Ovulasyon testi sonucu

Yani neredeyse ay oluyor tarlusal iceli adetim olmadı içmeden test yapmıştım negatif cıkmıştı
Üzüldüm adina bende 15 gun gecikme yasamistim banada vermisti o ilaci ama ben icmedim sonra kendiliginden olmustu bende ovulasyon kullaniyordum ama bıraktım psikolojimi bozdu resmen

Bi tüp bebek denemem oldu 2 aylıkken düşükle sonuçlandı canım doktor 2 kere adet ol gel demişti Bi kere adet oldum Bi daha da olmadı 2 ay gecti
2.5 seneden beri bizimde olmuyor asilama yaptirdim tutmadi artik herseyi biraktim malesef cok yipratici surecden geciyorum problem varmiydi sizde acaba umarim biran once bebis sahibi olursunuz

2.5 seneden beri bizimde olmuyor asilama yaptirdim tutmadi artik herseyi biraktim malesef cok yipratici surecden geciyorum problem varmiydi sizde acaba umarim biran once bebis sahibi olursunuz
Allah yardımcınız olsun canım en kısa zamanda güzel haberler alırsın insaAllah bende pcos var sadece Bizim de 5 yıl oldu

Allah yardımcınız olsun canım en kısa zamanda güzel haberler alırsın insaAllah bende pcos var sadece Bizim de 5 yıl oldu
Pcos engel değil diyolar zaten bende hersey temiz oldugu halde olmuyor esimin degeri düşük tek nasip diyorum artik sizinde durumunuzu anlayabiliyorum ama insallah en yakin zamanda sizde guzel haberler alirsiniz dualarim sizinle

Pcos engel değil diyolar zaten bende hersey temiz oldugu halde olmuyor esimin degeri düşük tek nasip diyorum artik sizinde durumunuzu anlayabiliyorum ama insallah en yakin zamanda sizde guzel haberler alirsiniz dualarim sizinle
Sagol canım bu bekleyiş içinde olan herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin insaAllah hersey zamanını bekliyor sebepler sadece vesile

Aymen oyle cok düşünmek de iyi gelmiyor insana takmamak lazım elden geldiğince
Ama iste bi taraftan da takiiyorsun etrafindaki insanlar ne bilim cok sey bi karamsarlik kapliyor bazen ama elden birsey gelmeyince de bekliyorsun boyle

Ama iste bi taraftan da takiiyorsun etrafindaki insanlar ne bilim cok sey bi karamsarlik kapliyor bazen ama elden birsey gelmeyince de bekliyorsun boyle
O kadar haklısın ki aynı şeyleri bende yaşıyorum ama işte bekleyip dua etmekten başka birsey de gelmiyor elden

O kadar haklısın ki aynı şeyleri bende yaşıyorum ama işte bekleyip dua etmekten başka birsey de gelmiyor elden
Cok zor inanki bazen bağıra çağıra aglamak istiyorum arkadaslarim hep hamile her ay ayji haberi aliyorum sevinemiyorum bazen elde olmayan nedenlerle cok sey var aslinda ama zamani vardiyrum kendimi kandiyorum bazen sennde başını agrittim hakkini helal et

canım benim aynı şeyleri bende yaşıyorum 6yıldır bekliyorum ,allahın vardır bir bildigi diyelim sabır edicez ve her şey güzel olacak

canım benim aynı şeyleri bende yaşıyorum 6yıldır bekliyorum ,allahın vardır bir bildigi diyelim sabır edicez ve her şey güzel olacak
Güzel günleri bizde gorecekmiyiz acaba bilemiyorum ya denemedigim yol kalmadi acaba baska bi yol varda ben mi goremiyorum acaba cok zor durumlar allah yardimcimiz olsun

Estağfurullah canım olur mu öyle şey bu durumları yaşayan insanlar anlıyor anca seni yaşayamayan bilemez saglam durmaya çalış eşinle birbirinize destek olun yoksa hersey cok daha zorşaşıypr

Estağfurullah canım olur mu öyle şey bu durumları yaşayan insanlar anlıyor anca seni yaşayamayan bilemez saglam durmaya çalış eşinle birbirinize destek olun yoksa hersey cok daha zorşaşıypr
Zaten o destek cikmasa daha beter bi halde olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…