Canim dun normal test yaptim bat a 6 gun kala negatif ti ama erken gebelik testi alip yapasim varGebelik testi yapın hamile olablrsiniz
Bazı aylarda öyle geç yumurtlama olabiliyor benimde 2 ay önce adete 5 gün kala yumurtlama olmuştu.Arkadaslar ilk resim cumartesi gunu olan..pazarda yaptim ayni cikti. Ovulasyon testi.
Ikinci resim bugunun yani pazartesi. Benim bat 11 aralik.
Yumurtlama bu kadar gec olur mu ve 3 gun bu kdr koyu cikar mi. Bilgisi olan yada bunu yasan var mi
Olabilir.. peki 3 gun koyu cikmasi catlamadigi anlamina mo geliyor. Catlamazsa gebelik olmaz mi?Bazı aylarda öyle geç yumurtlama olabiliyor benimde 2 ay önce adete 5 gün kala yumurtlama olmuştu.
Hayır yumurtlama devam ediyor oluyor siz 2 3 tane havuç yiyin çatlar yarına veya bir güne belkide hamilesinizdir ondan da koyu çıkıyor olabilir öncesinde yine yumurtlama görmüş müydün?Olabilir.. peki 3 gun koyu cikmasi catlamadigi anlamina mo geliyor. Catlamazsa gebelik olmaz mi?
Öncesinde takip ettim takvime gorr yumurtlama gunume kdr ama cizgim hic bu kdr koyu cikmadi esimle iliskimiz oldu ozamanlar sonra ben test yapmayı biraktim.. bu cumartesi oylesine yaptim t cizgisi asiri koyuydu bugunr kdr da koyuluguna devam ediyorHayır yumurtlama devam ediyor oluyor siz 2 3 tane havuç yiyin çatlar yarına veya bir güne belkide hamilesinizdir ondan da koyu çıkıyor olabilir öncesinde yine yumurtlama görmüş müydün?
Telefondaki uygulama takvimindekiler hiç bir zaman doğru zamanı göstermiyor benceÖncesinde takip ettim takvime gorr yumurtlama gunume kdr ama cizgim hic bu kdr koyu cikmadi esimle iliskimiz oldu ozamanlar sonra ben test yapmayı biraktim.. bu cumartesi oylesine yaptim t cizgisi asiri koyuydu bugunr kdr da koyuluguna devam ediyor
Ben ilk kez bu ay yapıyorum ovu test. En azindan adetten bir hafta önceden de yumurtlanirmiş onu görmüş oldumTelefondaki uygulama takvimindekiler hiç bir zaman doğru zamanı göstermiyor bence
Aynen evet öyle olabiliyor benimde 2 gün sürer hep yumurtlamam ve ilk yumurtlama gördüğüm gün 2 adet havuç 2 gün de öyle koyu çıkar yine 2 adet havuç 3. Cü güne çatlar zatenBen ilk kez bu ay yapıyorum ovu test. En azindan adetten bir hafta önceden de yumurtlanirmiş onu görmüş oldum
Devam kuzum henüz olmamış yumurtlama t çizgisi de diğer gibi koyu veya saha koyu olduğumda yumurtlama olacakKizlar dun adetim bitti. Bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgi çıktı. T olan daha silik. Bilen varsa açıklayabilirseniz çok sevinirim
Cevabın için çok teşekkürler canımDevam kuzum henüz olmamış yumurtlama t çizgisi de diğer gibi koyu veya saha koyu olduğumda yumurtlama olacak
Koyu olduğu dün başla silikleşinceye kadar ilişki kuzum. Evet her ay kadınlarda değişiklik gösterebiliyor yumurtlama tarihleri sen tarihlere takılma her gün düzenli bir şekilde yapmaya çalışCevabın için çok teşekkürler canımgecen ay ilkkez kullanmistim ovulasyon testlerini. Ama gecen ay hemen adet ertesinde boyle olmamıştı. 14 ve 15.gunu koyu olmustu. Bu kez hemen adst ertesine boyle olunca anlayamamistim. Koyu oldugu gun mu yoksa siliklesmeye baslayinca mi iliski
Ayyy hadi inşallahhhh bu aya olsunnn hepimizinKoyu olduğu dün başla silikleşinceye kadar ilişki kuzum. Evet her ay kadınlarda değişiklik gösterebiliyor yumurtlama tarihleri sen tarihlere takılma her gün düzenli bir şekilde yapmaya çalış
Arkadasım ne yaptın aynı durumdayız da merak ettimArkadaslar ilk resim cumartesi gunu olan..pazarda yaptim ayni cikti. Ovulasyon testi.
Yumurtlama bu kadar gec olur mu ve 3 gun bu kdr koyu cikar mi. Bilgisi olan yada bunu yasan var mi
Valla canim bn devam ettim cizgininsiliklestigini gordum o gunleri stn degerlendirmistik . Bat 11 di suan adet olmadimm ama pazartesi tahlilverxim negatif. Muhtemelen gec yumurtladgm icin reglim de gec gelecekArkadasım ne yaptın aynı durumdayız da merak ettim
Benimkide boyle anlam veremedimArkadaslar ilk resim cumartesi gunu olan..pazarda yaptim ayni cikti. Ovulasyon testi.
Anladım canım hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin insaAllahValla canim bn devam ettim cizgininsiliklestigini gordum o gunleri stn degerlendirmistik . Bat 11 di suan adet olmadimm ama pazartesi tahlilverxim negatif. Muhtemelen gec yumurtladgm icin reglim de gec gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?