Ovulasyon testi takibi ile hamile kalanlar bizleri bilgilendirirmisiniz ?

rkadaslar bisey sorabilir miyim ben supheli iliski sonrasi adet gecikmemin 3.gununde kan testi yapmistim 0.100 cikmisti.iliskiden sonra ella hapi kulanmistim tarlusal verdi doktor.ultrasonda bisey gozukmedi cunku.adet oldum ama ustune gorme durumdan korktum evde adet bitiminden sonra idrar testi yaptim 3 tane.biri kesin negatif ama iki testte belli belirsiz cizgi var ben mi kuruntu yapiyorum yoksa hamile olabilir miyim var mi bole bisey yasayan?

Bugün olmazsa yumurtlama gününü kacirmam dimi

Hayır canım bak böyle olacak en koyuyu gördükten yaklaşık 1 gün sonra catlama oluyomuş ama sen en koyuyu görünce denemeye başla. Ve sonrasindaki 3 günü

Eklentiler

• IMG-20161112-WA0000.jpeg
    15,8 KB · Görüntüleme: 862
Canm ben böyle görmeye başladıktan itibaren 5 gün üst üste değerlendrdim bu ayı ve bugün öğrendim bebişi çok şükür. Bnce es geçme derim hangi spermin tutacağı belli olmaz.

Sağlıkla kucağına al inşallah :) darısı başımıza

Kızlar acil yorumm lütfenn

Eklentiler

• DSC_0515.JPG
    33,7 KB · Görüntüleme: 1.092
Kaç günde regl olursun : 28-29-30
Son regl tarihin : 28 eylül 2016
Reglin kaç gün sürdü : 9
Ovulasyon testinin markası : easy home
Ovulasyon testini kaçıncı gün
kullanmaya başladın : 11.gün
Ovu testinde ikinci koyu çizgiyi
kaçıncı gün gördün : 14. Gün
Kaçıncı günleri değerlendirdin : 14,15 ve 16 günleri
Gebeliğini koyu çizgiden
kaç gün sonra öğrendin : 13
Beklenen regl tarihin : 25 ekim
Eklemek istediklerin
(ağrılar, kramplar, ateş,
yerleşme kanaması, vb.) : 25. Günde akıntım geldi. Normlde adete yakın olmazdı.hemen test yaptm silik çıktı. Sonradan netleşti. Geri kalan belirtiler normal adet belirtileriyle aynıydı.

Kizlar birsey soracagim ya. cift çizgiyi 18. gun gördüm. 14. 15. 17. 18. degerlendirebildik. 19. gun de yaptık ama cok afedersiniz nerdeyse hepsini disina tasirdik sinirlerim bozuldu ve o gunden sonra yapmadik. cunku hem bedensel hem ruhsal cok yorulduk.bugun 22.gun artik yumurtlama olduysa gecmistir dimi. sizce sansim var mi? değerlendirdiğimi gunler icin

Olmuştur inş ama benim çift çizgiden sonrası daha çok işe yaradı. Ama sende değerlendirmişsin. Rabbim nasip eder inş

Olmuştur inş ama benim çift çizgiden sonrası daha çok işe yaradı. Ama sende değerlendirmişsin. Rabbim nasip eder inş
Yaptik ama inan varya nerdeyse hepsi cikti psikolojikmen pes ettik o an boyle artik olmazsa olmaz dedim. sonra cok pisman oldum isyan etmis gibi oldum RABBim affetsin. o hayirlisini versin herseyin.

Yaptik ama inan varya nerdeyse hepsi cikti psikolojikmen pes ettik o an boyle artik olmazsa olmaz dedim. sonra cok pisman oldum isyan etmis gibi oldum RABBim affetsin. o hayirlisini versin herseyin.
Ovülasyon testini ne zmandır kullanıyorsunuz?

Yaklasik 5 aydir ama hala tutturamadim
Olur inşaAllah insanın hassas konusu gerçekten ama umudunu yitirme strstte yapma gerçekten. Bide biz şöyle yaptk çift çizgiyi görene kadr yapmadk sperm kalitesi falan açısından. Ama cift cizgiyi gordugmz an daldik gibi bisy oldu. Ben herkesin kendi vucuduyla alakali bisy olduguna inaniyorum. Kendince her ay farkli sekilde denemeler yapablrsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…