Siz gebelik testi yaptiniz mi t cizgisi tavan yapmış bence siz hamilesinizBenimkide boyle anlam veremedim
Anladım canım hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin insaAllah
Yok yapmadım canım ama adet söktürücü tarlusal içmiştimSiz gebelik testi yaptiniz mi t cizgisi tavan yapmış bence siz hamilesiniz
Aa neden ictin ki kan vermismiydin peki ama t cizgin cok koyu c cizgisi yok nerdeyse durumunu bilmiyorum amaYok yapmadım canım ama adet söktürücü tarlusal içmiştim
Yani neredeyse ay oluyor tarlusal iceli adetim olmadı içmeden test yapmıştım negatif cıkmıştıSiz gebelik testi yaptiniz mi t cizgisi tavan yapmış bence siz hamilesiniz
Üzüldüm adina bende 15 gun gecikme yasamistim banada vermisti o ilaci ama ben icmedim sonra kendiliginden olmustu bende ovulasyon kullaniyordum ama bıraktım psikolojimi bozdu resmenYani neredeyse ay oluyor tarlusal iceli adetim olmadı içmeden test yapmıştım negatif cıkmıştı
Bi tüp bebek denemem oldu 2 aylıkken düşükle sonuçlandı canım doktor 2 kere adet ol gel demişti Bi kere adet oldum Bi daha da olmadı 2 ay gectiAa neden ictin ki kan vermismiydin peki ama t cizgin cok koyu c cizgisi yok nerdeyse durumunu bilmiyorum ama
Cok zor süreçler canım bunlar yaşayan bilirÜzüldüm adina bende 15 gun gecikme yasamistim banada vermisti o ilaci ama ben icmedim sonra kendiliginden olmustu bende ovulasyon kullaniyordum ama bıraktım psikolojimi bozdu resmen
2.5 seneden beri bizimde olmuyor asilama yaptirdim tutmadi artik herseyi biraktim malesef cok yipratici surecden geciyorum problem varmiydi sizde acaba umarim biran once bebis sahibi olursunuzBi tüp bebek denemem oldu 2 aylıkken düşükle sonuçlandı canım doktor 2 kere adet ol gel demişti Bi kere adet oldum Bi daha da olmadı 2 ay gecti
Allah yardımcınız olsun canım en kısa zamanda güzel haberler alırsın insaAllah bende pcos var sadece Bizim de 5 yıl oldu2.5 seneden beri bizimde olmuyor asilama yaptirdim tutmadi artik herseyi biraktim malesef cok yipratici surecden geciyorum problem varmiydi sizde acaba umarim biran once bebis sahibi olursunuz
Pcos engel değil diyolar zaten bende hersey temiz oldugu halde olmuyor esimin degeri düşük tek nasip diyorum artik sizinde durumunuzu anlayabiliyorum ama insallah en yakin zamanda sizde guzel haberler alirsiniz dualarim sizinleAllah yardımcınız olsun canım en kısa zamanda güzel haberler alırsın insaAllah bende pcos var sadece Bizim de 5 yıl oldu
Sagol canım bu bekleyiş içinde olan herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin insaAllah hersey zamanını bekliyor sebepler sadece vesilePcos engel değil diyolar zaten bende hersey temiz oldugu halde olmuyor esimin degeri düşük tek nasip diyorum artik sizinde durumunuzu anlayabiliyorum ama insallah en yakin zamanda sizde guzel haberler alirsiniz dualarim sizinle
Malesef oyle beklemekteyiz kafayi cok takinca daha kötü oluyorsun zamana bıraktımSagol canım bu bekleyiş içinde olan herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin insaAllah hersey zamanını bekliyor sebepler sadece vesile
Aymen oyle cok düşünmek de iyi gelmiyor insana takmamak lazım elden geldiğinceMalesef oyle beklemekteyiz kafayi cok takinca daha kötü oluyorsun zamana bıraktım
Ama iste bi taraftan da takiiyorsun etrafindaki insanlar ne bilim cok sey bi karamsarlik kapliyor bazen ama elden birsey gelmeyince de bekliyorsun boyleAymen oyle cok düşünmek de iyi gelmiyor insana takmamak lazım elden geldiğince
O kadar haklısın ki aynı şeyleri bende yaşıyorum ama işte bekleyip dua etmekten başka birsey de gelmiyor eldenAma iste bi taraftan da takiiyorsun etrafindaki insanlar ne bilim cok sey bi karamsarlik kapliyor bazen ama elden birsey gelmeyince de bekliyorsun boyle
Cok zor inanki bazen bağıra çağıra aglamak istiyorum arkadaslarim hep hamile her ay ayji haberi aliyorum sevinemiyorum bazen elde olmayan nedenlerle cok sey var aslinda ama zamani vardiyrum kendimi kandiyorum bazen sennde başını agrittim hakkini helal etO kadar haklısın ki aynı şeyleri bende yaşıyorum ama işte bekleyip dua etmekten başka birsey de gelmiyor elden
canım benim aynı şeyleri bende yaşıyorum 6yıldır bekliyorum ,allahın vardır bir bildigi diyelim sabır edicez ve her şey güzel olacakCok zor inanki bazen bağıra çağıra aglamak istiyorum arkadaslarim hep hamile her ay ayji haberi aliyorum sevinemiyorum bazen elde olmayan nedenlerle cok sey var aslinda ama zamani vardiyrum kendimi kandiyorum bazen sennde başını agrittim hakkini helal et
Güzel günleri bizde gorecekmiyiz acaba bilemiyorum ya denemedigim yol kalmadi acaba baska bi yol varda ben mi goremiyorum acaba cok zor durumlar allah yardimcimiz olsuncanım benim aynı şeyleri bende yaşıyorum 6yıldır bekliyorum ,allahın vardır bir bildigi diyelim sabır edicez ve her şey güzel olacak
Estağfurullah canım olur mu öyle şey bu durumları yaşayan insanlar anlıyor anca seni yaşayamayan bilemez saglam durmaya çalış eşinle birbirinize destek olun yoksa hersey cok daha zorşaşıyprCok zor inanki bazen bağıra çağıra aglamak istiyorum arkadaslarim hep hamile her ay ayji haberi aliyorum sevinemiyorum bazen elde olmayan nedenlerle cok sey var aslinda ama zamani vardiyrum kendimi kandiyorum bazen sennde başını agrittim hakkini helal et
Zaten o destek cikmasa daha beter bi halde olurdumEstağfurullah canım olur mu öyle şey bu durumları yaşayan insanlar anlıyor anca seni yaşayamayan bilemez saglam durmaya çalış eşinle birbirinize destek olun yoksa hersey cok daha zorşaşıypr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?