saatte testi bidaha yaptım çizgi silik ama belirgindi. Ogün kanda baktım 38.25 olmuş değer
2. Gün iyi gibi sanki . Yumurtlama adet problemin var sanırım. Hafif koyuluk gördüğünde gün içinde yine tekrar et bence. Ben koyu gördüm iki tane daha yaptım hafif silikleşir gibiydi tam değil ozaman ilişki oldu
Aynı koyulukta yada daha koyu. Benimki daha koyu olmadı aynı oldu. Çizgi için 10 dk bekleyin yazıyor on dk içinde net rengi alıyor . İnşlh yakalarsın sendeo çizgi testi yaptıktan 15 dk falan sonra koyulaştı öyle.. Başka bir sayfada T çizgisinin C den daha koyu çıkacağını yazmışlardı. Bat tarihim de net olmadığı için iyice stres yaptım
Canım, arkadaşımızın dediği gibi yum tarihin 12 kasımdan sonraki yaklaşık 24-36 saatlik zaman. Sen orda burda okuduğuna takılma. Herkesin aynı çıkmıyo. Yumurtayı tüplere salacak kadar lh hormonu her bünyede aynı değil. Ben burda t c kadar olmayıp ama cye yakın koyuluktaki günü değerlendirip hamile kalanları bile okudum. Herkeste aynı şey olmaz yani. Umarım değerlendirmişsindir. Hakkında hayrlsı olsun inşallaho çizgi testi yaptıktan 15 dk falan sonra koyulaştı öyle.. Başka bir sayfada T çizgisinin C den daha koyu çıkacağını yazmışlardı. Bat tarihim de net olmadığı için iyice stres yaptım
Aynı koyulukta yada daha koyu. Benimki daha koyu olmadı aynı oldu. Çizgi için 10 dk bekleyin yazıyor on dk içinde net rengi alıyor . İnşlh yakalarsın sende
Canım, arkadaşımızın dediği gibi yum tarihin 12 kasımdan sonraki yaklaşık 24-36 saatlik zaman. Sen orda burda okuduğuna takılma. Herkesin aynı çıkmıyo. Yumurtayı tüplere salacak kadar lh hormonu her bünyede aynı değil. Ben burda t c kadar olmayıp ama cye yakın koyuluktaki günü değerlendirip hamile kalanları bile okudum. Herkeste aynı şey olmaz yani. Umarım değerlendirmişsindir. Hakkında hayrlsı olsun inşallah
Emin ol bebişin gelmek için Zaman'ı var . İnşlh seni çok bekletmez o çizgiler koşarak gelir sana. Pes etme sakınbenim adetime 6 gün kaldı bu ay kaçırdım diye düşünüyorum ama testi bırakmadım hergün tekrarlıyorum zaten iyice silik çıkıyor. ateşimde 36 larda sabit kaldı. herşeyin hayırlısını versin rabbim
Emin ol bebişin gelmek için Zaman'ı var . İnşlh seni çok bekletmez o çizgiler koşarak gelir sana. Pes etme sakın
Canm tecrübeyle alakası yokki bende bu ikinci ayım ovu testinde. Geçen ay olmadı bu ay tuttu çok şükür. Bunun test okumayla alakası yok. Sen 12 kasım civarını değerlendirdiysen inşallah döllenme gerçekleşmiştir. Silik günlerden bariz belli şekilde bi koyuluk varsa t cizgisinde o günleri pas geçme sakın. Bütün mevzu bu. Herkesin dediğine takılma. Kendininin dr u sensin unutma canımİşte benim sorunumda testi okumada.. emin olamıyorum bir türlü. sanırım biraz daha tecrübe kazanmam lazım..
Canım ben 15 İ koyu çizgiyi gördüm fakat 15 İ birliktelik olmadı 16 sı oldu bide 13 ü olmuştu şimdi inşallah 17 ve 18 de denicez bu takvimle hamile kalma ihtimalim var mıCanm tecrübeyle alakası yokki bende bu ikinci ayım ovu testinde. Geçen ay olmadı bu ay tuttu çok şükür. Bunun test okumayla alakası yok. Sen 12 kasım civarını değerlendirdiysen inşallah döllenme gerçekleşmiştir. Silik günlerden bariz belli şekilde bi koyuluk varsa t cizgisinde o günleri pas geçme sakın. Bütün mevzu bu. Herkesin dediğine takılma. Kendininin dr u sensin unutma canım
Canm benim orasını allah bilir. İnşallah tutunur bebişin.Canım ben 15 İ koyu çizgiyi gördüm fakat 15 İ birliktelik olmadı 16 sı oldu bide 13 ü olmuştu şimdi inşallah 17 ve 18 de denicez bu takvimle hamile kalma ihtimalim var mı
Canım ben 15 İ koyu çizgiyi gördüm fakat 15 İ birliktelik olmadı 16 sı oldu bide 13 ü olmuştu şimdi inşallah 17 ve 18 de denicez bu takvimle hamile kalma ihtimalim var mı
İniallah canım tabiki rabbim bilir de şey için sormuştum hani ilişki takvimi normal mi diye birde silikleşmeye başladığı gün çatlamış oluyor değil mi yumurta yani asıl o gün mü önemli ilişki içinCanm benim orasını allah bilir. İnşallah tutunur bebişin.